Infire je še mlad dojenček ....
Partis
|
Prikaži več možnosti
|
Aja, nisem ciljal na delovanje, ampak kolicino vsebine, predvsem kake malo starejse robe. Pa za infire se stekam, so komaj zaceli, prakticno z nule, sam sploh mojblink.org je pa ze ohoho casa na sceni, pa je baza precej boga. Na partisu je res blo vsega, od pozara naprej pa nimamo vec take baze v slo, kot jo je imel partis. |
Prikaži več možnosti
|
Maš še sloflix...
Drgač pa predvajalniki tipa VLC, BS player samodejno poiščejo slovenske podnapise, če ti obstajajo za določen film, serijo. |
Prikaži več možnosti
|
Tnx, bomo se tega precekirali Podnapisi niso tezava, pobiram itak s podnapisi drugace pa je na podnapisi.net vse, pa Plex, kerga uporabljam za streaming tudi za poiskat. |
Prikaži več možnosti
|
Osebno ne hodim 99,99% več na te slovenske torrent strani. Zame je primarni watchsomuch ( torrenti ) in 123moviesfree.net ( online ) Urejal tinydiamond, 22.09.2023, 09:19. |
Prikaži več možnosti
|
In kako to pripravim da dela? (watchsomuch) Ne najde namreč seederjev. |
Prikaži več možnosti
|
Pod vsakim torrentom imam še spodaj dodatno full torrent list pa tam izbiraš.
Je pa logično, da če iščeš kakšne zelo strare zadeve, ki so bile na splet naložene zelo doglo nazaj, da ni nujno, da bodo sejalci. Urejal tinydiamond, 22.09.2023, 09:50. |
Prikaži več možnosti
|
Meni nažalost ne dela nič. Lahko mogoče potegneš dol From dusk til dawn 2? |
Prikaži več možnosti
|
Ta dva delujeta. S končnico RARGB pa ne bodo deloval, ker je ukinjen.
From Dusk Till Dawn (1996) BluRay 2160p x264 - YIFY [MKV] From Dusk Till Dawn 1996 Bluray 1080p x264 - YIFY [MP4] Urejal tinydiamond, 22.09.2023, 10:37. |
Prikaži več možnosti
|
Iz kje se pa sedaj downloada filme... unga GT bi gledal
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jaz jih gledam večinoma kar online. Drgač pa zgleda GT generično. V glavno vlgoo mulca, ki dirka so dal enege no name.
mojblink pika org, si, infire pika si, sloflix
sam preferiram watchsomuchpika to Urejal tinydiamond, 24.09.2023, 13:07. |
Prikaži več možnosti
|
In kje najdem tega GT, da se zdaj ne prijavljam na 100 strani spet.
|
Prikaži več možnosti
|
A, ja. Na Watchsomuch se ne rabiš ni prijavljat. V iskalno vrsti napišeš pa ti vrže ven. Samo naslednje tvoje vprašanje bo, kjer najdem v ultra 4 ali 8 K resoluciji. Urejal tinydiamond, 24.09.2023, 13:13. |
Prikaži več možnosti
|
Meni je za filme dljat najboljši yts pika mx. Ni screenerjev, dobra kvaliteta, možnost podnapisov. GTja pa še ni, ker še ni bluraya/streamerja. To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
Film je že zunaj. Urejal tinydiamond, 25.09.2023, 11:45. |
Prikaži več možnosti
|
Gran Turismo DVD and Blu-ray release date is estimated for October 2023 and available on Digital HD from Amazon Video and iTunes on September 26, 2023. Natančneje beri. To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
Jaz sem ga že pogledal. Pa ne v kinu. |
Prikaži več možnosti
|
Samo verjetno v slabi kvaliteti. |
Prikaži več možnosti
|
Zgleda ena dobra verzija ampak film je slab. |
Prikaži več možnosti
|