Skoči na vsebino

Partis

* * * * * 4 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
868 odgovorov v temi
x-driver
x-driver

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 25 327
  • Avtomobil: e39 530iA, e85 Z4 3.0i

@branevrankar
Jaz sem sicer imel najprej sposojen račun na partisu, oz. je isti račun uporabljalo več oseb. Potem sem pa ustvaril svojega, naredil sem pa to, da sem stvari, ki sem jih imel že od prej, prenesel na novi račun. To sem pa naredil tako, da sem na partisu poiskal točno isti torrent in ga dal spet pobirat, tako da je bil "pisan" na moj račun, ker pa sem imel zadevo že na disku, ni pobiralo, pač pa je začelo lepo oddajat. Če komu ne začne oddajat v takem primeru, naj najprej pogleda, če ima nastavljeno pravilno pot shranjevanja (da ne pobira na novo iste stvari in jo shranjuje nekam drugam), če nima, naj spremeni (desni klik, napredno, izberite mesto za prenose), potem pa spet desni klik in vsili preverbo. Ko preveri pa start.
V glavnem, če upaš od koga drugega dobit kaj, da boš lahko uploadal, imaš zdaj navodila, kako zadevo spravit v pogon :)
Prikaži več možnosti

Mundas
Mundas

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 432
  • Avtomobil: STI

:confused Meni vse kar snemam, vleče na polno z mojim max downloadom.

Pol pa ne znaš iskat! :blackeye Jaz za vsak release najdem ustrezne podnapise na podnapisi.net. Pač len ne smeš bit in poiskat pravega.

Sicer pa če še niste opazili, ti releasei na partisu so tudi vzeti od drugod, torej tisto kar je na partisu ni releasano s strani slo uporabnikov (razen kakšnih slo zadev). Ne vem no, jaz grem na partis samo tu in tam, ko rabim kaj slovenskega. Za ostalo pa zajadram v piratski zaliv. :ok2

Se dobi podnapise na podnapisi.net ja, samo če downloadaš DVDje 4,4Gb in ne tisto sranje z 750mb z namenom da boš zapekel in gledal v hišnem kinu pa ne gre kar tako... Kaj šele kake bluraye.
Prikaži več možnosti

x-driver
x-driver

BMW fanatik

• Uporabnik

@mundas, sicer jaz vse na računalniku pogledam, se mi pa zdi, da dvd predvajalniki berejo samo .sub format podnapisov. Vse kar rabiš, je programček, da podnapis iz .srt spraviš v .sub :) vse se dobi na netu.
Prikaži več možnosti

Gr3g4
Gr3g4

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 140
  • Avtomobil: Z4 E85

@mundas, sicer jaz vse na računalniku pogledam, se mi pa zdi, da dvd predvajalniki berejo samo .sub format podnapisov. Vse kar rabiš, je programček, da podnapis iz .srt spraviš v .sub :) vse se dobi na netu.

Tako je! :ok
Prikaži več možnosti

RS6
RS6

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 916
  • Avtomobil: e24 635csi

750Gb download, 1TB upload ratio 1,39 :)
Prikaži več možnosti

M3_Freak
M3_Freak

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 262
  • Avtomobil: BMW E46 M3

383.1 GB Download
986.8 GB Upload
2,58 Ratio

to je pa moja malenkost :)
:mznak Carbon Metallic Schwarz :cool
Prikaži več možnosti

alenci
alenci

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 194
  • Avtomobil: e38 750i

če pametno goljufas te ne dobijo :) das napr. da ti uploada 1mb/s in to je to :-D in bo ratio vedno ok
Prikaži več možnosti

Iztok Z.
Iztok Z.

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 26 201
  • Avtomobil: BMW x

če pametno goljufas te ne dobijo :) das napr. da ti uploada 1mb/s in to je to :-D in bo ratio vedno ok

1Mb/sek je za baker preveč ... uporaba funkcije "randomise speed" je bolj "verodostojna" ... več pa o tem ne bi ... :-D

Don't drive faster than your angel can fly...¯\_(ツ)_/¯

Prikaži več možnosti

Honda killer
Honda killer

DEDI sp.

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 552
  • Avtomobil: E46 328i

Kateri torrent klient imaš? Zamenjaj, meni recimo bitlord ne oddaja na partis, utorrent bp.
HONDA: Had One, Never Did Another :umruodsmeha
Prikaži več možnosti

context
context

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 641
  • Avtomobil: F31 316d, Golf

188GB download
1.6TB upload (1600GB)
8.56 ratio

to mi je uspelo še iz časov ko sem bil v študentskem domu in je uploadalo tudi po 10 MB/s

Najlažje je res če si kak XXX snameš in uploadaš, ali pa ko pride kaka zelo zaželjena nova igra, film ali nanizanka (top gear naprimer), da jo med prvimi downloadaš in potem na veliko uploadaš. Pač pustiš kako noč prižgan comp pa se hitro nabere.

