Skoči na vsebino

Formula 1

* * * - - 1 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
1989 odgovorov v temi
BIMR
BIMR

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4
  • Avtomobil: BMW 325 TD

glede F1: mislm, da ni pravih rezultatov :frown
Glede na to da je bil BMW-Williams ze drugo leto po vstopu v ta šport drugi,zdej pa vemo kje smo,sm kr mal razočaran,po moje je krivda na strani Williamsa,ker bavarski motorji so že ves čas v vrhu kar se tiče moči in kvalitete.
A organiziramo kakšen skupen ogled dirke kje v naši okolici?Po tekmi pa naprej :beer
Prikaži več možnosti

Nixxon
Nixxon

Tajnik BMW avto kluba Slo

• Globalni moderator
  • Sporočil: 67 143
  • Avtomobil: sivo povprečje

Sezona kaže da bo zanimiva, če le ne bo Renault stalno prvi, oziroma še bolje, če ga drugi ne bodo ujeli. Osebno navijam za Ferrari, predvsem zaradi Schumacherja, ki je za moje pojme daleč najboljši voznik med vsemi, kar je že dokazal (že dejstvo da se je Ališiču prikupil pove marsikaj :laugh ). Škoda ker so letos totalno klecnili. Ampak saj je vedno tako. Neka ekipa je par let na vrhu, potem padejo. Še z vsemi do sedaj je bilo tako in sedaj se to dogaja Ferrariju.

Glede BMW Williamsa sem istega mnenja da so vglavnem krive ostale komponente na avtu, do neke mere vključno z bivšima voznikoma.

Vseeno upam da se oboji poberejo da bo zadeva še bolj zanimiva.

PS: Nova pravila glede gum in to so mi bedna :rolleyes , kot da bi poskušal umetno vzdrževat zanimanje gledalcev.

To our friends and loved ones, no longer with us.

Prikaži več možnosti

Iztok Z.
Iztok Z.

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 26 201
  • Avtomobil: BMW x

Reno je trenutno res dober. Samo jim je to že stopilo preveč v glavo ...

... včeraj je Alonso v nekem intervjuju razlagal, da se jim bo ferari precej približal, ker je ... pazi to ... "ferari že skoraj v celoti skopiral renojev avto" :napaka

Don't drive faster than your angel can fly...¯\_(ツ)_/¯

Prikaži več možnosti

Pero
Pero

Banned

• Izključen
  • Sporočil: 15 672
  • Avtomobil: Fiat Ulysses

ja ponavadi se po takih izjavah rado kaj sfiži na dirki
Why getting mad?.......Get even :-D
Prikaži več možnosti

atteya
atteya

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 855
  • Avtomobil: ultraviolet metallic 325i

važn, da so dirke KONČNO postale spet zanimive in se jih splača gledat!
naši se pa bojo že pobral, drugač pa dirkače zamenjal in ko bo ful kriza se bojo prodal, pa bo mogoče spet kaj od njih!
Po žilah se mi pretaka BMW, pijte mi kri!
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

SHooTEK
SHooTEK

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 645
  • Avtomobil: Renault Twingo l.1995

Jaz sem nad formuilo obupal. Pri MotoGP vidiš v zadnjih 2 krogih več akcije kot pri Formuli v celotni sezoni.
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

Nixxon
Nixxon

• Globalni moderator

Res je.

Prikaži več možnosti

wacko
wacko

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 971
  • Avtomobil: Še kar Laguna in C3

Jaz sem nad formuilo obupal. Pri MotoGP vidiš v zadnjih 2 krogih več akcije kot pri Formuli v celotni sezoni.

Res je da je MotoGP bolj zanimiv, zaradi prehitevanj, je pa tudi res, da imajo motorji več maneverskega prostora za prehitevanje.

Williamsa je predvsem pokopal bivši tehnični direktor Patrick Head s svojimi odločitvami, ter delno lastnik moštva Frank Williams, ker noče odpreti denarnice, takrat ko bi bilo to potrebno. Ko je leta 1997 odšel Adrian Newey stran od Williamsa in se priključil ekipi McLaren Mercedes, je Williams padel, McLaren se je pa dvignil in pobral dva naslova. Ko so se začeli pri McLarnu kregati med sabo, je tudi McLaren začel nazadovati.

Kam bo prišel Williams BMW letos, je pa težko napovedati, trenutna forma ne obeta nič dobrega. Motor je res med najboljšimi, druge komponente, pa na žalost niso na tem nivoju. In če bo šlo tako naprej, bo BMW kmalu zapustil to ekipo.
Ženske imajo problem za vsako rešitev !
Prikaži več možnosti

BBojan
BBojan

Bivši nick Bojan-Žan

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 536
  • Avtomobil: E46 "323td" ;)E87 120d

meni pa bi blo super zanimivo, če bi bil BMW samostojna ekipa v F1 in da bi za njih vozil M. Schumacher... :-D :-D ampak to so lahko le sanje :jok
Prikaži več možnosti

BMWpablo
BMWpablo

BMWslo.comoholik

• Uporabnik
  • Sporočil: 351
  • Avtomobil: BMW 330ci E46

meni pa bi blo super zanimivo, če bi bil BMW samostojna ekipa v F1 in da bi za njih vozil M. Schumacher... :-D :-D ampak to so lahko le sanje :jok

Se strinjam s tabo, sam da čevljar nebi vozi. Se lepo vid, odkar mu avtoček ne gre ni nartabulši, torej ni glih voznik vseh cajtov, no ja teoretično je, se pravi na papirju, drugače pa za :barf

V GP-ju pa se vidi da Rossi nima nartabulj motorja pa je vseeno pri vrhu.

