Skoči na vsebino

Formula 1

* * * - - 1 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
1989 odgovorov v temi
andrej777
andrej777

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 8 884
  • Avtomobil: e30 320i, e90 320d xDrive

Moje mnenje je da šumi zmaguje samo zaradi dirkalnika. Ima izkusnje je pa dalec od tega da bi bil najbolsi voznik v formuli... :)

Nevmem koko lahko nekdo to reče če bi vsaj nekaj let formulo gledal. Beneton tut približno ni bil najbolši ko je šumi pršu k njemu, ferrari je bil v pravi krizi prvo leto pa je vseno nekaj lepih rezultatov naredu, pol je šlo pa samo gor. Res da po 2-3 letih je bil ferrari navrhu tudi po dirkalniku samo tega nebi dosegli brez šumita. Šumi je še vsakič pršu v slabo ekipo in se sam trudil da jo je izbolšal. Tudi lani dirkalnik sigurno ni bil najhitrejši in najbolši. Letos tudi slučajno ni najbolši pa še vsen ni tako slobo kot bi lahko bilo. Kvalifikacije so porazne ne dirki pa vseno lepo napreduje iz kroga v krog. za dirkača ki je res začel pri tako slabih ekipah in že z tako slabimi avtomobili izival legende kot so sena ne morš rečt da zmaguje samo zarad avta. :napaka :napaka :napaka
Prikaži več možnosti

Iztok Z.
Iztok Z.

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 26 201
  • Avtomobil: BMW x

Moje mnenje je da šumi zmaguje samo zaradi dirkalnika. Ima izkusnje je pa dalec od tega da bi bil najbolsi voznik v formuli... :)

Nevmem koko lahko nekdo to reče če bi vsaj nekaj let formulo gledal. Beneton tut približno ni bil najbolši ko je šumi pršu k njemu, ferrari je bil v pravi krizi prvo leto pa je vseno nekaj lepih rezultatov naredu, pol je šlo pa samo gor. Res da po 2-3 letih je bil ferrari navrhu tudi po dirkalniku samo tega nebi dosegli brez šumita. Šumi je še vsakič pršu v slabo ekipo in se sam trudil da jo je izbolšal. Tudi lani dirkalnik sigurno ni bil najhitrejši in najbolši. Letos tudi slučajno ni najbolši pa še vsen ni tako slobo kot bi lahko bilo. Kvalifikacije so porazne ne dirki pa vseno lepo napreduje iz kroga v krog. za dirkača ki je res začel pri tako slabih ekipah in že z tako slabimi avtomobili izival legende kot so sena ne morš rečt da zmaguje samo zarad avta. :napaka :napaka :napaka

Se podpišem ... :ok

Don't drive faster than your angel can fly...¯\_(ツ)_/¯

Prikaži več možnosti

Aero26
Aero26

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 702
  • Avtomobil: Smoked Blue Arrow

vsak lahko avto priganja cez 100% da je iz kroga v krog boljsi...sam po 20 krogih mu avto crkne...kot cevljarcku...

kot voznika sta mogoce hill in vilneve res slabsa...sam sta kot sportnika 1000000% boljsa...kar pa je za mene na prvem mestu...

on ni sportnik...ce mu gre je naj nja...ce mu pa ne gre pa vedno isce neke p********...pa da ga mora baricelo spustit naprej...halo!!!
pol ni cudno da je dobil na ta nacin vsaj 10 dirk...

za mene je kaltež....
pa ce bi mu dal minardija bi bil mogoce predzadnji:))
saedaj v ferariju pa je bil le 1x 7...pa je dostboljsi avto...no na tej dirki v imoli ne bo med prvih 6

pa se lahk vi jokate kok hocete....
razen ce bo spet pozabil, da je namest v F1 v avtocrashu :crazy
Prikaži več možnosti

andrej777
andrej777

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 8 884
  • Avtomobil: e30 320i, e90 320d xDrive

vsak lahko avto priganja cez 100% da je iz kroga v krog boljsi...sam po 20 krogih mu avto crkne...kot cevljarcku...

kot voznika sta mogoce hill in vilneve res slabsa...sam sta kot sportnika 1000000% boljsa...kar pa je za mene na prvem mestu...

on ni sportnik...ce mu gre je naj nja...ce mu pa ne gre pa vedno isce neke *********...pa da ga mora baricelo spustit naprej...halo!!!
pol ni cudno da je dobil na ta nacin vsaj 10 dirk...