Pomembne so tudi nastvitve v tem programu, sam uporabljam utorrent. Najpomembnejše je pod Options->Preferences->Bandwidth, kjer nastaviš naprimer:
Global maximum number of connection: 400
Max num of conn peers per torrent: 100

lahko nastaviš tudi max upload in download rate na vrednost 3000 (kar je 3mb/s), ker včasih deafult vrednost 0 ne razume najbolje.

Obstajajo pa tudi razni programi za lažno uploadanje (alenci, iztok z.), kjer pa je vedno verjetnost da te dobijo. Nisem nikoli imel potebe po tem, tako da tega ne poznam
Prikaži več možnosti

mateus
mateus

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 827

2.6TB up
1.0TB down

:ok2
Prikaži več možnosti

BMW2007
BMW2007

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 265
  • Avtomobil: MB

A zdej si bomo e-penise merl z razmerjem :laugh

Drugač pa uploada ti zato ne, ker je pouno študentov s 100 mbit, pa takih ko majo serverje najete, zato male ribe s par kb/s uploada ne pridejo na vrsto. :)
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

fallenangel
fallenangel

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 018
  • Avtomobil: BMW F31, Passat B8

Download: 2 TB
Upload: 2.7 TB
1,36 razmerje

:ok
Prikaži več možnosti

Mundas
Mundas

BMW fanatik

• Uporabnik

Žal ni tako enostavno, DVD moraš zapeči v kot "DVD-video datoteke", da ga zazna in boota kot DVD disk, če ne misli da je le podatkovni disk in ne bo nič. To vse pa pomeni da morajo biti podnapisi integrirani notri v te video-ts datoteke, da vse skupaj paše in da sploh lahko zapečeš. Če ubereš tako na izi varianto samo z spremenjanjem končnice fajlov te že sam program ponavadi, ko hočeš zapečt opozori "dvd player verjetno ne bo mogel predvajati..." Tako da če hočeš stvar narediti kot se zagre, da bo delalo moraš cel DVD prekonvertat z temi podnapisi notri.

In glede na ta napisan odstavek, mislim da je lažje če že v štartu iz partisa dol potegneš in se ne jebeš s tem :ok2
Prikaži več možnosti

Gr3g4
Gr3g4

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 140
  • Avtomobil: Z4 E85

Žal ni tako enostavno, DVD moraš zapeči v kot "DVD-video datoteke", da ga zazna in boota kot DVD disk, če ne misli da je le podatkovni disk in ne bo nič. To vse pa pomeni da morajo biti podnapisi integrirani notri v te video-ts datoteke, da vse skupaj paše in da sploh lahko zapečeš. Če ubereš tako na izi varianto samo z spremenjanjem končnice fajlov te že sam program ponavadi, ko hočeš zapečt opozori "dvd player verjetno ne bo mogel predvajati..." Tako da če hočeš stvar narediti kot se zagre, da bo delalo moraš cel DVD prekonvertat z temi podnapisi notri.

In glede na ta napisan odstavek, mislim da je lažje če že v štartu iz partisa dol potegneš in se ne jebeš s tem :ok2

Ni bilo govora o menjavi končnice, ampak programskemu prenosu srt-ja v dvd. Res je da je za začetnika malo komplicirano, a potem postane to rutina. Je pa res, da zna bit to zamudno za tistega, ki snema veliko dvd-jev. Jaz npr. si jih zelo malo, ker ne delam zbirke filmov ampak samo pogledam in zbrišem. Zato se tudi zadovoljim z blueray rip-i, kjer mi iskanje podnapisov na podnapisi.net predstavlja minuta dodatnega dela. :ok
Prikaži več možnosti

x-driver
x-driver

BMW fanatik

• Uporabnik

Mislim, da potem kopiraš .sub datoteko v Video TS in zapečeš z nerotom, zna bit, da potem samo integrira podnapis v film. Ampak nisem prepričan, še nisem delal tega :)
Edit: ime filma in podnapisov mora biti enako, samo pripona je drugačna (npr: .avi / .sub)

Urejal x-driver, 18.10.2011, 23:35.

Prikaži več možnosti

x-driver
x-driver

BMW fanatik

• Uporabnik

http :// www .dvd-ipod.biz/how_to_add_subtitles_to_dvd. html

Če to kaj pomaga...
Prikaži več možnosti

Mundas
Mundas

BMW fanatik

• Uporabnik

Saj vem da se da, sem že sprobaval. Ampak je vseeno hitreje, kar direktno že narejeno stvar zapečt. Ker ponavadi se odločamo 5-10minut prej kaj bomo gledali, hitro zapečem in gremo. Če bi se pa še z vsem tem ubadal pa... :laugh
Prikaži več možnosti

x-driver
x-driver

BMW fanatik

• Uporabnik

Aja, to je problem :-D
Prikaži več možnosti

Sassho
Sassho

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 948
  • Avtomobil: E36 + E39d + E39M + E60

1,4TB down
17,8TB up..

13,05..
Objavljena slika
Avto brez avtomatike preprosto ni avto :-D
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.