Opisi in mnenja o filmih
Volčja bratovščina. Francoski, super.
To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
V soboto sem gledal star wars . Efekti in sama fantazija posnetkov so špica. Škoda ker ni tisga forda mustanga mal bolj pokazalo.
|
Prikaži več možnosti
|
![]() ![]() To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
hehe ![]()
Vsak je svoje Tinkare Kovač!
|
Prikaži več možnosti
|
Pa kje ste nasli ravno Mustanga? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ja Saw bi lahko reku, da je grozljivka, tako kot Texas Chainsaw ![]() nekatere grozljivke pa niti mal niso grozne, npr; Boogeyman... |
Prikaži več možnosti
|
Ja Saw bi lahko reku, da je grozljivka, tako kot Texas Chainsaw Ni grozna je pa za "cvikat" ![]() ![]() ![]() E30 316i, E30 316i, E39 528i, E30 320is, E30 316, E30 316, E30 323i, E30 318iT, E30 316i, E32 735iA, E28 524td, E34 525iT, E39 523i, E34 525iXT |
Prikaži več možnosti
|
OK. Ravnokar iz Koloseja... gledal War of Worlds... in ostal sokiran.
Dve polni uri te Spieldberg drzi na trnih tako, da ti dobesedno s platna preda agonijo igralcev - non-stop. Vmes se sprasujes, kaksen zanr filma je to: a je grozljivka al je znanstvena fantastika? mogoce je drama? Akcija? ![]() Tulk zajebanga filma se nisem gledal... priporocam vsem, ki so zeljni adrenalina. Filma NE priporocam gledati: - na PC-ju, razen ce nimate vsaj surrounda na maks. jakosti - nosecnicam (btw, ena je cez pol ure sla ven, da ne bi predcasno rodila ![]() - ljudem s slabim srcem -> sploh pa ne ce imate srcni vzpodbujevalnik, ker je v filmu dosti stroma (EMP). No, zdej grem pocas lezat in ce ne zaspim pridem nazaj tezit na forum ![]()
Find a job you like and you add five days to every week.
E34 525i, l.93, LPG, 296k km |
Prikaži več možnosti
|
Ja kul, pol pa komej čakam, d ami ga downloada na emule
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Predlagam ogled filma
The Falcon and the Snowman (za vse tiste, ki težko gledajo Vojno zvezd in Rocky-a) Igra Sean Penn (1985) |
Prikaži več možnosti
|
Jazst pa menim, da je to eden slabših filmov, saj je zaključek tako neizviren, sploh če ga primerjaš z besedami na začetku. Film je poln logičnih napak in me je (tudi v kinu) pustil zelo razočaranega. Priporočam ogled izvirnika, čeprav je konec enak, ampak je vsaj logično koherenten. |
Prikaži več možnosti
|
Oglejte si film Nattevagten ,danska mojstrovina.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
A ve kdo za kakšen dober film o drakulah in vampirjih
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ja, zgodb je rahlo nelogica... kdo zakoplje ladje pred mio leti in zakaj ze takrat niso "vzeli" zemlje? in zakaj ze takrat niso umril zaradi istega razloga kot so danes? ![]()
Prikaži več možnosti
|
Jst mam par novih filmov doma...tisti ki so bli ravnokar v kinu, so pa na DVDju z dolby digital soundom
![]() Enkrat e39, vedno e39! |
Prikaži več možnosti
|
A to je oglas tipa: nishta ne trazim, samo se hvalim
![]() Al se ponujas, da posodis DVDje ![]() ![]() ![]()
Prikaži več možnosti
|
Za ljubitelje akcije in Matrice: Equilibrium. Tak rahlo sci-fi film. Včeri gledal na Pro7, pa mi je bil všeč. Tak no-brainer.
To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
Šele zdej sem vidu? Mustang je biu ko se je Cruis počez pripelu na začetku ,je pa res da sem naslov filma narobe napisu.War of the words. Preveč filmov , preveč vsega.... |
Prikaži več možnosti
|
War of the worlds ![]() ![]() ![]() E30 316i, E30 316i, E39 528i, E30 320is, E30 316, E30 316, E30 323i, E30 318iT, E30 316i, E32 735iA, E28 524td, E34 525iT, E39 523i, E34 525iXT |
Prikaži več možnosti
|
Res dober film ![]() Priporočam tudi ogled; Carlito's Way, Leon |
Prikaži več možnosti
|