za mene je kaltež....
pa ce bi mu dal minardija bi bil mogoce predzadnji:))
saedaj v ferariju pa je bil le 1x 7...pa je dostboljsi avto...no na tej dirki v imoli ne bo med prvih 6

Ok se ti ne dopade ker včasih reskira, prou, ne pa zdej govort da je slab voznik. Kaj je bil pol sena?? Šumi mu je namreč kot čisti novinec v F1 in z popolnoma nekonkurenčne avtu nekajkrat dal pošteno mislt. Ampak sena se je ubil v F1 na višku svoje kariere in je zato legenda, šumi ki je dosegel pa še velik večjih dosežkov bo pa kr en "čevlar" ki je bil skos nefer. Zgleda da je treba res umret in te folk šele pol ceni. Če bi bil sena zdele še živ bogve kje bi bil in kolk časa bi bil še navrhu v F1 in tudi približno nebi mel tazga slovesa. Ne rečem da ni bil car, sigurno, samo nč večji kot je bil zadnja leta šumi.

Tako da govorte kokr čte kako je nefer (čeprev zadnja leta marsikdo večje p******** dela), kako vozi (itak da na nož saj je to šport in ne igrca), in koko se obnaša ...itd. VOZNIK JE BIL IN JE ŠE VEDNO 1A!!!

Kar se tiče pa priganjanja pa ni čist res tako kot si reku. Motor je bil čist OK, hidravlika lahko pa v vsakem primeru odpove in nima veze z tem kolk ga tiščiš. Je pa pomoje raikonen bol znan da je kadar mu je šlo za nohte izklopil omejevalce obratov in priganjal motor dokler ga ni razneslo. Poglej kolkrat je lani njemu odpovedal motor al pa kolkrta coultardu. Coultard je vozu kolkr je pač avto dal, kimi ga je pa 10 krogov priganjal pol se je pa čudu zakaj se belo kadi. Šumitu je pa na prejšnji dirki po približno 30 dirkah prvič odpovedal dirkalnik kar pomeni da zna šparat material. Glejte dirke, statistiko, pa še mal ozadje dirk pol pa govorte.
Prikaži več možnosti

Iztok Z.
Iztok Z.

BMW fanatik

• Uporabnik

@ andrej777, nekaterim je jasne stvari brez veze razkladat ... :crazy

... če jih sami ne vidjo, jim jih ne more noben pokazat ... :laugh

Tud Irvine je gobezdov 100 na uro, ko se je Šumaher polomu sredi sezone, kako bo prvak ipd. :blabla ... na koncu pa je kljub dobrem avtu popušil 300 na uro :napaka

Prikaži več možnosti

BBojan
BBojan

Bivši nick Bojan-Žan

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 536
  • Avtomobil: E46 "323td" ;)E87 120d

Zame je Schumi 1A voznik že zato, ker se je moral do F1 SAM truditi. Bili so izjemno revn družina. In on je že v rani mladosti pokazal s kartingom da mu ni para. To pa je dokazal tudi v F1, saj tudi če je imel zelo slab dirkalnik, je zelo konkuriral ko je deževalo. Hočem povedat, da se nobenemu ni rablo tako trudit skozi otroštvo kot njemu. Zato ima včasih tudi umazane trike, brez katerih mu tudi nebi vse to uspelo. Js ga pač zelo cenim kot človeka, saj je pripravljen it na vsako dobrodelno prireditev. Izven dirkališč je menda zelo pošten človek, na stezi pa bi moral biti vsak 100% napadalen.
Je pa eden izmed redkih, ki zna pravilno nastaviti dirkalnik!!
Prikaži več možnosti

eXtreme
eXtreme

Old school addict

• Uporabnik
  • Sporočil: 12 064
  • Avtomobil: E30 320is

Dajte trullija pa alonsota u boljsi dirkalnik(sej alonso je ze) in poglejte kam bosta prisla. Sploh mu pa nikoli ne bom odpustil, da je prehitel barichelota, ko ga je mogel on spostiti naprej :damn To pa je sport in sportnost! In razna zapiranja in "cik-cak" voznja, da bi preprecil prehitevanje.

