No, ker sem že temo o mojem bivšem kompaktu začel brez slik, sem rekel, zakaj se pa ne bi tudi ta tema tako začela:ok2
Torej, že pol leta nazaj, ko sem barval nekaj stvari na mojem avtu sem se zagledal v delno obnovljeno e30 320i cabrio, rdeče barve:mljask Z delno obnovljeno mislim, kleparsko in ličarsko obnovljena, sedeži preoblečeni pri Krmavnarju, nova streha...
Res me je mikal, ampak nikoli se nisem upal razmišljati o prodaji mojega kompija, ki je res super služil pa še veliko sem vložil zadnji čas.
No zadnji čas pa sem si rekel ob vseh dogodkih v krizi, da si je enostavno treba privoščit, kar si želiš, ker vprašanje, koliko časa boš imel še možnost.
Torej avto je bil pripeljan iz Nemčije v črni barvi, sedaj pa je v rdeči, pa dodani so mu tisti krom dodatki. Kako so že te oznake, shadowline pa kaj še?
Drugače pa naj bi imel avto 175.000, bogsigavedi ali je res? Ima usnjene grete sedeže, potem se pa konča.
Avtu pa še manjka kar nekaj stvari, najprej en konkreten servis motorja, potem pa razne prčkarije.
Jutri pa slike po čiščenju:)
Krtkov vozni park: 1995 E36 316i...
Objavil
krt
, 05.03.2011, 02:32
970 odgovorov v temi
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|