Se opravičujem, ti si tak lastiš že celo življenje samo Porscheje, tako, da če ima kdo kakršnokoli vprašanje naj samo tebe vpraša in boš izstrelil odgovor. Kakšnih nekaj let nazaj, jaz govorim za danes,zdaj,takoj, A bo šlo?
Porsche 911 (997)?!?
|
Prikaži več možnosti
|
+1
LP,Moebius
|
Prikaži več možnosti
|
Kdo pa tebi kaj hoče? Ja sodeč po napisanem ter kaj dobiš za 35k€(996) se ne kupuje 911. Urejal blackberet, 01.02.2017, 14:31. |
Prikaži več možnosti
|
Je šel rakom žvižgat. Odtrgalo mu je sesalni ventil.
I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!
|
Prikaži več možnosti
|
kam pa je sla tvoja fd3s? predvidevam da v tujino?
Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you.
|
Prikaži več možnosti
|
V Španijo. |
Prikaži več možnosti
|
Tisti 997 Turbo iz Kopra je pa tudi že 99% prodan...se je končno našel pravi ljubitelj
:evillaugh"When you see the tree you're about to hit, it's called understeer. When you can only hear and feel it, it's oversteer" (W. Röhrl)
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Halo jest se nisem mel porha, drugi revezi so vozil turbace in gt3 po forumu :-) ce bom kdaj kupoval bo pa zihr turbo al pa turboS al pa gt2 :-) |
Prikaži več možnosti
|
jaz v to temo ne bom več zahajal...ker sem ugotovil, da imam budget 3x manjši kot sem predvidel Urejal bancnik, 01.02.2017, 16:44. Opozorilo: Analiza, ki je zgoraj opisana je izkljucno mnenje avtorja in v nikakrsni smeri ni investicijski nasvet, ampak je namenjeno informiranju in izobrazevanju o delovanju posameznih pravnih subjektih na financnih trgih. Vsaka odlocitev o nakupu ali prodaji posameznega financnega instrumenta je v izkljucnu domeni lastnika/prodajalca ali kupca financnega instrumenta. |
Prikaži več možnosti
|
s
i hotu napisat pod 60k?
Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you.
|
Prikaži več možnosti
|
Bančnik, pol pa kupi tega http://www.avto.net/... ,če imaš jajca in odpri temo na forumu. Bomo z veseljem spremljali. Še tvojo e90 lahko daš v račun |
Prikaži več možnosti
|
To gre ful slabs kot 335 :-(
|
Prikaži več možnosti
|
Ta bo tudi korenine pognal pri tem prodajalcu ... še ko sem jst 2 leti nazaj gledal 996 ga je že prodajal. Sicer pa ta prodajalec ima itak polno nepremičnin, kjer se štejejo oglasi v letih, ne mesecih. Urejal Rottie, 01.02.2017, 18:16. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
V ovinkih ga popapa za malco. Za do službe pa to ne bo. Bančnik ga itak ne spravi na parking kjer parkira belkota. |
Prikaži več možnosti
|
Zakaj? Sj 911 je manjši od E90. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
To pa ja ![]() Ce bi se mi sanjalo kako bo bi jasno pac upgradeal na FL oz 997TT ze v startu ali po prvi okvari. Mora pa vsak ljubitelj avtomobilov enkrat probat lepo naloadano 911. Meni je bil 997s s chronotom res v neverjeten uzitek dokler mi ni bil nocna mora.
Injection is nice but I'd rather be blown.
|
Prikaži več možnosti
|
Hvala za iskreni odgovor, bom pocakal do naslednjega poletja ko naj bi imel dovolj denarja za 997.2 Urejal moebius, 01.02.2017, 20:44.
LP,Moebius
|
Prikaži več možnosti
|
Pa strik okrog vrata si lahko tudi spletem glede na morebitne stroske ![]()
Uvoza sta dva, cez enega bi ziher slo ![]() ![]() Opozorilo: Analiza, ki je zgoraj opisana je izkljucno mnenje avtorja in v nikakrsni smeri ni investicijski nasvet, ampak je namenjeno informiranju in izobrazevanju o delovanju posameznih pravnih subjektih na financnih trgih. Vsaka odlocitev o nakupu ali prodaji posameznega financnega instrumenta je v izkljucnu domeni lastnika/prodajalca ali kupca financnega instrumenta. |
Prikaži več možnosti
|
Takega 911t kot se zdej prodaja na linku zgoraj ne mores za ta denar pripeljati iz nemcije, tam so cene tudi od 60.000 pa vec, z dmv si hitro na 80.000.... po moje je avto ugoden glede na ohranjenost. Jest mam samo velik problem ker ga nimam kdaj vozit, trenutno nimam niti casa z obstojecim avtom v pralnico se zapeljat, nimam pojma kdaj bi se lahko vozil z njim....
|
Prikaži več možnosti
|
Mogoce. Mogoce... tm bi te ajnslag zmatral ![]() |
Prikaži več možnosti
|