Mercedes od A - Ž
Je skrivnost, oni ga bojo prodajali za bistveno vec kot sem dobil jaz. V oglasu sem mel ceno 25k tok za orijentacijo
Ce je 500 sec zdej za 37k pri spanu bi moral bit lep primerek 560 sec vsaj 40k na trgu… |
Prikaži več možnosti
|
A 560 je bila top of the line motorizacija za ta model? To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
Saj si napisal da si dobil 2k€ manj kot te je prisel ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Tako je, vse je že napisal, pa je očitno pozabil xD Kladivce kladivce na steni povej, kateri najboljši mehanik v deželi je tej! |
Prikaži več možnosti
|
Nisel pozabil, vi ste pozabili, da zdej sprasujete :-)
|
Prikaži več možnosti
|
Ce ga je kdo hotu met je bla za 25k res lepa priloznost, zdej bo verjetno 39k ta avto, pa se prodal ga bojo na koncu prej kot jest za 25 |
Prikaži več možnosti
|
Jaz ne sprašujem, jaz vem. Če napišeš da je nekaj skrivnost, dan ali dva prej pa si razkril ceno, to verjetno pomeni da si pozabil Kladivce kladivce na steni povej, kateri najboljši mehanik v deželi je tej! |
Prikaži več možnosti
|
Pa sej v resnic ni pomembo za kok sem ga dal. Tud ce bi ga dal za jurja ga zato ne bodo nic cenej prodajali…
|
Prikaži več možnosti
|
Pozdravljeni, tole pa nebi pričakoval od 2019 letnika E-klase, že nekaj časa pogledujem proti razredu E kot konkurentu G30, ampak sem mislil, da je kvaliteta na nivoju. Mogoče slaba serija ravno tisti dan k je bil naret? |
Prikaži več možnosti
|
jaz sem šel gledat 3 w213 e220d, pri prvi sem mogel pogledat na armaturo če se je avto ugasnil, ko sva z lastnikom padla v debato, tako tiho je laufal. prav tako še dve drugi izredno tiho. Prve serije pred prvim 2019 faceliftom so imeli težave z odmičnimi , rocker arm, tko da možno se je to slišal. |
Prikaži več možnosti
|
Pozdravljeni, gledam te stare E-klase, kaj pogledat pred nakupom oz. kje so šibke točke? Zadnji most,..?
https://www.avto.net...s-Benz E-Razred
https://www.avto.net...s-Benz E-Razred |
Prikaži več možnosti
|