Najraje bi dal gor 17 col in sicer če dam gor 17 col, potem pridejo v poštev samo ena - ALPINA 17 col od E34. Dobil sem par slik z E30-kami s temi platišči, ampak nobena ni za moj okus dovolj v pod zabita. Medtem ko vem, da se pri 16 col (nevem še katera bi izbral v primeru 16col, vsekakor ena z veliko roba, ampak sej to itak ni važno) da E30-ko dovolj zabiti v tla. Ampak pri 16 col me moti to, da izgledajo premajhna (platišča bodo še temna, tako da bodo optično izgledala še manjša), medtem ko lahko pri 17 col E30-ka izgleda pa že kot kočija, če ni dovolj znižan, česar pa nikakor nočem.
Torej, zanima me, koliko se da E30 znižat s 17 col platišči, da je še normalno uporabna za vožnjo? Avto ne bo daily driver, vendar mora vseeno biti primeren tudi da grem z njim v trgovino in nazaj, če se razumemo kaj hočem povedat. Predvsem pa mi je pomembno, da se gume nikjer ne bodo čohale, da mi jih ne bo nonstop zabijalo v blatnike na teh slovenskih cestah ter da lahko mirne duše priletim okoli ovinka, brez skrbi, da če bo ravno v ovinku kakšna luknja, da mi jih zabije v blatnik.
Aja, blatniki bodo povaljanji - torej poširjeni in platišča bodo prišla v vsakem primeru čimbolj do roba - ali z samim ET-jem platišč ali pa si bom pomagal z distančniki.
Torej rabim vaša mnenja, slike znižanih E30 s 17 col, .... na slikah najraje vidim, da ima MT paket (ni važno ali MT1 ali MT2, saj sta optično oba enako nizka).
Kakšni primeri od E30 M3 pa ne pridejo v poštev, ker tam vem da izgleda 17 col normalno.

Urejal echo, 30.01.2011, 14:09.