novi bmw serije 3
Ja sam je bemfl zadi lepši.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Gregor, BMW je lahko lep avto, toda lepši od ženske ne bo nikoli in taka pripomba mi je smešna... Človek se lahko trudi kolk če, pa mu ne bo in ne more uspeti. Lepota ženske je le nekaj več kot lepota avta. Pa tudi sicer, mnogi kupijo BMW, da bi prepričali s tem žensko. Primat, kaj je prvo in kaj je lepše v tem primeru ni vprašljiv..
Morda pač, za kakšne izjeme, a njim so pač lepši moški.... ![]()
Edina resnica je, da edine resnice ni!!
|
Prikaži več možnosti
|
Tale touring zadnji je pa hudo lep.
Zgoraj so pa same špekulacije. Se kdo spomni kako so v AutoBildu pred leti računalniško ugibali poteze novega Zja? No,takrat so fino udarili mimo. Predvsem pa bo nova trojka vsekakor všečen avtomobil, saj BMW AG ne mora dopustiti da bi poleg velikega prodajnega deleža petice, zajebali še večji prodajni del trojke. BMW Z3 - simply - purely medicinal. |
Prikaži več možnosti
|
Upam, da nisem koga užalil. Ampak ta ženska pač ni po mojem okusu, zato sem pa napisal, da mi je avto lepši. Drugače se pa strinjam s tabo. Ampak nisem pa ta izjema, da bi mi bli všeč moški!! ![]() ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Neeee Gregor, jaz samo trdim, da avto ne more biti lepši od ženske... tudi v primeru, ko ti ženska ni najbolj všeč. Na vsaki ženski lahko najdeš nekaj lepega, nekaj presenetljivega, če le želiš.... avto je glede lepote mnogoo skromnejši. Pa lep pozdrav
![]()
|
Prikaži več možnosti
|
Tle se pa najdeva. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
meni pa tista Trinity nikakor ne sede...
![]() ![]()
E39 BMW 525iA, b.j. 2003, LifeStyle Edition, ...
|
Prikaži več možnosti
|
You're not into leather and high heels kinda stuff
![]() |
Prikaži več možnosti
|
hehe
Vsak je svoje Tinkare Kovač!
|
Prikaži več možnosti
|
prej k ste razglablal a je auto lepsi od zenske oz. obratno...usak ma svoje care, usak je po svoje lep! sam pac zensko lepoto drgac dojemamo kt avtomobilsko(hvalabogu)
Fotografiraj!
|
Prikaži več možnosti
|
hehe raj ne pomislim kaj bi bilo ce bi avto jemal kot zensko lepoto, ali obratno ![]()
|
Prikaži več možnosti
|
Ampak so pa podobnosti:
Tako avto kot žensko hočmo zapelat, za obema dobrima primerkoma svoje vrste se na cesti obrnemo in obema želimo pogledat pod "havbo". ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Nixxon:
LLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL. ![]() BMW Z3 - simply - purely medicinal. |
Prikaži več možnosti
|
![]() ![]()
|
Prikaži več možnosti
|
Pa še tip bi stalno menjaval za novejšega (mlajšega...) ![]() ![]() ![]()
|
Prikaži več možnosti
|