Imam poln konektor žic, če je to vprašnje
Storitve Telekoma Slovenije
|
Prikaži več možnosti
|
preveri kakšno imaš mrežno kartico....najbrž ti mrežna ne spusti več skozi....
sem ravno doktoriral ne enem računalniku....na koncu je bila mrežna ozko grlo. |
Prikaži več možnosti
|
ce je testiral na vec napravah, recimo telefonu, potem mrezna ne more bit problem. ker wifi ima visje hitrosti. naj ti A1 menja modem |
Prikaži več možnosti
|
Predvidevam, da pri tebi dela Telemach na Telekomovi optiki ? Kako je prišlo do te razlike v ceni, si kaj interveniral? Sploh glede skrajšanega roka! Slovenija, zgodba o uspehu, |
Prikaži več možnosti
|
Očitno, bomo sedaj do sredine aprila vsi na Telekomu imeli minimalno do1 Gbit/s z možnostjo nadgradnje do 2 Gbit/s.
"Vsem naročnikom paketov NEO in Net na optiki Telekoma Slovenije se bo hitrost prenosa podatkov samodejno zvišala do sredine aprila." |
Prikaži več možnosti
|
Ja, Telemach na Telekom optiki. Še nisem, sem šele pred kratkim opazil. Možno bi bilo da se je med časom ko sem dobil ponudbo in časom ko so mi zrihtali pogodbo spremenili akcijo al kaj takega, je vse skupaj trajalo nekje par tednov. Bom jih pa vsekakor vprašal. To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
Aha... mozn pa, da se se ni. Telekom mi je rekel, da vse naprave to omogocajo. |
Prikaži več možnosti
|
Nisem točno zate pisal. Ker tudi sam imam trenutno pri Telekomu še samo 100/40 Mbit/s linijo. Sem jih hotel poklicat pa vprašat, kdaj bodo spremenili, pa sem danes videl tole obvestilo na njihovi strani.
Sicer osebno 1 Mbit/s downloada sploh ne potrebujem in ga ne bom nikoli aktivno izkoristil, razen, če je to mišljeno za prenose 4K resolucije. Urejal tinydiamond, 20.03.2025, 16:11. |
Prikaži več možnosti
|
Hay!
Kaj imaš to eno pogodbo za takšen znesek? Lp joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Piše zgoraj v printscreenu: EON Full, dodatno brezplačno Razširjena shema 2 in Voyo. To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
Hay!
Nisem gledal prej. Sem pogledal sedaj in v PS so drugačne cene. Drugače pa dobra cena. Lp joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Evo... zdaj mi pa dela, za na WiFi 420 Mbps.
Urejal Davidf1, 20.03.2025, 17:04. |
Prikaži več možnosti
|
PC na kablu direkt pa 660 Mbps
![]() Upload pa 40 Mbps. |
Prikaži več možnosti
|
Kaj je bilo?
|
Prikaži več možnosti
|
Nic, ocitno nisem imel se odprt ventil pa sem jim pisal in sedaj deluje.
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Samo, če imaš njihovo optiko
Ne vozi hitreje kot lahko leti tvoj angel varuh!!!
A ve gdo kje lahko čipiram angela? |
Prikaži več možnosti
|
A ni to logično, da je akcija , če imaš njihovo optiko in ne na gostujočem kablu? Spodaj lahko vsak preveri, če ima opcijo njihove optike.
https://www.a1.si/a1-optika-internet |
Prikaži več možnosti
|
Pri meni je pa moj routar za telekomovim zafrkaval in ni spustil čez več kot 400-500Mbps. (Bil star cca 10 let) Po zamenjavi tudi meni sedaj leti 850Mbps po WiFi in podobno po kablu. Če komu ne dela je še to ena od opcij za preverit. Še vedno Bayerische Motoren Werke AG |
Prikaži več možnosti
|
Jaz ima tole in v enega direkt kabel iz telekomovega ruterja, toplo priporočam, pokrite 3 etaže...
https://www.tp-link....m4/v2 (3-pack)/ |
Prikaži več možnosti
|