No, kje ste junaki?
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Kaj vzameš kaj v račun
![]() LP |
Prikaži več možnosti
|
Kaj češ je starokopiten,raje prodaja pol leta kot pa en mesec.Ni se še dovolj " sofisticiral ". Sejem vabi,pa brcat v gume bi bilo zakon. ![]() Urejal yamasaki, 30.01.2012, 10:09.
Kupio bmw umro od gladi.
|
Prikaži več možnosti
|
Jerry ga bo treba mrzlega nagnat, kak šrauf odvit, pa da kakšen list iz servisne zmanjka,... pa bo takoj zanimanje:-D
![]() Po opisanem sodeč, pa more bit avto bomba:mljask |
Prikaži več možnosti
|
Pošlji mi na PS kaj ponujaš, pa se bova zmenila ![]()
Slik ni, to prepuščam novemu lastniku ![]()
Sejem odpade, raje ga prodajam eno leto, ne samo pol ![]() |
Prikaži več možnosti
|
![]() Lahko si prepričan, da avto JE bomba ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Nič mi še nisi poslal ![]() ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jst mam eno fajno 523i
![]()
BMW Fahren ist Kult, wer keinen hat ist selber schuld.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Kaj ne poveš? Ja ni problema, komot ti jo vzamem v račun ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ima GM in meni je to celo všeč ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Odkar sem s tem menjalnikom prevozil 64.000 km in ga ne zamenjam za nobenega ZF-a!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toliko na kratko, doktorat dobiš pa jutri... komu se ob tej uri da pisat ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Hočmo dizertacijo, kaj je tok boljš, da ti je GM bolj všeč
![]() Urejal Davidf1, 01.02.2012, 06:49. |
Prikaži več možnosti
|
fak jerry, ti si pomoje pol strank odženeš samo s tem, ker tolk napišeš, pa se človeku ne da brat, pa gre rajš drugam! tole temo sem odprl že vsaj 5x, pa še nisem prebral prvega posta
![]() Urejal Dreamliner, 01.02.2012, 06:56. |
Prikaži več možnosti
|
Tole ne bo držalo ker če bi, bi imel probleme s prodajo... pa jih nimam ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
OK ![]() GM mi je bolj všeč predvsem zaradi enega razloga: ker lepše prestavlja. ZF ima resda nekaj daljšo življenjsko dobo, ampak že kmalu začne cukat da je groza. Ne vem kaj se notri dogaja ker se v to nisem poglabljal, se pa govori o nekih ventilih ki naj bi se zapacali ali nekaj takega in menjalnik začne delat po svoje. Obnova v tem primeru ni nič cenejša kot obnova GM-a, mogoče par 100 eur in to je vse. GM pa za razliko od tega dela lepo vse do konca, rukanja se skoraj ne čuti, oziroma se ga dejansko čisto nič ne čuti. Dobra lastnost menjalnikov je da se da dokaj natančno predvideti življenjsko dobo: po barvi in vonju olja ter količini opilkov ki so se nabrali na karterju, točno vidiš pri čem si. Tako veš kdaj se mu bliža konec in ni varijante da te odpoved preseneti nekje na poti, za to moraš res namenoma izzivat usodo in se vozit še dolgo potem, ko je menjalnik s strani mehanika odpisan. Ob vsem strašenju ki sem ga bil deležen s strani raznoraznih osebkov, sem se tudi jaz GM-a na začetku bal. Zato sem kupil tak avto ki je imel menjalnik že obnovljen, pa sem se po domače povedano za*ebal. Z njim sem prevozil 64.000 km, menjalnik pa še kar dela in po tem KAKO dela lahko sklepam, da bo delal vsaj še 300.000 km (namreč tudi pri GM-u obstajajo minimalne razlike v delovanju in po tem se da diagnosticirat v kakšnem stanju je - moj je še vedno tak kot prvi dan) ![]() Svoj avto (torej tistega, ki ima 383.000 km) prodajam zato, ker sem se ga naveličal. Odpovedi menjalnika se zdaj ne bojim več, ker so ti avtomobili ratali poceni in za par 100 eur dobiš drug brezhiben menjalnik iz razbitega avtomobila. Včasih te možnosti ni bilo in edino kar ti je preostalo v primeru odpovedi je bila obnova, ali pa iskanje menjalnika v tujini... meni se to ni dalo počet, zato ni prišlo v poštev ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
ja jerry hecam se... če nebi bil izkušen prodajalec verjetno nebi imel takega slovesa... veliko slišal o tebi, čeprav te še nisem srečal ![]() |
Prikaži več možnosti
|