Morda nam tokrat uspe kulturna debata, ki se ne bo končala z zaklepom teme?

Na voljo je jailbreak za iPhone 4 in ostale modele (3GS...), več na Jailbreak strani
Morda nam tokrat uspe kulturna debata, ki se ne bo končala z zaklepom teme? ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Upam
![]() Kakorkoli v Trstu oz. v BIP trgovini bo na voljo konec septembra oz. v začetku oktobra ![]() |
Prikaži več možnosti
|
po malo daljšem druženju par bonbončkov glede na 3G ki sem ga imel prej:
- hitrost hitrost in še enkrat hitrost -multitasking: ena najuporabnejših stvari na tem telefonu -navigacija je neverjetno hitra - od zagona do vodenja se garmin komaj spomne v katero državo hočeš (preizkušeno) - Navigon inma tudi fiksne radarje not - deluje!!! - 1,5l star otrok, gleda Nodija samo še na tem telefonu (zanimivo ko vidi moj tel. reče nani, ko vidi fotrov telefon ga da k ušesu - pa tudi z njegovega gleda Nodija ![]() - prepoznavanje in resize na širino teksta- novi OS prepozna solpec v dokumentu ali na spletu (kjerkoli je pač tekst) in ti z dvoklikom razširi samo dotični stolpec na širino zaslona - uporabno do amena - slike in video sta neverjetna. oboje jasno če je dovolj svetlobe in mirna roka. -integracija z spletnimi storitvami, mail, web, sincanje z outlookom. resno, ko primem berryja v roke mi gre na jok (ker ga moram uporabljat) Problemi? vsem ki bi, pa ne morejo inte j*****,razložit da nimaš problemov s signalom - kjerkoli ga že primeš. trenutno mi ne snema zvoka ko snemam film, tako da bo moram v replacement z novim, kar so mi že potrdili na applu. Nič ni popolno... drugega pa ni |
Prikaži več možnosti
|
Danes začel uporabljat 4.0 in sem navdušen.
|
Prikaži več možnosti
|
Telefon ali software?
|
Prikaži več možnosti
|
Je mogoče že kaka nova informacija o 4ki, kdaj bo v Trstu? Kdo kaj ve?
|
Prikaži več možnosti
|
V Londonu v Apple Store na Regent streetu je prijatelj čakal 3 ure v vrsti, da ga je lahko kupil pred 14 dnevi.
Tri dni zapored je bila vrsta, zadnji dan se je odločil, da bo čakal. Rekel je sicer, da je dal okoli 50 € manj kot v Italiji, čeprav ne verjamem. Po moje ni pravilno izračunal tečaja funta glede na evro. No, če kdo želi, mu ga lahko konec meseca prinesem, če ga ne bo dobil nikjer prej ali ceneje. ![]() http://store.apple.c...?mco=OTY2ODA2OQ
Opravičujem se vsem, če komu ne morem ustreči...enostavno ne gre kot doslej, dela je preveč :(
LP, Franci |
Prikaži več možnosti
|
Franci, cene so javno objavljene na Applovih straneh. Ne vem, od kje težave pri računanju.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ima že kdo kake nove informacije, kdaj pride v Trst Iphone 4G??
|
Prikaži več možnosti
|
Jst mislim da v mediaworld v trsu ga ze imajo in stane 659e 16gb, 32gb pa 779e.
Ce te zanima jst grem veckrat mimo in lahko uprasam ce so na zalogi. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Nix ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Dej če se ti da bi bilo perfektno
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Nimajo na zalogi...lahko rezerviraš, če imaš kakega poznanega na IT naslovu
![]() LP,
"the coupe has all the power of the Z3 roadster...and none of the thrill of the wind over your bald spot.The M coupe is nothing if not unique"
|
Prikaži več možnosti
|
Ja ce je potrebna rezervacija rabis enega italjana, glej jst grem v torek mimo
pa se bom pozanimal in sporocim. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
malo off topic - sem se z enim iphone 4 igral čez vikend (sam imam sicer 3 gs). Nič posebnega da bi zdaj metal denar stran. Nič hitrejši, iste funkcionalnosti razen boljše kamere, pa slabše se v roki drži ker je kvadraten in ne zaobljen. Edino kar je vredno je boljši ekran (moj se mi je zdel kar moten potem, ampak samo par minut, potem sem se pa navadil), pa baje boljša baterija (nisem opazil, če ga nucaš se itak hitro izprazne:))
Samo v vednost, da se ne bi zaletavali v nakup...baje so zdej 3gs na prostem trgu ful poceni. |
Prikaži več možnosti
|
Pa še komentar na ta post - hitrost napram 3g je res očitna, na 3gs pa niti ne. Multi tasking dobite tudi na 3gs in ostale stvari ki jih omenja damirkos. Razen seveda kamere. Za navigacijo ne bi vedel, ker raje uporabljam Gamina, kjer najdeš mapo na netu pa je free ![]() Problemov z signalom res ni - treba je vedit, da je signal v Ameriki tudi v mestih vcasih slabši kot pri nas na veliki planini, tako da je to bolj opazno. Pri nas dela normalno! |
Prikaži več možnosti
|
Če še kdo ni zasledil smo v septembru dobili kar dva uradna servisa za iPhone v Sloveniji.
Jaz sem takoj izkoristil možnost reklamacije telefona, kupljenega v Italiji. ![]() www.pro-servis.si www.epl.si Urejal bmw, 15.09.2010, 11:35. |
Prikaži več možnosti
|
Samo a ni v 3GS že nekaj stvari od 4ke? Ker moj kolega ima na 3GS softwer od 4ke notr.,.... |
Prikaži več možnosti
|
Nič ni od 4ke notri, je pa iOS4 SW
![]() LP,
"the coupe has all the power of the Z3 roadster...and none of the thrill of the wind over your bald spot.The M coupe is nothing if not unique"
|
Prikaži več možnosti
|