Skoči na vsebino

E39 vprašanja

* * * * - 13 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
10647 odgovorov v temi
bizdam
bizdam

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 042
  • Avtomobil: Karjola

No, pa dajmo še tu narest takole temo, če sem že pod E34 in E36 odprl enako :ok2.

Ker sem spet kupil E39, in ker je bil nakup tokrat narejen povsem drugače kot pri vseh avtomobilih do sedaj, imam seveda kup vprašanj :-D.

By the way, Eddy in Krofl, ne me :vbit, ampak sej vesta, ne zdržim, meša se mi, skoz neki :besenk me vsaka malenkost mot :ok2.
Priznam, sem mal :stupid2.
Še dobr da je moja :dama uvidevna :puslc .

No, pa dejmo.
Ima kdo navodila kako podret sredisnko konzolo, da lahko namestim USB vhod, pa seveda spucam vse okol :skrbast.

Enako vprašanje za prednja vrata (kje se skrivajo vijaki, in kakšni so, da vem kako orodje rabim) .

Ima kdo navodila kako demontirat vrata prtljažnika zadaj?

Kako demontirat oblogo vrat prtljažnika zadaj?

V čem je fora, da imajo avtomobili istega letnika in M52 motorja brez vanosa različne tempomate? Namreč, eni imajo gumb za vklop desno pod števcem, drugi pa imajo kombiniranega na volanu :confused. Sprašujem, ker bo avto definitivno dobil MFL s 4 krakim volanom :pimp.

Ali je enostavno montirati elekrične sedeže? Ne rabim spomina, samo prednja sedeža bi imel na štrom. Sedanji imajo ogrevanje, tako da nekaj elektrike je že speljane do sedeža.

Ali je možno dobiti Bilstein amortizerje za avto ki ima zadaj regulacijo nivoja?

Ima kdo sprednji midbass zvočnik od HiFi ozvočenja, pri meni namreč voznikov umira na obroke.

Kako preprečite pokanje usnjenih sedežev na slabih cestah. Ta klinčev leder skoz nekaj škripa, poka, za po vrhu še drsi, pa nemogoče ga je dobro spucat (očitno ga je prejšnji lastnik preveč zanemaril). Drgač bom kar zamenu za komplet iz blaga, pa bo.

Moj avto ima v naslonu zadnje klopi očitno že predpripravo za Skibag. Ima kdo navodila za vgradnjo skibaga?

Senzor za dež se obnaša čudno. Če imam brisalce na prvi stopnji (senzor ON) in vklopim zadnji brisalec, se avtomatsko vklopijo še prednji (tudi če ne dežuje), in se ne ustavijo. Če nato pustim zadnjega vklopljenega in izklopim in nazaj vklopim prednje, brisalec stoji (če ni dežja seveda). Any idea? Morda obvolanska ročica hin?

Ima kdo pokvarjen komplet mehanizem za zadnja leva vrata, do letnika 03/99? Imam idejo kako zadevo popravit, pa bi rad probal na mehanizmu ki ni v avtu :-D.

Iščem tudi sledeče dele:
- cosmosschwarz prednji levi blatnik
- cosmosschwarz pokrov za luknjo vlečne kljuke v odbijaču zadaj
- nestrgan katerikoli volan z Airbagom, najraje z MFL
- prednji naslon za roke v svetlo sivi barvi (je pomičen, ima neko gubo ki mi ni všeč). Ali paše nepomičen naslon na pomičnega, in ali paše naslon s telefonom na mehanizem pomičnega navadnega?

Toliko zaenkrat :-D.
Zihr bomo še kej našli, very soon :crazy.
Prikaži več možnosti

*hawk*
*hawk*

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 394
  • Avtomobil: Marsikaj

hočemo slikce :-D
Prikaži več možnosti

Warden
Warden

Big Brother

• Uporabnik
  • Sporočil: 8 778
  • Avtomobil: zvesti X3 3d 2007

... vprašanje za prednja vrata (kje se skrivajo vijaki, in kakšni so, da vem kako orodje rabim) .

Ima kdo pokvarjen komplet mehanizem za zadnja leva vrata, do letnika 03/99? Imam idejo kako zadevo popravit, pa bi rad probal na mehanizmu ki ni v avtu :-D.

...

Pokliči!
Objavljena slika
BeMyWings
LP
Prikaži več možnosti

bizdam
bizdam

BMW fanatik

• Uporabnik

hočemo slikce :-D

Slikce česa :laugh?
Prikaži več možnosti

*hawk*
*hawk*

BMW fanatik

• Uporabnik

Slikce česa :laugh?

avta :ok2
Prikaži več možnosti

bizdam
bizdam

BMW fanatik

• Uporabnik

Aja, to je že na forumu, tam kjer mora bit :ok.
KLIK
Prikaži več možnosti

*hawk*
*hawk*

BMW fanatik

• Uporabnik

aha ...zdj videl nice črnuh :ok
Prikaži več možnosti

bizdam
bizdam

BMW fanatik

• Uporabnik

Ja, spet barva ki omogoča da je avto vedno umazan :besen .
Prikaži več možnosti

*hawk*
*hawk*

BMW fanatik

• Uporabnik

Glej z pozitivne strani boš pa zaradi povečanih št. pranja treniral in izvajal kardiovaskularne vaje :laugh
Prikaži več možnosti

bizdam
bizdam

BMW fanatik

• Uporabnik

A ma kdo navodula, kako sneti prednji odbijač?
Prikaži več možnosti

QPE
QPE

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 670
  • Avtomobil: Rinold

Takolele

http://forum.bmwslo....ead.php?t=71127

Kaj rihtaš? Si zadovoljen z kareto?

