Skoči na vsebino

VAG peskovnik

* * * - - 13 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
12860 odgovorov v temi
DOKTOR
DOKTOR

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 782

Aha, zelo argumentirano. Ti si res naporen sogovornik, odgovarjaš selektivno in ko nečesa ne moreš utemeljiti, ljudi pošiljaš googlat. :blah

.. žaljivo obnašanje od administratorja (" .. ne moreš utemeljit .. ") nisem pričakoval !

Tako kot ne spodbujanja k smetejnju teme.

O teh projetktih je bilo veliko govora, če si malce pogledaš sem na to temo že zapisal kakšen stavek : od preteklosti, do pogledov v prihodnost.

Zato mislim, da ponovno razlaganje ni potrebno, posebno, če ni koristno za temo oz ni v povezavi z temo.
Prikaži več možnosti

gerchy
gerchy

License for everything!

• Uporabnik
  • Sporočil: 11 882
  • Avtomobil: z dost' dinamike!

To pa res ni nič žaljivega. Omenjal si izboljšave v primeru nastopa Piecha, potem pa si me poslal googlat. No, tudi tvoja zadnja objava, češ, da dodatna pojasnila "niso potrebna", je dokaz zavijanja v meglo. In offtopic je v najboljšem primeru slab izgovor.
Prikaži več možnosti

Artist
Artist

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 960
  • Avtomobil: BMW E61 525D

Vprašal sem te, kaj bi Piech prispeval k BMW paleti - tako si apeliral malo višje.

Piech je daleč prestar, da bi sploh smel delati kot CEO v BMW-ju. BMW ima tradicijo, da svoje CEO upokoji pri 65 letih:ok2
Pa tudi v VW je "samo" predsednik nadzornega sveta, že devet let upokojen.
:beer

P.s.: vsak se skozi čas iztroši. Tudi Piech je dal vse, kar je znal. Čas je za novi obraz:-D

Urejal Artist, 26.04.2011, 22:34.

Edina resnica je, da edine resnice ni!!
Prikaži več možnosti

bmw
bmw

Banned

• Izključen
  • Sporočil: 5 598
  • Avtomobil: 2x 12l/100km

Piechova zapuščina v VWju je Phaeton.
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

veloce
veloce

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 53 253
  • Avtomobil: Kombi

Ki je mimogrede vrhunski avto.:ok
ARHITEKT
Prikaži več možnosti

jukk
jukk

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 210
  • Avtomobil: Xsara Picasso

Piechova zapuščina v VWju je Phaeton.

Zame najlepši in edini VW, ki mi obrne glavo :)
Prikaži več možnosti

Artist
Artist

BMW fanatik

• Uporabnik

Zanimivo je brati njegov življenjepis:

http://en.wikipedia....Ferdinand_Piëch

Prikaži več možnosti

Artist
Artist

BMW fanatik

• Uporabnik

Ki je mimogrede vrhunski avto.:ok

Že ob izidu obsojen na neuspeh. Tudi zato ker je VW..... In eden od vzrokov za Piechovo upokojitev.

Urejal Artist, 27.04.2011, 10:30.

Prikaži več možnosti

KIKO
KIKO

Banned

• Izključen
  • Sporočil: 8 055
  • Avtomobil: Mercedes S 600 L w220

Zame najlepši in edini VW, ki mi obrne glavo :)

X2:ok
Mercedes&BMW fahrer:metalc
Uživam v vožnji ne v hitrosti:ok
ČLAN KOS
Prikaži več možnosti

Falco
Falco

Der Kommissar

• Uporabnik
  • Sporočil: 13 827
  • Avtomobil: BMW

Glave obračate, ker je redek avtomobil na naših cestah, jaz ga vidim vsak dan in mi sploh ni več zanimiv za pogledat.
Prikaži več možnosti

PiLLLe
PiLLLe

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 202
  • Avtomobil: 535i e39

Nissan GT-R in Micka Evo sta zakon! :DDDDDDD
Ta forum je ratu se en avtomobilizem.com... U pickumatrnu ni vec normalnga folka nikjer...
Prikaži več možnosti

Beemer
Beemer

Banned

• Izključen
  • Sporočil: 4 854

Meni Phaeton ni bil nikoli preveč zanimiv. Od daleč da ga vidiš spredaj je ko tastari Passat.
Edini VW za katerim se velikokrat ozrem je stari Touareg
Prikaži več možnosti

bmw
bmw

Banned

• Izključen
  • Sporočil: 5 598
  • Avtomobil: 2x 12l/100km

In eden od vzrokov za Piechovo upokojitev.

VW Phaeton je predstavljal zadnjo stvaritev Piecha pred upokojitvijo, nekako njegov spomenik.
Avto je vrhunski, žal ga tepe značka.
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

Pero
Pero

Banned

• Izključen
  • Sporočil: 15 672
  • Avtomobil: Fiat Ulysses

Ne samo značka. Žal je tudi Phaeton kot že prej omenjeni Veyron dražji v produkciji kot pa njegova prodajna cena.
Kar pa se predelave in materijalov tiče pa poje vse vrstnike v svojem razredu.
Why getting mad?.......Get even :-D
Prikaži več možnosti

Gajsa
Gajsa

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 822
  • Avtomobil: F31 316d

Touareg in Phaeton sta dva avta, ki sta zaznamovala Piecha, prvi pozitivno, pomojem še sam VW ni pričakoval, da bo avto taka uspešnica, drugi negativno, saj je popolni polom kar se tiče prodaje. Pa nevem, če ga tepe samo značka, kolikor sem sem slišal je od bratrana (A8), ki je v celoti narejen iz aluminija, absolutno pretežak, pre okorn, počasen, premalo agilen, ipd....