No pa da ne bo off topic, sorry ampak GP je bolši za pogledat, formula me je pa minila odkar je bil čevljar vedno prvi in rdečim konjičkom so vedno vse tolerirali. Drugač pa je bil o tem dokumentarc in ja rekli so da verjetno noben ne bo mogu tega dosežti kar je čevljar edin če bo sezona dvakra letno :napaka
I like it when is burning and when come a smell of a burned tire!!!
Prikaži več možnosti

BBojan
BBojan

Bivši nick Bojan-Žan

• Uporabnik

Schumi je že mal pozabil kako je če štartaš s slabega PP...drgač pa še vedno trdim da je the best...
Prikaži več možnosti

Nixxon
Nixxon

• Globalni moderator

se strinjam.

Je že velikokrat dokazal, da zna vozit, da raznih genialnih taktičnih potez sploh ne štejem. Takrat pa tekmeci samo :eek

Prikaži več možnosti

Aero26
Aero26

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 702
  • Avtomobil: Smoked Blue Arrow

nixon

genialne takticne poteze so naredili pri mostvu(ros braun)

on samo vozi...ne recem da je sab voznik...dalec od tega...ampak, ce bi se njega kaznovalo za vsako njegovo napako enako kot druge , tudi ne bi imel tolk naslovov...

men osebno gre na jetra...kr ni sportnik...kar je dobro pokazal pri Hill-u in Villneve-u sam pr drugem se je zaj****....skoda da se ni tudi pri prvem...

to dosti pove o "čevljarju"
Prikaži več možnosti

Aero26
Aero26

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 702
  • Avtomobil: Smoked Blue Arrow

aja drgac pa lani mi je bila cist mimo ......
letos je ze bolje....vec akcije...drgac pa moto gp je zelo zanimivo gledat :metalc
Prikaži več možnosti

BBojan
BBojan

Bivši nick Bojan-Žan

• Uporabnik

Men pa je M. Schumacher res zlo ql voznik, ker pri dirkanje ne sme bit prijatlov. Mora it na vse ali nič, ker če ne brez veze dirkajo...boj e mora bit do konca...
Prikaži več možnosti

Pero
Pero

Banned

• Izključen
  • Sporočil: 15 672
  • Avtomobil: Fiat Ulysses

Ja še največji so pa luzerji kot Hill pa vilenev k se 2 dni pred dirko dereta......bom šumija nabrisu bom šumija nabrisu pol morta pa ona 2 ritke nastavt.
Vilenev pa itak.......pa če bi mu dal ne vem ker avto pod rit pa ga bo še zmer vozu k tricikel.
Why getting mad?.......Get even :-D
Prikaži več možnosti

BBojan
BBojan

Bivši nick Bojan-Žan

• Uporabnik

Ja še največji so pa luzerji kot Hill pa vilenev k se 2 dni pred dirko dereta......bom šumija nabrisu bom šumija nabrisu pol morta pa ona 2 ritke nastavt.
Vilenev pa itak.......pa če bi mu dal ne vem ker avto pod rit pa ga bo še zmer vozu k tricikel.

maš čist prav :-D :-D js pa pogrešam Schumijev stil vožnje, ki ga je imel z vstopom v F1... :-D takrat je bil res kamikaze in to mi je blo zlo ql. Zame je še vedno naj voznik, pa naj reče kdorkoli kar hoče...pa tut če bi mu dali minardija, bi po dežju z njim sigurno prišel do točk... :-D :-D
Prikaži več možnosti

atteya
atteya

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 855
  • Avtomobil: ultraviolet metallic 325i

pablo]

Se strinjam s tabo, sam da čevljar nebi vozi. Se lepo vid, odkar mu avtoček ne gre ni nartabulši, torej ni glih voznik vseh cajtov, no ja teoretično je, se pravi na papirju, drugače pa za :barf

se popolnoma strinjam in sem ful :bow , da vsaj eden tukaj gor misli tako kot jaz...
:ok
Po žilah se mi pretaka BMW, pijte mi kri!
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

andrej777
andrej777

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 8 884
  • Avtomobil: e30 320i, e90 320d xDrive

pablo]

se popolnoma strinjam in sem ful :bow , da vsaj eden tukaj gor misli tako kot jaz...
:ok

Samo pozabljate da je na zadnji dirki kjer je mel vsaj približno konkurenčen avto skos pritiskal na alonsa dokler ni hidravlika odpovedala, prej pa je bil avto daleč od konkurenčnega in itak da ni mogu zmagat. V avto fokusu kjer kaže čez celo dirko na katerem mestu je bil v katerem krogu se lepo vidi kako šumi na vsaki dirki pridobiva na mestih. Tudi letošnje prve dirke ki ni mel šans je blo tako. Skoraj nikoli ni prvi na štartu(tudi lani velikokrat ni bil) na koncu pa skoraj zmeraj. On zna dolgo časa držat isti tempo in je zmožen veliko zaporednih krogov zvoziti na meji zato dosega take rezultate.

Če bojo dirkalnik uštimali bo še razturaval letos. To je pokazal na zadnji dirki. Pa letos tut slučajno nima najbolšega avta. Že gume so itak 100x slabše pa še avto ni nevem kaj. Sej vidte kje je baričelo.
Prikaži več možnosti

eXtreme
eXtreme

Old school addict

• Uporabnik
  • Sporočil: 12 064
  • Avtomobil: E30 320is

Moje mnenje je da šumi zmaguje samo zaradi dirkalnika. Ima izkusnje je pa dalec od tega da bi bil najbolsi voznik v formuli... :)
Objavljena slika
E30 316i, E30 316i, E39 528i, E30 320is, E30 316, E30 316, E30 323i, E30 318iT, E30 316i, E32 735iA, E28 524td, E34 525iT, E39 523i, E34 525iXT
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.