:blabla
Objavljena slika
E30 316i, E30 316i, E39 528i, E30 320is, E30 316, E30 316, E30 323i, E30 318iT, E30 316i, E32 735iA, E28 524td, E34 525iT, E39 523i, E34 525iXT
Prikaži več možnosti

Aero26
Aero26

BMW fanatik

• Uporabnik

sem napisal da je boljsi voznik od vilneva in hila...sam da ni sportnik...kr se nefer obnasa...poleg tega je tako kot si napisal da je on dal senni parkrat za razmislit, ko ga je prehito, to pokazal tudi hakinen in montoya, pa se kak bi se nasel...

v glavnem men je nefer voznik in za takega ne bom nikoli navijal...

sem bil sam sportnik in vem kako je, ko te nekdo nefer oskoduje....na 1 tekmi...kaj sele celo za naslov svetovnega prvaka...

naj gre raje avtocrash voozit...tisto pa zna najbolje...

poleg tega da je imel sedaj nekaj let najbolji dirkalnik...kar se vidi tudi po tem, da je njegov sovoznik dostikrat bil 2(1 ni smel biti :damn )
sedaj ko je pa imel na prvih 3 dirkah v p**** avto pa vidimo kje je...

v F1 so razlike minimalne med najboljsimi(prvih 8-10) in je bolj odvisno od avta in nastavitev(ok to vcasih zna...dostkrat pa mu dajo od baricelota nastavitve) in pa taktike...ki pa je ne dela on ampak ros braun(to je pa ekipa, ki ga zelo mastno plača in ne voznik)
Prikaži več možnosti

BBojan
BBojan

Bivši nick Bojan-Žan

• Uporabnik

To da je bil Barichello velikokrat oškodovan se popolnoma strinjam, tako da že vsi vemo kakšna politika je pri Ferrariju. Saj je Barichelo podpisal da bo pomagal Michaelu... ampak je pa tut res da je če ni kaj pav Barichellu lohk tut gre.
Prikaži več možnosti

Aero26
Aero26

BMW fanatik

• Uporabnik

in zato je sumaher najboljsi:))

dajte mal se poslusajte......

sicer pa vidimo da je danes zelo dober...čevljar starta iz odlicnega 13 mesta...se malo pa bo imel najvecjo konkurenco v minardiju :ok2
Prikaži več možnosti

wacko
wacko

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 971
  • Avtomobil: Še kar Laguna in C3

Vsak ima svojega favorita. Sam starejšega Schumacherja tudi ne prenašam kot voznika. Vseeno pa moram priznati, da je kot votnik zares odličen. Sem pa sedaj vesel, da mu ne gre najbolje, se pa bojim da se bo vrnil. No, je pa Šumi tudi že malo v letih in po vsej verjetnosti ne reskira več tako, kot je včasih. Zato je pa tukaj garda novih mladih vozniov, ki se bodo udarili med sabo. Bo še zanimivo. S pričetkom danes ob 14.00 uri.
Ženske imajo problem za vsako rešitev !
Prikaži več možnosti

Aero26
Aero26

BMW fanatik

• Uporabnik

jaz ne recem da je slab voznik...dalec od tega...sam ga enostavno ne prenasam, ker ni sportnik ampak p****! :ok2
Prikaži več možnosti

Iztok Z.
Iztok Z.

BMW fanatik

• Uporabnik

jaz ne recem da je slab voznik...dalec od tega...sam ga enostavno ne prenasam, ker ni sportnik ampak p****! :ok2

A si ti kaj drugega ... ko si pred letom prosjačil za nekaj dirkaških igric sem ti jih po številnih PS-ih poslal cel DVD ... zakar si obljubil enako protiuslugo :blabla ...

Po enem letu nisem dobil še nič ... niti praznega DVD-ja. Objavljena slika

In zato takih kot si ti, glih ne rabmo poslušat, da nam razlagajo o klatežih, fer-pleyu, poštenosti, športnosti ...

Res se pocen prodaš ... :napaka

...no na tej dirki v imoli ne bo med prvih 6

...
...
...
sicer pa vidimo da je danes zelo dober...čevljar starta iz odlicnega 13 mesta...se malo pa bo imel najvecjo konkurenco v minardiju

... ja vidmo, da si zelo brihten ... :hihi :ok2

Prikaži več možnosti

Aero26
Aero26

BMW fanatik

• Uporabnik

ja res si mi poslal 2 spila

sam ne vem kaj sem jaz tebi obljubil???

kr glede tega, da komu dam kak program ali cd, ce ga imam seveda, nikol nisem bil p****

mozno je res, da sem pozabil... za kar se ti opravicujem...sam za info ...kaj si pa ti hotel imeti???
pa če kaj rabis mi sam povej na zs .ce imam ti poslem 100%

glede danasnje dirke.....

me je res mal presenetil rdečko....

