Ma, za BMW je upanje v vsakem primeru. Je pa ta Touring dosti bolj športen kot dosedanje verzije (v kolikor jih nisi predeloval).
novi bmw serije 3
Objavil
lazo
, 13.06.2003, 00:38
77 odgovorov v temi
![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Touring ali po domače karavan je po moje zelo napredoval pri BMW-ju. Model E36 touring je bil v rit dobesedno nagravžen, zdajšnji E46 in tudi E39 mi je pa zelo všeč. Tudi na cesti jih vidiš kar nekaj. Včasih je bil BMW-jev karavan silna redkost.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
karavani so zakon, sam skoda k jih je vecina FUL grdih. redke izjeme so alfa 165, tanova honda accord, citroën c5, renault laguna, pa tanova trojka ce bo res taksna k tm... ostali so pa kr neki(usaj po mojem okusu...)
Fotografiraj!
|
Prikaži več možnosti
|
sej ponavad k se enga avtomobila navads ti je pol usec...se posebi ce je BMW(ker pac use razn zadka zgleda HUDO)
![]() ![]()
Fotografiraj!
|
Prikaži več možnosti
|
Meni so pa drugace Passati Karavani zelo lepi!
E39 BMW 525iA, b.j. 2003, LifeStyle Edition, ...
|
Prikaži več možnosti
|
kokr sm ze reku...stvar okusa!jst sm dons vidu renaulta scenica mau spuscenga pa par spojlerjeu pa je FUL hudo zgledu tko da..
Fotografiraj!
|
Prikaži več možnosti
|
recimo...z belmu paketom pa si zmagov cist
![]()
330i - v sodelovanju z naravo
|
Prikaži več možnosti
|
Je treba še mal počakat, za vse dodatne želje, ampak trojka na gornji fotki pa mi je full všeč
![]() ![]() ![]()
BMW M Power
|
Prikaži več možnosti
|
Ali so to originalne slike? Meni ni niti malo všeč. Mogoče me prepriča M3, ampak ne verjamem. Tale je res grd.
|
Prikaži več možnosti
|
Mogoče res malo spominja na polota clasic, ampak men je všeč. Mogoče sem pričakoval malo bolj drzno obliko. Počakajmo na uradne slike, pa bomo pol vidl pri čem smo.
![]() P.S.: Tisti na prvi strani tega foruma mi je boljši. |
Prikaži več možnosti
|
Men je tud ful dobra, luči bi pa res ble lahko belo-rdeče.
![]() ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Sej serijo 3 bodo tudi uštimal tako, da nam bo odgovarjala. Do zdaj jim je še pri vsaki uspelo, da je izgledala kot limuzina ali pa kot nabildan športnik, tako da bo zadoščeno vsem okusom.
Bye |
Prikaži več možnosti
|
Virtus, ali so to prave slike ali montaža? Karavan mi izgleda kot A4 z BMW nosom, pa tudi ozadja so čudna.
|
Prikaži več možnosti
|
Montaza!
Drugace pa mislim do bo treba pocakat! Tako kot pri vsakem modelu do sedaj! Sej pri BMWju niso nori ![]()
Član KOS
![]() Vozimo VSAJ po omejitvah, če po predpisih nočemo/moremo .... |
Prikaži več možnosti
|