Skoči na vsebino

Storitve Telekoma Slovenije

* * * * - 2 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
1471 odgovorov v temi
OG Blaž
OG Blaž

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 858
  • Avtomobil: Civic

Jaz grem tudi ju3 menjat :-D
Samo telefoni so pa meni sami brezvezni:crazy, bom imel se naprej D900, dokler ne bo kej pametnega:)
Lp, Blaž
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

Damjann
Damjann

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 178
  • Avtomobil: BMW 318iS coupe

Telefoni so pa res čist bedni:frown
Paket je pa drugače ful ugoden:)
Pot dolga tisoče kilometrov, se zmeraj začne z enim samim korakom
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

OffsummeR
OffsummeR

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 324

Hja, zaden cajt da se je mobitel spomnu kako novo, cenejšo akcijo ven dat, ker drugače bi jih preveč zgubl.:laugh
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

Dark Funeral
Dark Funeral

Heathen

• Uporabnik
  • Sporočil: 29 087
  • Avtomobil: Ne More Biti Prazno!

še vedno ni nekaj posebnega..... nikoli ne kličem za toliko minut samo v mobitel.....
Kljub temu da sem na mobitelu že približno 9 do 10 let se mi to ne zdi neka revolucija. Tuš ima še vedno boljšo ponudbo..... vsaj za moje pojme. Tudi glede telefonskih aparatov.
Prikaži več možnosti

duhec
duhec

Tame racing driver

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 695

Ni vse v ceni. :student

Tus, kot sem ze povedal, ima, vsaj za zdej, zelo slabo pokrito tujino. Po en operater v vsaki drzavi, s tem da jih se dosti sploh nima. Stanje se izboljsuje, ja, ampak za zdej ni vse roznato.

Simobil po drugi strani ima marsikaj postimano, a je se zmeri kdaj pa kdaj problem omrezje, ki kar crkne. Stanje je drgace dosti boljse kot pred leti. Simobil je v zadnjem casu pridobil veliko uporabnikov, saj je znal ponudit kar ugodne pakete, potem se se zgodi, da gre vecina prijateljev na simobil in si nekako primoran prestopit se ti, ce hoces ohranit nizek racun.

Mobitel po drugi strani deluje. Deluje ze od zmeraj, povsod in to brez problemov. Ima postiman portal, kjer lahko pregledujes porabo v skoraj realnem casu in postimas marsikatero stvar. Za vse to se seveda placa ceno, tko pac je.

Jst sm se zdej v dilemi. Ne vem al cem izbrat Orto v nulo (zdej imam Orto smart) ali prestopit nazaj na Mobitel. :frown Se kdo v podobni dilemi? :-D

Never underestimate the power of stupid people in large groups. :student

Prikaži več možnosti

Andy04
Andy04

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 8 746
  • Avtomobil: avtomatik

Ni vse v ceni. :student

Tus, kot sem ze povedal, ima, vsaj za zdej, zelo slabo pokrito tujino. Po en operater v vsaki drzavi, s tem da jih se dosti sploh nima. Stanje se izboljsuje, ja, ampak za zdej ni vse roznato.

Simobil po drugi strani ima marsikaj postimano, a je se zmeri kdaj pa kdaj problem omrezje, ki kar crkne. Stanje je drgace dosti boljse kot pred leti. Simobil je v zadnjem casu pridobil veliko uporabnikov, saj je znal ponudit kar ugodne pakete, potem se se zgodi, da gre vecina prijateljev na simobil in si nekako primoran prestopit se ti, ce hoces ohranit nizek racun.

Mobitel po drugi strani deluje. Deluje ze od zmeraj, povsod in to brez problemov. Ima postiman portal, kjer lahko pregledujes porabo v skoraj realnem casu in postimas marsikatero stvar. Za vse to se seveda placa ceno, tko pac je.

Jst sm se zdej v dilemi. Ne vem al cem izbrat Orto v nulo (zdej imam Orto smart) ali prestopit nazaj na Mobitel. :frown Se kdo v podobni dilemi? :-D

Nisem v dilemi, ker sem že 10 let na mobitelu.
Prestop na Mobitel - preberi še enkrat, kar si napisal. Saj si že sam sebi odgovoril. :ok
LP A.
:nono Trau keinem, der nicht trinkt. :nono

Član KOS
Prikaži več možnosti

romanno
romanno

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 8 831
  • Avtomobil: ČRN KARAVAN

Evo, že deluje, tudi na namizniku:
Objavljena slika

Sam me pa mal bega, kako to da so dal polne količine.... A jih bojo ob koncu meseca brisal proporcionalno ali bo pač mesec tekel v tem primeru od 19. do 19.?
LP

Urejal romanno, 19.11.2008, 10:48.

BMW....:drink
BMW Dolenjska.... :respect :beer:drunk
Prikaži več možnosti

Dark Funeral
Dark Funeral

Heathen

• Uporabnik
  • Sporočil: 29 087
  • Avtomobil: Ne More Biti Prazno!

Objavljena slika

Sam me pa mal bega, kako to da so dal polne količine.... A jih bojo ob koncu meseca brisal proporcionalno ali bo pač mesec tekel v tem primeru od 19. do 19.?
LP

Jaz sem prebral temo vendar tega nisem zasledil....a to ti šteje dosedanjo uporabo in jo maš kar na pcju?
Prikaži več možnosti

Dejan-V
Dejan-V

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 9 240
  • Avtomobil: Mazda CX60 3.3d AWD

Zakupljene minute se plačajo za mesec v naprej, plačal boš od 19.11. do 30.11. del od 15EUR, zakupljene količine pa imaš vseeno za 11. mesec v celoti, kot bi ga sklenil 1.11.

