Skoči na vsebino

Mercedes od A - Ž

* * * * - 5 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
3291 odgovorov v temi
leonT
leonT

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 33 580

Je skrivnost, oni ga bojo prodajali za bistveno vec kot sem dobil jaz. V oglasu sem mel ceno 25k tok za orijentacijo

Ce je 500 sec zdej za 37k pri spanu bi moral bit lep primerek 560 sec vsaj 40k na trgu…
Prikaži več možnosti

Nixxon
Nixxon

Tajnik BMW avto kluba Slo

• Globalni moderator
  • Sporočil: 65 356
  • Avtomobil: sivo povprečje

A 560 je bila top of the line motorizacija za ta model?

To our friends and loved ones, no longer with us.

Prikaži več možnosti
    • BMW Deutschland je všeč

tom78
tom78

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 634

Ja

:bmw   I :mznak FAN                                                              

BMW :mznak  - WHERE TOO MUCH IS JUST RIGHT

Prikaži več možnosti
    • Nixxon je všeč

Donki kong
Donki kong
  • Uporabnik
  • Sporočil: 5 103

Je skrivnost, oni ga bojo prodajali za bistveno vec kot sem dobil jaz. V oglasu sem mel ceno 25k tok za orijentacijo
Ce je 500 sec zdej za 37k pri spanu bi moral bit lep primerek 560 sec vsaj 40k na trgu…

Saj si napisal da si dobil 2k€ manj kot te je prisel :)
Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik
  • Sporočil: 83 796
  • Avtomobil: WeedWacker 3000

Saj si napisal da si dobil 2k€ manj kot te je prisel :)

Tako je, vse je že napisal, pa je očitno pozabil xD

Kladivce kladivce na steni povej,

kateri najboljši mehanik v deželi je tej!

Prikaži več možnosti

leonT
leonT

BMW fanatik

• Uporabnik

Nisel pozabil, vi ste pozabili, da zdej sprasujete :-)
Prikaži več možnosti
    • fantastic five je všeč

leonT
leonT

BMW fanatik

• Uporabnik

Ce ga je kdo hotu met je bla za 25k res lepa priloznost, zdej bo verjetno 39k ta avto, pa se prodal ga bojo na koncu prej kot jest za 25
Prikaži več možnosti
    • timej98 je všeč

Jerry
Jerry
  • Uporabnik
  • Sporočil: 83 796
  • Avtomobil: WeedWacker 3000

Nisel pozabil, vi ste pozabili, da zdej sprasujete :-)

Jaz ne sprašujem, jaz vem. Če napišeš da je nekaj skrivnost, dan ali dva prej pa si razkril ceno, to verjetno pomeni da si pozabil  :ok2 Sicer pa nima veze tudi če vemo, kupec itak ne bo iz foruma, tako da ne bo vedel za koliko si ga dal  :ok

Kladivce kladivce na steni povej,

kateri najboljši mehanik v deželi je tej!

Prikaži več možnosti

leonT
leonT

BMW fanatik

• Uporabnik

Pa sej v resnic ni pomembo za kok sem ga dal. Tud ce bi ga dal za jurja ga zato ne bodo nic cenej prodajali…
Prikaži več možnosti

sagadin8
sagadin8
  • Uporabnik
  • Sporočil: 4
  • Avtomobil: 320d

Jaz sicer ne 220D ampak serija je prava. Letnik 2019 FL model. Klavrna kvaliteta izdelave recimo stikal za odpiranje stekel (že zamenjana pri sovozniku in vozniku), prtljažnika in panorame. Pobarvan les na armaturi se lušči če ga samo grdo pogledaš. Zadnja luč ima že majhnega pajka notri, sicer se ne premika več je pa zato sedaj stalni potnik:) Prednje luči majo pa tudi že od znotraj nekaj dodanih smeti. Črički nekje v armaturi se že začenjajo oglašat. Zadnje zaščitne gumice okoli stekla na prtljažnih vratih se same počasi trgajo. Zadnji brisalec ima hecno cvileč zvok. Kompresor klime je shodu pri 60.000km (vsaj delala ni takrat-zamenjano v reklamacijskem roku). Elektronika vozila je tud hecna. Včasih gre desno ogledalo dol ob rikvercu, včasih pa kar levo-desno al pa gor :) Včasih, ko se prižge gretje sedežev se takoj ugasne in je treba prej hlajenje sedežev prižgat in ugasnit, da začne delat potem tudi gretje :) Ko prižgeš recimo webasto v avtu te, ko se vsedeš vanj včasih pričaka prijeten vonj po nafti, včasih pač ne...Računalniški procesor je tud bolj podoben 386-ki na Infotainmentu. Ko je vroče, je počasen za znort. Ko je pa zima in mrzlo je pa spet počasn za še bolj znoret. Očitno jim je težko dat en procesor notr pa mal več ddr-ja, da bi to delal tko kot bi moralo. Prednji stoli so preveč športno naravnani in premalo na udobje ampak to ni hiba pač pa čudna lastnost vozila katera ne paše seriji E.

Aja cena novega vozila je bila 115.000€ brez popustov. Za takšno vsoto takih bedarij res ne pričakuješ. Jaz ga nebi več kupil oziroma je prov smešno, da upajo takšna vozila prodajat in da narod to še kupuje. Jaz se niti vsedel nisem v njega, sem ga kupil kar iz ''naslonjača'' rekavši pa saj Mercedes pa mora bit najjači voz v tej klasi. Očitno sem bil preveč naiven.

Verjetno se bom jutri, ko se bom zjutraj vsedel vanj še kakšne njegove neumnosti spomnil :)

Pozdravljeni, tole pa nebi pričakoval od 2019 letnika E-klase, že nekaj časa pogledujem proti razredu E kot konkurentu G30, ampak sem mislil, da je kvaliteta na nivoju. Mogoče slaba serija ravno tisti dan k je bil naret?

Prikaži več možnosti

gapixo
gapixo
  • Uporabnik
  • Sporočil: 166
  • Avtomobil: ☆ w213

Tole moram delit z vami. Se pred dnevi s kolesom vozim za hčerko. Pa nama v zgoščenem naselju za rit pride nek fejst ropotajoči "star" diesel.. Se obrnem nazaj in zagledam W213, kdor to kupi vsaka mu čast iz moje strani. Pa to klopoče kot w201 190d, al pa je bilo kaj narobe z njim? Ne vem, ampak še zdaj ne morem verjet da lahko "nov" 2.0d tako ropoče. Mislite si kar si hočete, samo to je sramota za MB in vse tiste ki dajejo za to 50-60-70k €.

jaz sem šel gledat 3 w213 e220d, pri prvi sem mogel pogledat na armaturo če se je avto ugasnil, ko sva z lastnikom padla v debato, tako tiho je laufal. prav tako še dve drugi izredno tiho. Prve serije pred prvim 2019 faceliftom so imeli težave z odmičnimi , rocker arm, tko da možno se je to slišal.

Prikaži več možnosti

sagadin8
sagadin8
  • Uporabnik
  • Sporočil: 4
  • Avtomobil: 320d

Pozdravljeni, gledam te stare E-klase, kaj pogledat pred nakupom oz. kje so šibke točke? Zadnji most,..?

https://www.avto.net...s-Benz E-Razred

https://www.avto.net...s-Benz E-Razred

Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.