1997 E39 528iA touring
Super avtoček, srečnjo vožnjo:ok2 Se pa oglasim kdaj na ogledu e39 in e30:ok2
![]() Član KOS |
Prikaži več možnosti
|
Lep turing Damjan, pa tudi švoh opremljen ni.
![]() Če te toliko moti usnje, se ga da prebarvati. Sonaxovo peno imam jaz za probati če rabiš. Drugače pa mislim, da jo prodajajo na petrolu (vsaj za losion vem), komplet z losionom za nego pa mislim da v bauhausu.
Joy turns gasoline into adrenaline!
![]() |
Prikaži več možnosti
|
V bauhausu losiona ne dobiš. Vsaj jaz ga še nikoli nisem videl. Ga imajo pa tudi na mimovrste vedno na lagerju.
Mali Zeleni
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Po slikah sodeč zgleda kar soliden avtoček...
![]() Upam da bo naredil veliko km z avtoprikolico... ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Sonaxovo čistilo sem že našel, kot je eden od vas omenil na Petrolu.
Losion imam pa kar originalen od BMW-ja. Prednja sedeža sta sedaj bistveno bolj čista, še vedno ne povsem, ker je umazanija res zažrta v gube, ampak je zadovoljivo. Glede barvanja bo pa kak majster povedal, če se to sploh še da pobarvati, in koliko to stane, ker drugače ga raje oblečem v novo usnje. Hvala vsem za pomoč okoli iskanja čistil in losijona za usnje. |
Prikaži več možnosti
|
Raje barvaj oz. obnovi usnje. Nič več nebo kot original:) ![]() Član KOS |
Prikaži več možnosti
|
Morda veš kje, kdo in za koliko to naredi, seveda tako da bo kot je treba?
|
Prikaži več možnosti
|
Mislim da nekje za 80€ je nek set, narediš pa lahko sam..ti takoj prilepim link ![]() Član KOS |
Prikaži več možnosti
|
![]() Član KOS |
Prikaži več možnosti
|
Oh Damjan Damjan, tile sedeži so tako lepo ohranjeni, kot so verjetno redkokateri v e39 te starosti.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Tele poškodbe so vse minimalne proti tem ki so na sedežih v mojem avtu.
Bom napopal slike, da se bo vidlo, pa bomo pol naprej komentiral, ![]() |
Prikaži več možnosti
|
krtek, sej vem da si nočna žival, ampak je bilo pretemno da bi videl kako to izgleda na svetlobi
![]() Kako je compi preživel včerajšnje kamenjanje od zgoraj? |
Prikaži več možnosti
|
je bil pokrit s tremi dekami, tako da odlično:-D ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Danes sem imel to čast da sem avto tudi videl in ga celo zapeljal 100m po prakirišču in moram reči da sem se še jaz(navadn smrkouc) zaljubu v ta avtomobil:ok2
To pa je mašinca:metalc
Iztok Mlakar pravi : Življenje je navadna Briškula
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Za šlepat prikolico je pa avtomatik odličen. ![]() Z mojim imam rekord 1,5 tone, ko so mi v gramoznici z 20 tonskim bagrom nakladali šoder na moj pongratz z nosilnostjo 750 kg. Je rekel mojster joj, se mi je malo preveč streslo. ![]() In ko bi z klasičnim avtom mučil sklopko, avtomatika še čuti ne. Edino poraba gre v višave: relacija Celje - Lesce, pripeta 8 m dolga cigara z jadralnim letalom, tempomat na 110: 13,5 l/100 km. ![]() Uživaj z vlačilcem! |
Prikaži več možnosti
|
Prav zaradi šlepanja je ostal avtomatik.
13.5 litra pa z lahkoto poje že brez prikolce ![]() Drugače pa je avto včeraj v roke dobil še Mihold, ki je poštimal vse kar se tiče vbrizgovalnih šob. Vse pohvale za kvaliteto, hitrost in natančnost dela ![]() Zaenkrat ni več problema z vžiganjem (pred posegom je namreč včasih rabil kakih 3-5 sekund da je vžgal). Sedaj pa ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Lep avto v pravih rokah:metalc
Mein Kopf ist ein Labyrinth. Mein Leben ist ein Minenfeld.
|
Prikaži več možnosti
|
...točno tako - čestitke stari! Še prikolco predstavi... ee uno kjer boš driftalca gor vlekel mislim ne... ![]() Srečno, Lp ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Oooo,chainman, pa sej si še med nami. Se bo treba kej oglast na kakem
![]() Prkolca je na puf od bratranca, ko jo pač rabim ![]() Zdej je treba sam še 318i prodat, pa bo. |
Prikaži več možnosti
|