Apple iPhone
Hay!
... od žene IP 11 ima eno glupk težavo, ki je verjetno posledica nastavitev... namreč če govori dalj časa po telefonu postame ekran črn in se ga ne da aktivirati, če sogovornik na drugi strani ne prekine pogovora, ker ona ga ne more. In na ekranu se ne fa nič delati, če je pigovor aktiven. Kaj je potrebno narediti/spremeniti v nastavitvah in kje? lp joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Med pogovorom lahko stines gumb za zaklenit da se prizge ekran, ce pritisnes dvakrat hitro se pogovor prekine.. 1. Ekran se ne prizge, ker je od mastne koze ali pa mastnih izdelkov zamazan proximity sensor in misli da je se vedno prislonjen ob obraz.. 2. Okvara proximity senzorja (sicer dvomim) |
Prikaži več možnosti
|
Bimmerji pozdravljeni
po 7.letih zvestobe, zamenjal sem Blackberry Classic z Iphone 12, (darilo od hčere Hja, po enih 2 .tednih raziskovanja po forumih in netu, ter enemu tednu pri lokalnem servisu, pametnega in zanesljivega načina, kako bi podatke iz BB prebiksal na Iphone... Pravijo na netu, da je OS BB 10, podoben androidu ( saj res imam na BB whatsup v androidu), nisem nič bližje kako naprej...
V BB imam v telefonu še zmeraj kar nekaj številk od partnerjev pa privat...To ker je bilo na SIM kartici, je že v Applu...
Mučijo me slikice, kalkulacijski programi, pdf documenti...in podobno... Sumim tudi na to, da BB po izgubi podpore OS, nima več uporabniških funkcij, ki bi mi prišle prav pri transferjih?
Ima kdo, kakšne izkušnje z device switch, mobiletrans in podobno..
Hvala vnaprej
Bimmer 5 Urejal bimmer 5, 15.02.2023, 14:14.
Stairway to heaven!
|
Prikaži več možnosti
|
Hay!
... ne dela, 2. pa ne morem preveriti lp joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Prenesi kontakte, slike, pdf dokumente iz BB na racunalnik. Na racunalniku gres na icloud.com, se vpises v svoj racun, potem pa gres na photos, drag&drop-aš svoje mape slik pa pocakas da jih nalozi… ….CE JIH IMAS VEC KOT PAR TISOC (kar dvomim glede na to da si uporabljal bb ampak vseeno), ta korak raje opravi preko itunesa in kabla, namesto na icloud te mape potegnes tam ko pise ime tvojega iphona (prvo moras v itunes stisnit tako malo ikonico telefona, potem pa summary, pa vklopit manually manage photos and music). Pa potem na telefonu v iCloud nastavitvah izklopi photos sync, da ti nebo tezilo da mu fali prostora v oblaku …………………… Za kontakte uporabi icloud, da so varno shranjeni, datoteke pdf pa na iCloud.com stisnes files, in jih tja potegnes/skopiras… Do teh datotek dostopas v aplikaciji files. Ce jih ne vidis, poglej da nisi v zavihku “on my iphone” ampak na zavihku icloud kalkulacijski programi Bos moral bit malo bolj specificn…
Jerryeva magicna kugla ne dela na iphonih, bos moral nekomu nest da fizicno pogleda |
Prikaži več možnosti
|
Timej san
kalkulativni programi so v ecxelu z nekaj zaklenjenimi celicami, ma v osnovi ne bo problema... Ker do sedaj ni bilo treba, moram še malo naštudirati BB oko prenosa VCF in kontaktov v imeniku... ALi bi lahko, če upariš telefone po Bluetoothu ,VSE prenesel z BB na I12?
Hvala,
Bimmer 5
Stairway to heaven!
|
Prikaži več možnosti
|
Excelove dokumente lahko uporabljas z office 365 narocnino in orgiinal office excel, ali pa uporabis applovo alternativo, NUMBERS.. popolnoma brezplacno, dela vrhunsko z icloudom, enostaven uvoz .xlsx in .xls dokumentov kakor tudi njihov izvoz ter deljenje le teh formatov.. Za izvoz kontaktov bos ze nastudiral, mogoce lahko tudi na blackberryu kliknes v imeniku izvozi, izberes vse kontakte, pa si posljes na mail fajl… javi ce ne gre Preko bt, se na iphona, zal, v imenu varnosti ne da nic prenasati.. Urejal timej98, 17.02.2023, 00:31. |
Prikaži več možnosti
|
Spet jem zarečen kruh.
Kakšne imate kaj etuie za iphone? Do pred kratkim ga nisem imel, ker pač padam na design in mi je telefon všečne oblike - kar sem seveda tudi drago plačal, en teden starega sem vrgel po tleh in razbil steklo, večkratni padci so pustili posledice, itn ... No, zdaj imam etui pol leta in sem se navadil, telefon ne drsi iz rok, res je praktičen. Tudi v avtu ga med ovinki ne odpiči neznano kam.
Težava pa je, da je ta silikonski material na hrbtni strani postal lisast in se ne da očistiti. Kar me seveda moti. Danes sem ga snel, očistil in telefon brez etuia mi kar pada iz rok. A uporablja kdo kaj hvaležnega? Tisti iz alkantare so mi všeč, samo tam bo najbrž oddrsano še prej, če sodim po volanih v avtomobilih? |
Prikaži več možnosti
|
Jaz imam trenutno na 14 Pro od Spigena ZeroOne ovitek. Pri Gizzmotu me je prišel 32€ 4 mesece nazaj. Sem zadovoljen z njim, je nekaj posebnega: ![]() Tiskano je na zunanji in notranji strani, tako da izgleda svetovno: ![]() ![]() Pred tem sem pa imel od Appla usnjeni ovitek za cca 80€. V enem mesecu sem ga v službi uničil ![]() Urejal panki_86, 06.03.2023, 00:50. |
Prikaži več možnosti
|
Ima bump pri kamerah, takda telefon na mizi leži ravno, mehka guma na otip ampak je ovitek trd. https://www.mimovrst...-iphone-14-crn Urejal AsdAsd, 06.03.2023, 07:28. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Nalozi si AdGuard VPN, je brezplacen pa lahko si nastavis drzavo kjer je dovoljen betting.
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Tudi jaz priporočam gizzmo. Vedno kupujem tam za vse telefone in bp. Pač kupiš novega, ko vidiš da je zadaj cel lisast. |
Prikaži več možnosti
|
Ce koga zanima….
Prodam apple watch series 8 starlight. Ura je NOVA, nosena 2x. Nima znakov obrabe. Kupljena 2 tedna nazaj. Razlog prodaje? Mi ni všeč, ženi pa tud ne in jo noče imet. Cena 500€ Kupljena pri A1. 1964 Ford mustang 289 V8, 2010 F11 530d |
Prikaži več možnosti
|
Jst pa iphone 11,64gb,crn
|
Prikaži več možnosti
|
Ped dnevi sem imel, hkrati v roki :
https://www.aliexpre...F_yqi-2zrJigwW0
in
https://istyle.si/ap...atalog][=][0]=1
In ja sem bil šokiran, original sicer ni enak klonu, samo dela pa vse bp, sem bil, kar šokiran, ni pa to za mene, ker ur, ne nosim več. Urejal Mat xxl, 21.03.2023, 19:12. |
Prikaži več možnosti
|
Je ze kdo zamenjam bateriji na iphone 12? Rabil bi menjavo, ker telefon še dela zelo dobro, samo nimam pa želje imeti glih stancionarnega telefona, ko ga morem tolko polnit
|
Prikaži več možnosti
|