je res dobro vozil....sam alonzota pa ni mogel prehiteti...ceprav je lahk vozil 1,5 sekunde hitreje na krog...v bistvu ni imel pogojev, da ga prehiti, kar je tudi sam rekel na konferenci...

kar pomeni , ce nimas vsaj dobri 2 sekundi na krog hitrejsi avto, na tej progi pac ne mors prehitet...

men se vseeno ni pri srcu...čeprav bi mu mogoče danes celo privošču zmago...kr je res dobro dirkal...ampak zmagal je letos trenutno NAJBOLJŠI :ok :metalc
Prikaži več možnosti

Pero
Pero

Banned

• Izključen
  • Sporočil: 15 672
  • Avtomobil: Fiat Ulysses

Danes je Schumi lepo pokazal vsem ostalim , da so za njega še pravi vajenci.
Pa še kaki 2-3 runde bi bile pa bi Tudi Alonsota ugnal.
Za mene je bil Schumi danes absolutno the man of the race.
Vsi , ki navijamo za njega................Schumi is back.
Buisiness as usuall. :laugh
Why getting mad?.......Get even :-D
Prikaži več možnosti

Aero26
Aero26

BMW fanatik

• Uporabnik

pero...
to je spet enako...
če ne bi mela čebula če bi bila samo bula:)))

lahk pa se 2-3 kroge in bi menjalnik čevljarju crkno:))
vse je če...

če se ne bi ćevljar zaletel v hila bi bil tud takrat 2...in spet če...bla bla bla...

dejstvo je da je alonzo lepo zapiral...oziroma ni čevljar mogel niti blizu :crazy :ok2

če se pa vozi ob strani 15m za njim...pa lahko vzdihujete le tisti, ki navijate za čevljarja...ostali vemo da je brezveze:)
Prikaži več možnosti

Pero
Pero

Banned

• Izključen
  • Sporočil: 15 672
  • Avtomobil: Fiat Ulysses

Vsi smo dobro videli , da je alonstu počasi za ritko k v redu odnašal.
To pa ......glede športnega obnašanja a ne............da mu je zapiral, mislim , da tokrat alonso ni bil fer, saj ga je Schumi na vsaki šikani skoraj moral zriniti s ceste.
Ampak to je šport in v športu so vsi posamezni sodelujoči nagnjeni k temu , da bi radi zmagali in se čisto vsi brez izjeme poslužujejo takih ali drugačnih metod a ne.
Danes je bil Alonso na ovinkih prav nebogljen.
In vemo tudi , da je imola za prehitevati mal tko :crazy :crazy :napaka :napaka

:ok :ok :ok :beer :beer
Why getting mad?.......Get even :-D
Prikaži več možnosti

veloce
veloce

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 51 217
  • Avtomobil: Kombi

Jaz lahko samo pohvalim ALonsa. Sej Schumacher, če bile vloge zamenjane, bi Alonsa že zdavnaj ven vrgu! :ok2 :laugh :laugh :laugh

Tolko o švabu!
ARHITEKT
Prikaži več možnosti

BBojan
BBojan

Bivši nick Bojan-Žan

• Uporabnik

men pa je všeč odnos Schumija. Tu se ne sme gledat na kolege. Treba je it na vse ali nič. Če bi js bil na njegovem mestu, bi probal na lepo. Če nebi šlo pa tut na grdo, sam da se zmaga. Ko je človek v tekmovalnem vozilu razmišlja čisto drugače!! To pa vem iz lastnih izkušenj.
Prikaži več možnosti

buda_316i
buda_316i

Novinec

• Uporabnik
  • Sporočil: 72
  • Avtomobil: (E36)

evo.. men se pa glih ta njegov odnos ne dopade. itak je že skoz priviligiran pol pa še fair playa ne upošteva. In ker je skoz priviligiran, ga tut nikol ne kaznujejo.. on pa tut to s pridom izkorišča (grrrrrr), kar pa ferrarijeve NEnavijače spravlja ob pamet (tudi mene). :napaka

jst v bistvu sploh nimam nč proti Šumaherju, ker je res izkušen in dobr voznik, čeprav je mal fejst presran. Edino kar ni vredi je to, da tekmuje pri Ferrariju (italjanskosranjekratdesetnadeveto), ki pa bi brez njega že zdavnaj propal al pa bi delal minardiju konkurenco --> in jst bi bil srečen.
p.s.-->že odkar pomnim navijam za mercedes, po novem pa pesti stiskam tud za BMW. :metalc :metalc :metalc
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.