Opisi in mnenja o filmih
So že na torentu novi Bad Boysi?
|
Prikaži več možnosti
|
PrimeWire - Bad Boys: Ride or Die Movie Watch Online FREE
Če ti je slika ok.
Kupio bmw umro od gladi.
|
Prikaži več možnosti
|
Sem potegnil neki dol. Bom pogledal zvečer ali pa zbrisal
![]()
|
Prikaži več možnosti
|
So. Pa celo v zelo dobri cam verziji. Te cam verzije so postale zdej že res gledljive. Sem ti poslal na ZS. Točno verzija od Collective je res dobra.
Tista s Sunscreen je pa zanič. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Ker se mu je oni norca delal iz žene pa ga je na gobec? Pravilno! Se z druge strani bi moral dobit…
|
Prikaži več možnosti
|
Dobra režija in nič drugega.
|
Prikaži več možnosti
|
Ne, zato ker ma droljo za ženo, pa nič glede tega ne naredi, sam tam sedi k ta največji papak. Kako so pa otroci izpadli si pa tut lahko pogooglaš. To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
Ker se je žena porivala s sinovim frendom. No, to je zgolj ena od potrejnih zadev, ki so prišle ven. Potem je G.I . Jane vprašala Sitnky biseksualnega Princa , kako se počuti, ko ve, da jo drugi zadovoljujejo? Model je težek brezvretenčar. Pa še bisex je, kar pomeni, da tud sam rad rit nastavi, kar je tako ustaljena praksa v ameriški zabavni industriji oz. v obdobju, ko je on ustvarjal kariero je bilo to popolnoma normalna praksa.
Will Smith je lep primer, kako denar pa slava pokvari človeka. |
Prikaži več možnosti
|
Videt obetavno
I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324
|
Prikaži več možnosti
|
Obetavno? Film je 99,99% dobesedno raztrgalo. Če bi imel program, bi videl razmerje like unlike |
Prikaži več možnosti
|
Edino, kar lahko rečem je, da je mama v drugem delu veliko bolj huda kot milfica, kot je bla v prvem delu, ko je bila 25 let mlajša. |
Prikaži več možnosti
|
New York naglas in vedenje Denzela ogabno ne paše v Rimske čase. |
Prikaži več možnosti
|
Vse skupaj je polomija.. Od tisttih dveh gayčkov do izbire naslednika Rusella Crowa. Očitno so ga podpisal za drobiž, ker jim je zmanjkal denarja za osrednji lik, ko so dal Denzelu 20 milijonov, da glumi gangsterja v rimskih časih pa zajebanega tipa pri 69 ih. Rofl. |
Prikaži več možnosti
|
A nobeden ga ni gledal, ker ni nobenega odziva ?
Meni se zdi, da bo po Ryanovi zaslugi Wesley Snipes znova oblekel črn leder plašču, na hrbet si nadel katano in šel pobijat vampirje |
Prikaži več možnosti
|
Si ga ti šel? Me zanima če je za kaj. Tega in Aliena bi šel gledat, če mi bo uspelo tamalga spedenat.
Kar se Blade tiče, snemajo novega ampak igra ga Mahershala Ali. |
Prikaži več možnosti
|
Ja, snemajo ga. Od kar se je Wesley Snipes pojavil v krajši obstranski vlogi kot Blade , je ljudstvo ponorelo, tako, da koliko je meni znano ima film, ki ga snemajo premor.
Jaz sem si Deadpoola 3 pogledal online in to v več kot odlični kvaliteti.
A, ja. Film je enostavno odličen. Drugače je v filmu cel kup igralcev, ki so nekoč že upodobili določene superjunake. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Perverznež
Že Douglas je opozarjal, da je orala nevarna |
Prikaži več možnosti
|