lp
Bolje imet parkinsonovo in pol špricerja polit kot alzheimerjevo pa pozabit spit
Prikaži več možnosti

bizdam
bizdam

BMW fanatik

• Uporabnik

Jah, tale teden naši kareti ni glih usojen :damn.
V pondelk je ena qqš na parkingu pozabla nazaj pogledat in na polno men v bok k se mim peljem (štrahna čez cel bok, sovoznikova vrata tok skrivljena da dež not pada :jok), dns sm pa še prednji odbijač skor z avta zruvu, k sm parkiru do robnika :crazy.
Ampak odbijač je 90% preživel (le na levi strani ga je potrebno nazaj v vodilo nataknit), leva spodnja kolotečna žal ni :napaka (3 tedne jih mam gor, nove).
Je pa očitno še nekaj premaknjeno, ker ventilator klime malce drsa ob plastiko.

Drgač pa tenx za link, vrhunski je. Pa s kareto sm tud zaenkrat zadovoljen.
Morda kdo ve kakšen TORX se za tole rabi :confused ?

Urejal bizdam, 17.09.2010, 19:16.

Prikaži več možnosti

QPE
QPE

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 670
  • Avtomobil: Rinold

Auu sranje :blackeye upam da dobro poštimaš ...za torx ti pa jaz ne vem reči ker konkretno tega še nisem delal...
Bolje imet parkinsonovo in pol špricerja polit kot alzheimerjevo pa pozabit spit
Prikaži več možnosti

joze2
joze2

BMW superstrokovnjak

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 811

Jah, tale teden naši kareti ni glih usojen :damn.
V pondelk je ena qqš na parkingu pozabla nazaj pogledat in na polno men v bok k se mim peljem (štrahna čez cel bok, sovoznikova vrata tok skrivljena da dež not pada :jok), dns sm pa še prednji odbijač skor z avta zruvu, k sm parkiru do robnika :crazy.
Ampak odbijač je 90% preživel (le na levi strani ga je potrebno nazaj v vodilo nataknit), leva spodnja kolotečna žal ni :napaka (3 tedne jih mam gor, nove).
Je pa očitno še nekaj premaknjeno, ker ventilator klime malce drsa ob plastiko.

Drgač pa tenx za link, vrhunski je. Pa s kareto sm tud zaenkrat zadovoljen.
Morda kdo ve kakšen TORX se za tole rabi :confused ?

Si gledal samo slike?

...Najprej Sem zvlekel vse možno orodje na kup, da sem na koncu ugotovil, da je potrebno samo naslednje orodje:

Gedore 8,10 in 13, ravni in križni izvijač, Torx T45 in poljubne špicklešče. .....

Lp, Jože.
Prikaži več možnosti

bizdam
bizdam

BMW fanatik

• Uporabnik

Ja, samo slike sem gledal :P.
Sem zadevo z odbijačem včeraj poštimal. Hvala vsem za pomoč.
Prikaži več možnosti

Metod
Metod

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 773
  • Avtomobil: E39 525d

Jaz imam vprašanje glede osvetlitve tipke sovoznikovega stikala za pomik stekel. Namreč osvetlitev je zelo slaba napram ostalim.

lp,M
Prikaži več možnosti

tlikar2
tlikar2

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 483
  • Avtomobil: .

Mi lahko kdo pove kaj je ta stvar na sliki, ko sem odprl havbo se mi je prikazala pred očmi.

Hvala! Lp, T

Pripete slike za predogled

• 15042010.jpg
Prikaži več možnosti

Metod
Metod

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 773
  • Avtomobil: E39 525d

Mi lahko kdo pove kaj je ta stvar na sliki, ko sem odprl havbo se mi je prikazala pred očmi.

Hvala! Lp, T

TOLE glede na številke:ok . Če se ne motim je to senzor za avtomatsko prezračevanje.

Urejal Metod, 03.10.2010, 20:55.

Prikaži več možnosti

tlikar2
tlikar2

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 483
  • Avtomobil: .

TOLE glede na številke:ok . Če se ne motim je to senzor za avtomatsko prezračevanje.

Aha, mi zna mogoče še kdo povedati kje je njegovo mesto oz kam ga moram pritrdit. Sedaj sem ga kar s sponko pritrdil nekje na mašino:)

Lp, T
Prikaži več možnosti

Tomo
Tomo

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 393
  • Avtomobil: VW CC

Ali bolje rečeno je to senzor za avtomatsko zapiranje lopute. Ta se ti ob ustrezni namestitvi preklopi na kroženje notranjega zraka, v kolikor ta senzor zazna onesnažen zrak.

Nameščen je na levi strani na plastiki okrog ventilatorja - viska. Gledano tako kot prikazuje slika se pravi s sprednje strani.:ok
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.