Storitve Telekoma Slovenije
Ali mogoče kdo ve, če se da narediti dve sim kartici za eno številko? ali pa mogoče tudi drugo številko, pa da ne bi imel preveč stroškov s kakšnimi mesečnimi najemninami itn. ?
|
Prikaži več možnosti
|
Ena številka na dva SIM-a ni možno! Varijanta je še ena naročnina (družinski paket 1350sit) in preusmeritev z ene na drugo številko po treh zvonenjih ... ![]() Don't drive faster than your angel can fly...¯\_(ツ)_/¯ |
Prikaži več možnosti
|
eh, pol je brezveze
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Pa to valjda je možno! Reče se avto telefon in imaš eno sim kartico samo za v avto!
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Če prav vem je možno in sicer je to storitev "avtotelefon". Če te nekdo kliče te dobi na isto številko, če pa ti kličeš imaš pa v avtu drugo. Nevem, nikoli se nisem preveč spuščal v tole zadevo ampak to je nekaj takega kar ti iščeš pomoje.
Za več informacij poglej tole: http://www.mobitel.s...Avtotelefon.asp Jure Griljc, predsednik BMW avto kluba Slovenije F30 318d M Sport, b.j. 2017 |
Prikaži več možnosti
|
u, super, to sem iskal pa nisem našel
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Si razmišljal o tem,da bi nabavil avtoinštalacijo za trenutni GSM in si prihranil letanje+stroške?Oziroma,če imaš bluetooth nabavi samo slušalo.....
Kupim csl platišča za M3 ---> ps me!
|
Prikaži več možnosti
|
Je mozno ! V novo SIM kartico ti vpisejo ID stare kartice in imas obe aktivne na isto cifro, lahko ti vpisejo tudi vec stevilk v eno kartico in potem preko PIN kode ob vklopu telefona izbiras katero stevilko bos imel ! Tako imamo mi v firmi narejeno, k je v avtu GPS GSM. |
Prikaži več možnosti
|
Ta varjanta je kot so že napisali avto telefon, dobiš dodatno sim kartico z isto cifro kot jo imaš zdaj in imaš naštimano prevsmeritev na drugi telefon, ki ga imaš v avtu, ko pa ven kličeš pa neglede s katerega telefona kličeš ti pokaže isto številko, pogovori se pa štejejo kot da si telefoniral sam iz enega telefona, prevsmeritev je pa brezplačna, naročnina pa mislim da je glih jurja.
|
Prikaži več možnosti
|
to ne vem če pride v poštev, ker moj telefon uporablja tudi punca (ja, vem, napaka ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Hmmm to bi pa rad zvedel kako gre... A ima eden lihe dneve telefon, drugi pa sode dneve ?! Kot vcasih boni za bencin ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Možno je, t.i. "dupliciranje" SIM kartice.
Tega nekaj časa niso hotel delat, so delal zgolj "pirati", zdaj pa ne vem, kako je s temi avtomobilskimi paketi. Je pa bilo hecno, ko sta dva telefona istočasno zvonila. ![]() Preverjeno. |
Prikaži več možnosti
|
Uradno pri mobitelu dobis isto cifro,sam je tista sim samo za GPRS in podobne podatke,namenjena je pa notesnikom in za surfanje prek neta,pa zastonj je. Je pa se varjanta ce imas cifro si upravicen se ene iste cifre samo da namesto ce imas zdej 041,da mas potem drugo kartico 031. |
Prikaži več možnosti
|
Mobitel mi je crknu in mislem da zaradi vlage.
![]() Hkrati pa se zanimam za nov GSM aparat pri sklanitvi mobitelove naročnine, paket Itak, do ene 150€. Telefon pa rabim samo za klice,mms,sms in fotoaparat.(najraje SE ker imam že kartico SD in polnilec). še nekaj me zanima, če vzameš enega 70% cenej za klice in ima številko 040, sicer pa je uporabik mobitela je to izvedljivo? ali drugače, mora biti uporabnik tudi z mobitel številko(031,041,051) da se lahko koristim 70% popusta za enega izmed ugodnosti ki jih ponuja mobitel. Hvala za vse odgovore
Brzina, je naša vrlina.
|
Prikaži več možnosti
|
Če je razlog nedelovanja telefona vlaga, ga servis 100% ne bo popravil, plačati pa boš moral stroške, če ne druge vsaj stroške pošiljanja. Da se ukvarjaš še vedno v 70% popusta na določene številke, očitno nisi slišal za novo akcijo, ki jo z jutrišnjim dnem pripravlja mobitel. Mislim, da ti potem ne bo potrebno več razmišljat o tem....vsaj pri meni je tako:ok2 aja itak paketov od jutri naprej za nove naročnike NE BO:mljask PRIPRAVITE SE NA TOTALNO REVOLUCIJO lp Urejal pan, 17.11.2008, 22:09.
Želela si je princa na belem konju. Prišel pa je konj v belem BMWju
|
Prikaži več možnosti
|
Jap jutri pride precej zanimiva novost za Itak (ex študentski paket) oz. po novem Džabest paket.
LP |
Prikaži več možnosti
|
Čaki čaki, kaj ste tok skrivnostni, dejte več napisat:confused
Trenutno imam ze ene 5+let MPO se mi zdi da paket, na mesec plačujem 30-40€, se mi zdi da ne klicem velik, kaj mi je storiti? ![]() Lp, Blaž ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jutri se bo začela masovna oglaševalska kampanja, nekaj v stilu tuševih paketov, samo za bistveno nižjo ceno
![]() |
Prikaži več možnosti
|
1000 min klicev v mobitel omrežje
1000 sms sporočil 200 min klicev v tuja omrežja(mobi+stacionarna) =15 eur
Želela si je princa na belem konju. Prišel pa je konj v belem BMWju
|
Prikaži več možnosti
|
*15 EUR mesečna naročnina
* 1000 minut v Mobitel * 200 minut v vsa ostala SLO mobilna in stacionarna omrežja * 1000 SMS * 1 GB podatkov ![]() Drgac pa trgovci svoje proizvode usmerjajo v kvarjenje kulture. Slovenci vendar govorimo slovenščino |
Prikaži več možnosti
|