kot je Ališič reku da si je BMW zadal dolgoročni cilj v 5 letih pridit na vrh do tedi bomo pa navijači
![]() ![]() ![]() Chuck Norris can slam a revolving door. |
Prikaži več možnosti
|
Kot je rekel mr.Wolf, bla, bla. Amaterji. |
Prikaži več možnosti
|
Samo en kratek komentar, ker se mi mudi:
Vozniki v F1 nimajo pojma kako bi moral izgledati leteči štart, al so pa ravila glupo napisana. Naj si vzamejo za zgled ameriške dirke. ![]() ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Nixxon, drugačna pravila veljajo v Formuli ena. Pa mislim, da imajo vozniki veliko pojma.
Ženske imajo problem za vsako rešitev !
|
Prikaži več možnosti
|
Glede na to da Formula ravno ne poka po šivih od akcije na stezi, bi lahko naredili tudi leteči štart tak, da bi se vsi zbobnali skupaj, v dve koloni, ko prevozijo štart pa polno pohodili. Tako bi se vrstni red zopet dokaj pomešal, ne pa tako kot sedaj, ko prvi zabremza pred glavno ravnino skoraj na 0, potem pa potegne, ostali pa, ki komaj preprečijo nesrečo zaradi zaviranja, ostanejo zadaj.
Američani so že davno dojeli da je treba mal več šova okol tega narest, FIA očitno še ne. ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Zato pa so američani v vojnah, da je malo šova po svetu, če ne bi bilo dolgočasno
![]()
|
Prikaži več možnosti
|
Se popolnoma strinjam. Kar zadnja leta vidimo v Formuli 1 je katastrofa ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Gume je težko slišati, ker jih preglasi zvok motorjev
![]() Sam pa še vedno rad pogledam dirke. Sem jih tudi takrat, ko je zmagoval tisti, ki mi ni všeč, zato se sedaj toliko raje vsedem pred TV in pogledam dirko. Če želim boj na nož, pa pogledam Moto GP. ![]()
|
Prikaži več možnosti
|
Tu boste imeli v slabih dveh minutah več akcije, kot v celotni sezoni 2006
http://video.google....65125&q=f1 race Pa za ljubitelje karambolov http://video.google....genre:sports f1 |
Prikaži več možnosti
|
Najboljši film, kar sem jih videl o formuli 1. Gre se za vse dirkače, ki so nažalost preminili v tem športu. Muska pa je izbrana, da boljša ne bi mogla biti, in še bolje dramatizira vse skupaj.
|
Prikaži več možnosti
|
...mislim da komentar ni potreben
lp joda |
Prikaži več možnosti
|
![]() ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Spet ferrari. Bravo šumi in massa
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
![]() ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
![]()
Mein Kopf ist ein Labyrinth. Mein Leben ist ein Minenfeld.
|
Prikaži več možnosti
|
Se še jst pridružujem ![]() ![]() ![]()
Zakaj bi imel novega Audija, če imam lahko starega BMWja?!
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Se ene dve taki dirki pa smo spredaj
![]() |
Prikaži več možnosti
|