My ex BMW's:
E36 320i cabrio, E39 530dAT ///, E46 318i, 323i, 323Ci (2x), 320iT, 325Ci :love , 320d, E81 118d, E90 318d, 325i, E92 320i ///, E91 318d (3x), 320d, E83 2.0dA, F20 118d

Prikaži več možnosti

zigi
zigi

BMW Zasavje Team

• Uporabnik
  • Sporočil: 15 991
  • Avtomobil: 535 PS

Phaeton je res najlepši VW, a ima @gajsa žal prav glede negativnih lastnosti avta :blackeye
Nekateri lastniki (med njimi tudi naš forumaš) so imeli velike probleme s phatonom, viseli non stop na servisih itd. . ;)

BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... :mznak ... BMW FOREVER ... :cool

Prikaži več možnosti

veloce
veloce

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 53 253
  • Avtomobil: Kombi

Naprimer? To bi bilo zelo dobro vedeti.
ARHITEKT
Prikaži več možnosti

zigi
zigi

BMW Zasavje Team

• Uporabnik
  • Sporočil: 15 991
  • Avtomobil: 535 PS

Naprimer? To bi bilo zelo dobro vedeti.

Govorim seveda za "tastarega" phaetona, forumaš DonAndrino bi ti lahko in prve roke povedal kaj več, no iz druge roke (lastil si ga je kolega), ti lahko povem, da V6 varianta ni bila tako odzivna kot bi lako bila glede na ks (sem ga vozil). ;)

... da ne boš predolgo iskal:

http://forum.bmwslo....ead.php?t=38021

BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... :mznak ... BMW FOREVER ... :cool

Prikaži več možnosti

hejhoj
hejhoj

Banned

• Izključen
  • Sporočil: 2 388

Pero tebi pa zrak v sloveniji zelo skoduje. Primitivizmu pa tudi ni in ni konec. Namesto, da bi kaj utemeljil in konkretnega povedal samo pljuvas po vsem kar ni vsec tvojemu trebuhu. Prav cudim se, da tvoja firma se laufa. Umiri se malo in globoko dihaj. Nismo drugi krivi, ce ne mores voziti nove sedmice.

Ne morem niti mimo 1.2 tsi masine koncerna VW. Ker si tako inteligenten priporocam, da posljes CV direkt k dr. Rudol Krebs-u na VW in bosta skupaj nasla kaksno resitev za prihodnjo generacijo tsi masin.

1.2 tsi v Polu (ker ga ravno imam) v vseh performansih premaga katerokoli tvojo sajtrgo. Ce te kaj konkretnega zanima, dvomim, ker kot komunisti trosis same neumnosti, povej! Je bila pa izmerjena moc dobrih 118KM, serijski avto.
Prikaži več možnosti

Pero
Pero

Banned

• Izključen
  • Sporočil: 15 672
  • Avtomobil: Fiat Ulysses

Pero tebi pa zrak v sloveniji zelo skoduje. Primitivizmu pa tudi ni in ni konec. Namesto, da bi kaj utemeljil in konkretnega povedal samo pljuvas po vsem kar ni vsec tvojemu trebuhu. Prav cudim se, da tvoja firma se laufa. Umiri se malo in globoko dihaj. Nismo drugi krivi, ce ne mores voziti nove sedmice.

Ne morem niti mimo 1.2 tsi masine koncerna VW. Ker si tako inteligenten priporocam, da posljes CV direkt k dr. Rudol Krebs-u na VW in bosta skupaj nasla kaksno resitev za prihodnjo generacijo tsi masin.

1.2 tsi v Polu (ker ga ravno imam) v vseh performansih premaga katerokoli tvojo sajtrgo. Ce te kaj konkretnega zanima, dvomim, ker kot komunisti trosis same neumnosti, povej! Je bila pa izmerjena moc dobrih 118KM, serijski avto.

Lej, kaj si ti misliš.....se me give a f***.
Vse ostalo je nabijanje in mokre sanje lastnikov VW-jev.
Nisem pa nikjer zasledil, oz tudi ti nisi zasledil, da sem kjerkoli omenil, da so vozila iz VAG obrata zanič. Omenil sem le, da ne morejo BMW-ju ukrasti salame z kruha. Nimam pa se kaj z takimi kot ti pogovarjat ali pa celo kaj utemeljevati. Primitivizem si pa lahko vtakneš nekam, tja kaomr sonce nikoli ne posije pa ne mislim s tem finske fjorde. Mene zaradi neke avomobilske znamke ozmerjaš z primitivcem. Pojma nimaš niti o prejšnjih modelih še manj pa o sedanjih. Ne veš nič o meni, ne veš kje delam, pa si dovoliš nekaj v tri dni pisati. Mal pazi ok. Polota pa si odpelji in ti želim, da ga imaš vsaj 20 let ker je tako krasen. Over and out.
Why getting mad?.......Get even :-D
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.