..pa so me zavohal-banda ertevejevska
![]() ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Pri nas so bili ze 6 ali 7x (v poslovnem prostoru), pustijo mi ovrazce, ki jih vsakic vrzem v smeti. Baje da je kazen 2000 €.
|
Prikaži več možnosti
|
Radio bi se slišal, če npr. inšpektor stoji pred vrati, tako da ga nebi mogel ravno prepričati, da so to moji delavci, ko si malo prepevajo zraven
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Rečeš, da imaš internet radio ![]() ![]() LP A. ![]() ![]() Član KOS |
Prikaži več možnosti
|
Ja če ni nobenega prijavljenega na tem naslovu pač to napiš. Simpl ko pasulj.
Če pa je kdo tam potem pa naj plača ta prispevek in naj se raje s čim drugim ukvarja kot s tem kako koga okrog prnest. Če nobeden ne stanuje tam pač ne morejo zaračunati prispevka. lp
Količina pameti na svetu je konstanta. Število ljudi na svetu pa se povečuje. A. E.
|
Prikaži več možnosti
|
Daj ti raje povej kje si kupil hišo. ![]() PS. Imajo bojda opremo za preverjanje signalov, sploh ne boš vedel kdaj te preverjajo. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Glej, ne mislim nobenega nategovat.. mal se mi pa zdi trapasto, da hiša še eno leto ne bo vseljiva, jaz bom pa plačeval ta klinčev pavšalni prispevek.. Moja bejba (sva solasniha bajte) je tam prijavljena, jaz še ne.. Aja - v E34 IMAM radio, vrtim si pa samo in zgolj CD-je!!! A moram vseeno plačati prispevek?
Zalog:ok kako pa lahko preverjajo signale? Sploh pa, naj mi nekdo razjasni prosim - ali v primeru, da imam v bajti npr. samo PC, na katerem vrtim mp3 komade, moram plačevati ali ne?? ![]() Urejal mateus, 23.09.2011, 10:20. |
Prikaži več možnosti
|
reči da maš radijo prek interneta na telefonu
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Za avtoradio ni treba posebaj plačat, ker je to že všteto v naročnino od hiše ali stanovanja. Če pa ti poslušaš ali ne, njih ne zanima ... če imaš napravo, ki omogoča sprejem, je za njih dovolj (recimo pri radiju ali TVju v hiši). Urejal Rottie, 23.09.2011, 10:46. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Striček google najboljše ve odgovor... UR RS št. 96/2005 Če potegnemo črto: glede na to, da stanovanje / hišo obnavljate, imate najbrž svoj električni priključek, se pravi: po 4. odstavku tega člena te kar lepo avtomatsko določijo, da imaš R ali TV sprejemnik. In tako so te najbrž tudi odkrili: štrom plačuješ, RTV-ja pa ne ![]() Če ne misliš nikogar nategovat, imaš dve možnosti: 1. Enostavno izpolni priporočeno poslan obrazec, s katerim boš prijavil vse sprejemnike, ki so v hiši (trenutno radio 1 kom). 2. Radio odnesi ven iz hiše, obrazec strgaj oz. če se ti da, lahko pošlješ en dopis na RTV, a katerem razloži, da je hiša v fazi prenove, da notri nihče ne živi, da notri ni nobenega RTV sprejemnika... Je pa še tretja možnost ![]() ![]() LP A. Urejal Andy04, 23.09.2011, 11:01. ![]() ![]() Član KOS |
Prikaži več možnosti
|
V poslovnih prostorih se začne komplikacija, ko rabiš 4 pogodbe med katerimi je tudi rtv. Najbolj je pri tem zavzet SAZAS, kateri bi zaračunal vse. Npr. Imate obiske, kateri niso vaši sorodniki in poslušate glasbo, je to za njih že javno predvajanje glasbe:crazy. Samo, da se kasira.
|
Prikaži več možnosti
|
Še nekaj,
za sam radio te pride mesečna položnica dobre 3€.
![]() ![]() Član KOS |
Prikaži več možnosti
|
Bolj trapast ta RTV prispevek ne more bit kot je. Tak al tak je zdj že skoraj vsak na kablu kjer plačuješ naročnino, pol ti pa še tega pavšalca vsiljujejo. Meni se to zdi tako kot, da bi plačav v trgovini 2 štruci, eno bi pa domov odnesel. Plačujemo dvakrat za eno storitev .... čisti nateg, pa še uraden
|
Prikaži več možnosti
|
To pa čisto ne drži, enkrat plačaš "po tvoje" pravico, da štruco sploh lahko ješ, drugič pa še štruco, ki jo kupiš ! Ljudje pa pozabljate, da se za weekende ne plačuje, če nekje v skupnem gospodinjstvu, kjer ste morda stalno prijavljeni in tam v gospodinjstvu že nekdo plačuje ne rabite plačevati ! Sedaj pa ali sam weekend uporabljam 6 ali 7 dni v tednu nima koga kaj brigati, važno pa je, da tam nimam stalnega bivališča in, da v gospodinjstrvu, kjer ga imam in kjer sem prijavljen to nekdo plačuje ! ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Kako je pa v primeru, da imaš TV, ki omogoča samo analogni sprejem ter MPEG2, se pravi pri nas temo? Načeloma je to sprejemnik, ki ti ne omogoča sprejema signala oz. služi samo kot monitor. Ali je potemtakem RTV naočnino treba plačevati?
No, da gledamo IPTV prek HTPC bi seveda zamolčali ![]() |
Prikaži več možnosti
|
A zdaj RTV na veliko posilja obrazce za prispevek, prijavo za placevanje?
Kle pri nas okol jih je kar nekaj dobil. So jih kako zvohali, je Telekom, T2, Telemach,... dal podatke o narocnikih? |
Prikaži več možnosti
|
A ni to vezano na električni priključek? Kakor ti priklopijo elektriko, dobiš tudi RTV prispevek za plačat. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ni bilo tako, načeloma bi se moral sam prijavit, kar seveda naredijo le taki kot si ti |
Prikaži več možnosti
|
Nekdo je moral izdati podatke, ker sem tudi jaz dobil... |
Prikaži več možnosti
|