Men je bil ta film totalno odvraten. Ko že misliš da bo malo pravice na tem svetu in bo pra*ica dobila svoje se zgodba obrne.
Možno, videl sem ga enkrat in ni bil nek presežek. Predvsem pa dvomim da bo nov toliko boljši.
Saj originalni Crow ni noben prežek. Je en povprečen akcijskih temačni film. Jaz sem si ga pogledal ene 2 leti nazaj in si rekel, da je hype pretiran. Tudi sama igra Brandona Lee-ja ni presežek. FIlmu daje čas ta temačen batmanovski pristop, ki se malce meša z robocopovo brutalnostjo. Ima pa orgiigalni Crow vsaj za moje pojme odlično zasedbo. Tako glavnega protagonista, kot na drugi strani odličnega glavnega šefa in njegove pomočnike.
Mene npr. Crow malo spominja zaradi same zasnove mesta, policijskih uniform, teme, deževja, umazanije na Batmana, samo da Crow dejanko negativce pošilja na pokopališče.
Tako, da vsekakor priporočam ogled prvotnega Crowa, tudi zaradi tega, da si malo sperete woke pomije, ki jih danes servira Hoolyshit.
Če se ne motim, je celoten Crow posnet ali pa vsaj večina v samem filmskem studiju.
Ko smo že pri wokizmu.
Je pa vsaj za moje pojme veliko boljši , kullerski film od Stonea, Natural Born Killes 1994. Ciničen, burtalen, verjetno že takrat kritika na ameriški sistem , kritika maeripke družbe . Samo za pogledat. ROjena borilca je eden od filmov, ko sem si ga prvič pogledal 1994 na videokaseti, sem si rekel, wtf. Bil je zelo brutalen, z noto cinizma, sarkazma.. Mogoče le ni to bil film za otroke. Ampak takrat so znali snemat dejansko filme, ki so te vsaj malo šokirali..
Mene je recimo Mad AMx 2 ob prvem ogledutam 1988 kar precej šokiral, koliko burtalnosti je bilo v filmu. takrat nisem vedel, da so obstajale različne verzije filma in sem imel srečo, da sem gledal prvotno, ki je pokazala vse tisto nagnito meso tovornjakarja. , kako Wez z lokostrelom zada dokočni udarec v +ženske ( bolj punce) ... vse to so v kasnejših verzijah odstranili, kar je izgubilo veliko čara.
V spodnjem posnetku si lahko pogledate, kaj vse so izrezali kasneje ven za nežne ameriške dušice in koliko je avstralska verzija brutalnejša.