A pol se mi pa ni sanjalo?
![]() ![]() ![]() ![]() 1986 E30 325iX > 1993 E36 318i > 1991 E36 325i > 2001 E46 330Xi T > 1999 E46 316i > 2001 E46 330Xi > 2004 E46 330Xd T > 2016 F11 520d Xdrive |
Prikaži več možnosti
|
eeeeeeeem, a je biu zdej se 1x pred ene 5imi minutami...al se mi je samo zdel
![]() Enkrat e39, vedno e39! |
Prikaži več možnosti
|
Se strinjam. |
Prikaži več možnosti
|
Neeeeeeee se baaaaaaaat ... cunami do domžal ne more .... ![]() ... in ob kateri uri naj bi bil - tisti prvi današnji - tapravi Don't drive faster than your angel can fly...¯\_(ツ)_/¯ |
Prikaži več možnosti
|
Uf pol je bil res potres. Jaz se pa včeraj pogovarjam s kolegico v Pržančku pa me začne majat. Jaz sem pa mislil, da je to od fantovščine pa sem bil raje tiho.
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
jst nimam pojma, da je bil poter
![]() p.s.: žune, insomnia nas daje, ane ![]()
CCNA / BCNE
|
Prikaži več možnosti
|
Je kdo čutu mal prej???
![]() |
Prikaži več možnosti
|
OK sem mislil da sem zmešan, jaz sem ga čutil v stanovanju v Portorožu, ko me je začelo migati v stolu in premikati laptopa oz mizo:crazy
“You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.” - Albert Einstein
|
Prikaži več možnosti
|
V Kranju nič
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Zagorje - nekaj malega ...tolk da je blo za čutit.
|
Prikaži več možnosti
|
Hehe, razmisljam da grem u kamion spat...jebeni 10. štuk!
|
Prikaži več možnosti
|
Pri nas nič ne trese
![]() Drugač pa dajte mal ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Na Gorenjskem, nad Kranjem nič ...
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Hehe jaz pa v 9. štuku. Sem bil v Kobaridu ko je v zadnje zasekalo...... jah..... so me klicali iz Komna, če je bil potres k se je slišalo odmevanje v greznici pod hišo ![]() |
Prikaži več možnosti
|
MB niente.
|
Prikaži več možnosti
|
v LJ tudi nič, vsaj da bi jaz čutil
lp
Želela si je princa na belem konju. Prišel pa je konj v belem BMWju
|
Prikaži več možnosti
|
Predvidevam da se še ne ve , kje je bil epicenter?Glede na to da ga je bilo za čutit čez pol SLO upam samo da ni kje kaj hujšega:ok
“You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.” - Albert Einstein
|
Prikaži več možnosti
|
Sej jst ga dejansko nism cutu, dokler mi mtka ni namignla da se neki maje...no...od takrat se mi vse maje!
|
Prikaži več možnosti
|
jebemu mast da sem ga čutil,22.22 ura:blackeye
|
Prikaži več možnosti
|