LP
Prikaži več možnosti

Nixxon
Nixxon

Tajnik BMW avto kluba Slo

• Globalni moderator
  • Sporočil: 65 331
  • Avtomobil: sivo povprečje

A je kje kakšen catch? Dobro, da se moram vezat za 2 leti to vem. Bolj sprašujem zato, ker sam bolj malo uporabljam GSM, moj zadnji račun je bil 18€.

Bi se meni splačalo imeti ta paket, glede na to da bi na mesec pridobil recimo 5€?

To our friends and loved ones, no longer with us.

Prikaži več možnosti

alesr
alesr

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 629

Objavljena slika

LP

Prvi mesec imaš na razpolago vse količine v celoti do konca meseca.
Sem se pozanimal :ok

Pa naj kdo napiše 1000 sms-ov v 10-ih dneh :laugh
Prikaži več možnosti

romanno
romanno

BMW fanatik

• Uporabnik

Prvi mesec imaš na razpolago vse količine v celoti do konca meseca.
Sem se pozanimal :ok

Pa naj kdo napiše 1000 sms-ov v 10-ih dneh :laugh

Heh...Kaj pa je to, sej sm že dons tri napisal.....Teh 997 bom pa že... :skrbast

No, bomo vidli...Men je vsekakor tole zelo dobrodošlo...se bo kar konkretno poznalo pri računu :ok

@Nixxon: Pa saj se ti ni treba vezat, če ne rabiš mobitela. Če skleneš samo naročniško razmerje na Itak Džebest, potem ga lahko čez 3 al pa 5 al pa kdar češ mescev prekineš. Če pa vzameš subvencioniran telefon (se pravi da podpišeš aneks), pa se pač vežeš za dol. obdobje.:ok
LP

Urejal romanno, 19.11.2008, 12:53.

Prikaži več možnosti
    • anzo je všeč

driv3r_86
driv3r_86

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 104
  • Avtomobil: MB

Končno nekaj pametnega:metalc
Prikaži več možnosti

Dejan-V
Dejan-V

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 9 240
  • Avtomobil: Mazda CX60 3.3d AWD

Na temo MBT bi dodal samo eno dejstvo. Veliko uporabnikov tarna kako MBT ne naredi nič za svoje uporabnike, kako neugodni paketi so itd. Zavedati se je treba samo ene stvari. Za vsako spremembo je potrebna odobritev s strani APEK-a, in ker je MBT še vedno vodlni (njegov tržni delež znaša 62%) enostavno ne odobrijo in konec. Ker tržni delež pada, bodo korenite spremembe nastopile ko bo tržni delež upadel še malenkost. Zaenkrat bo treba še počakat. Če pa koga zanima kaj več na to temo pa PS.

LP
Prikaži več možnosti

OG Blaž
OG Blaž

BMW fanatik

• Uporabnik

Evo zamenjan paket, z dragega poslovnega, na đabe:)
@rommano kje pa imaš tega hudiča kjer vidiš kok še imaš?
Lp, Blaž
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

driv3r_86
driv3r_86

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 104
  • Avtomobil: MB

Evo zamenjan paket, z dragega poslovnega, na đabe:)
@rommano kje pa imaš tega hudiča kjer vidiš kok še imaš?
Lp, Blaž

https://monitor.mobitel.si.

Samo geslo moraš zahtevati:ok
Prikaži več možnosti

alesr
alesr

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 629

Na temo MBT bi dodal samo eno dejstvo. Veliko uporabnikov tarna kako MBT ne naredi nič za svoje uporabnike, kako neugodni paketi so itd. Zavedati se je treba samo ene stvari. Za vsako spremembo je potrebna odobritev s strani APEK-a, in ker je MBT še vedno vodlni (njegov tržni delež znaša 62%) enostavno ne odobrijo in konec. Ker tržni delež pada, bodo korenite spremembe nastopile ko bo tržni delež upadel še malenkost. Zaenkrat bo treba še počakat. Če pa koga zanima kaj več na to temo pa PS.

LP

Res je :ok
Prikaži več možnosti

romanno
romanno

BMW fanatik

• Uporabnik

https://monitor.mobitel.si.

Samo geslo moraš zahtevati:ok

Na moj.mobitel.si se registriraš (del kode dobiš po SMSju na svoj GSM) s svojo telefonsko, potem potegneš na PC M:Namiznik in je :ok
LP
Prikaži več možnosti
    • Martini Racing je všeč

ziggy
ziggy

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 861
  • Avtomobil: škoda octavia

A je kje kakšen catch? Dobro, da se moram vezat za 2 leti to vem. Bolj sprašujem zato, ker sam bolj malo uporabljam GSM, moj zadnji račun je bil 18€.

Bi se meni splačalo imeti ta paket, glede na to da bi na mesec pridobil recimo 5€?

Keč je sam u tem da si star 30 let. Verjamem da si čist gajsten in fejst poba, ampak za ta paket žal prestar:-D.

P.S:Itak je od 15-30 let, vezat se ni treba razen če kupiš nov telefon

Urejal ziggy, 19.11.2008, 20:49.

Prikaži več možnosti

OG Blaž
OG Blaž

BMW fanatik

• Uporabnik

A da bi pa kar na telefonu preveril pa ne morem, kje v opciji na teli "pametni sim kartici" ali pa tako kot imajo pri Tuš-u?
Lp, Blaž
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.