Skoči na vsebino

Kateri LCD/LED/plazma TV kupiti?

- - - - -

• Prijavi se za objavo odgovora
1343 odgovorov v temi
damirkos1
damirkos1

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 26 156
  • Avtomobil: new age e39

Poglej na dobavnico. Jst sm imel spet racun na dobavnici.
Prikaži več možnosti

Mr.Fritz
Mr.Fritz

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 387

Izgubljam živce...telekom se dela budalo, pravi, da mora to urediti hisense, da oni nimajo nič z darili... :damn
Jaz sem kupil v okviru black friday, kjer je pisalo, da je zraven soundbar za darilo...ni to v decembrski akciji, ko z registracijo za 1eur ponujajo isti soundbar.
Hisense ima za kontakt samo tisti spletni obrazec, sem pisal, ampak ni odgovora. :damn

Je kdo "pri koritu" hisensa, da mi poda odgovor, kak dogovor so imeli s telekomom v novembru? :)

Greš lepo na Telekom, povej da njihova podpora preko telefona in maila ne deluje, zato si tam osebno in da brez odgovora ne greš ven iz poslovalnice. Reklamo je delal Telekom, tako da naj to ureja on. Ker če se Hisense ne drži dogovora, je to problem Telekoma s kom se grejo akcije. Če bodo sprenevedanja pa pač naj dajo nekoga, ki bo znal uredit zadevo, ker se se ne misliš spravljat na zaposlenega v Telekomu, ki ni kriv ampak pravljic pa kupci ne maramo poslušat. Sem delal v trgovini 7 let, verjemi da take dobavitelje hitro skenslamo oz nismo imeli več z njimi opravka, če so se šli neke mahinacije. Ampak dobro, nisem več v tem cca 10 let, vprašanje kak je zdaj s tem.

Prikaži več možnosti

srcnik
srcnik

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 455

Če smo čisto pikolovski telekom res oglašuje soundbar kot darilo, medtem ko ima hisense akcijo soundbar za 1€, kar ni darilo...
Prikaži več možnosti

M power
M power

Kakegae no nai

• Globalni moderator
  • Sporočil: 16 991
  • Avtomobil: 2020 G21 320d Xdrive

Da se razumemo, jaz sem kupil tv v času črnega petka, ne v akciji "čarobnost v dvoje“... Takrat je pisalo, da je darilo zraven

Tu je link:

https://www.telekom....ek-v-e-trgovini

So pa sliki kasneje dodali roza okvirček "darilo za 1€", in sicer potem, ko sem jim omenil, kaj piše tam :damn

Televizor Hisense ULED (Mini LED) 65U7NQ 4K
Uživajte v prazničnih filmih z odlično sliko na televizorju Hisense ULED 65U7NQ 4K. Televizor zagotavlja izjemno svetlost, kontrast in barvno natančnost, idealen je tudi za igranje iger na konzolah. Vsi, ki v obdobju od 1. 11. do 30. 11. 2024 kupite enega izmed izbranih televizorjev Hisense, prejmete še darilo – zvočnik soundbar HS214 za popoln prostorski filmski zvok.

Za nepozabne filmske večere.
Odlična kakovost slike.
Darilo: zvočnik soundbar HS214.

V glavnem bluzijo...najprej so me na vsak način tiščali k tisti akciji za 1€, na koncu, da pač nisem upravičen, ker je tista akcija startala 1.12...zdaj je pri reklamacijah :crazy

Urejal M power, danes, 20:03.

<p>1986 E30 325iX > 1993 E36 318i > 1991 E36 325i > 2001 E46 330Xi T > 1999 E46 316i > 2001 E46 330Xi > 2004 E46 330Xd T > 2016 F11 520d Xdrive > 2020 G21 320d Xdrive
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.