Sem pred nakupom motorne kose in bi vas prosil za kak nasvet... Sem prebrskal že več forumov in precej tem, ampak so že stare...
Also, zadevo potrebujem za košnjo trave v vinogradu in sadovnjaku. Točne obdelovalne površine ne vem - bom pogledal na pogodbo in sporočim

1. Znamka: nisem se še odločil, kakšnega krša pa ne mislim kupovat. V poštev pridejo zadeve kot Husqvarna

2. Moč motorja: čakam še na nekaj mnenj, ampak zadeva s cca 1,5kW motorjem bi morala zadoščat, ali kako

3. Način "držanja": nahrbtna kosa mi ni preveč všeč, bolj se mi dopadejo kose, ki se obesijo na telo preko naramnice oziroma oprtnika. Nimam pojma, ali se za v strm breg boljše obnese takšna z J ročajem ali takale z __ ročajem.. Predlogi

4. Od kosilnih glav bom vsekakor poizkusil dobiti uležajeno glavo, npr. t3(4,5)x5. Mogoče kdo ve: če slučajno ne bo zraven (nekaj kos je standardno opremljenih s standardno s polavtomatsko glavo T35), se jo najbrž lahko dokupi, zamenja, oz. jo že v štartu na željo zamenjajo - z doplačilom, seveda)... Nož za travo imajo itak vsi modeli zraven, list krožne žage je pa treba pri vseh dodatno kupiti.
En tolk sem zaenkrat naštudiral. Če ima kdo kak nasvet kaj kupiti, kaj je še treba upoštevati, se priporočam

Hvala lepa,
Andrej