Ker sem spet kupil E39, in ker je bil nakup tokrat narejen povsem drugače kot pri vseh avtomobilih do sedaj, imam seveda kup vprašanj

By the way, Eddy in Krofl, ne me

Priznam, sem mal

Še dobr da je moja

No, pa dejmo.
Ima kdo navodila kako podret sredisnko konzolo, da lahko namestim USB vhod, pa seveda spucam vse okol

Enako vprašanje za prednja vrata (kje se skrivajo vijaki, in kakšni so, da vem kako orodje rabim) .
Ima kdo navodila kako demontirat vrata prtljažnika zadaj?
Kako demontirat oblogo vrat prtljažnika zadaj?
V čem je fora, da imajo avtomobili istega letnika in M52 motorja brez vanosa različne tempomate? Namreč, eni imajo gumb za vklop desno pod števcem, drugi pa imajo kombiniranega na volanu

Ali je enostavno montirati elekrične sedeže? Ne rabim spomina, samo prednja sedeža bi imel na štrom. Sedanji imajo ogrevanje, tako da nekaj elektrike je že speljane do sedeža.
Ali je možno dobiti Bilstein amortizerje za avto ki ima zadaj regulacijo nivoja?
Ima kdo sprednji midbass zvočnik od HiFi ozvočenja, pri meni namreč voznikov umira na obroke.
Kako preprečite pokanje usnjenih sedežev na slabih cestah. Ta klinčev leder skoz nekaj škripa, poka, za po vrhu še drsi, pa nemogoče ga je dobro spucat (očitno ga je prejšnji lastnik preveč zanemaril). Drgač bom kar zamenu za komplet iz blaga, pa bo.
Moj avto ima v naslonu zadnje klopi očitno že predpripravo za Skibag. Ima kdo navodila za vgradnjo skibaga?
Senzor za dež se obnaša čudno. Če imam brisalce na prvi stopnji (senzor ON) in vklopim zadnji brisalec, se avtomatsko vklopijo še prednji (tudi če ne dežuje), in se ne ustavijo. Če nato pustim zadnjega vklopljenega in izklopim in nazaj vklopim prednje, brisalec stoji (če ni dežja seveda). Any idea? Morda obvolanska ročica hin?
Ima kdo pokvarjen komplet mehanizem za zadnja leva vrata, do letnika 03/99? Imam idejo kako zadevo popravit, pa bi rad probal na mehanizmu ki ni v avtu

Iščem tudi sledeče dele:
- cosmosschwarz prednji levi blatnik
- cosmosschwarz pokrov za luknjo vlečne kljuke v odbijaču zadaj
- nestrgan katerikoli volan z Airbagom, najraje z MFL
- prednji naslon za roke v svetlo sivi barvi (je pomičen, ima neko gubo ki mi ni všeč). Ali paše nepomičen naslon na pomičnega, in ali paše naslon s telefonom na mehanizem pomičnega navadnega?
Toliko zaenkrat

Zihr bomo še kej našli, very soon