idejo o tej temi sem dobil na nekem tujem forumu. Predlagam, da se odpre tema, v katero forumaši lepijo fotografije, ki so jih posneli sami tekom dneva. Vsaj jaz z veseljem preglejujem teme s čim več fotografijami in je včasih zanimivo videti kakšne malenkosti, ki so nekomu polepšale dan.
V temo prilepite fotografijo, katera vas je v danem trenutku navdahnila. Pa naj gre za kakšen avto, ki ste ga srečali na cesti, ali lepo okrašen krožnik v kakšni restavraciji, mogoče kakšno smešno situacijo, ki ste jo fotografirali na ulici, nek izdelek, ki ste ga kupili in našli po dolgem času iskanja, ali pa vašega hišnega ljubljenčka spečega v smešni pozi, jutranji pogled na snežene planjave iz kopalnice... karkoli, kar vam je polepšalo dan ali pa se vam vtisnilo v spomin.
Pomagajte mi še preoblikovati naslov, da bo bolj vpadljiv v oči, da bo čim več forumašev sodelovalo:ok
Sicer lahko zraven fotografije napišete komentar in jo lahko komentirajo tudi ostali forumaši, če pa tega ne želite pa lahko objavite samo sliko:)
Lepe božične praznike Vam želim!
Za prebijanje ledu pa prva:
Čokoladni Mousse s pirejem gozdnih sadežev in domačim sladoledom - Florjan MB, priporočam vsem ljubiteljem sladic:ok
Urejal bmw330cd, 24.12.2011, 16:31.