Zato pa imaš kredibilne uporabnike za referenco.
Pa internet. Samo treba je izluščiti zrno od plevela. Načeloma se strinjam, original je vsekakor najboljša in najbolj varna izbira. Ampak slabih izkušenj s temi Boschevimi deli, ki jih omenjam, ni. Medtem ko imaš na primer polno primerov, ko Lemforderjeva vilica zdrži le par deset tisoč km.
Tudi lambde sem pred leti preventivno zamenjal z Boschevimi. Ni razlike. Vprašanje je le, ali bodo zdržale 300.000 km tako kot prvogradne.
Sploh pa, dober diagnostik s pomočjo live parametrov takoj vidi, kako stvari stojijo.
Za lambde ne bom trdil ker sem dobil mešane informacije, za dokončno oceno bi se moral posvetovat s schumijem. Vseeno neoriginal lambde (torej take brez bmw znaka) moj avto ne bo videl nikoli, sem imel preveč slabih izkušenj z neoriginal LMM-ji. Zadnjič sem recimo dobil v avtu LMM od Boscha brez bmw znaka, avto je cukal kot bi vozil starega fičota, ne E65 - LMM še ni bil niti eno leto star. Pa ni edini primer, jih je bilo še ogromno. Da senzorjev gredi sploh ne omenjam, mi grejo kar kocine pokonci ko se spomnim, kako so mi kopije požrle živce. Skratka moje mnenje je enako mnenju dragana klepa, na sam motor absolutno odsvetujem dajat kakršne koli kopije ali robo brez bmw znaka.