Kaj to potem zalijete z šnopsom al kako?
"POV fotografije"
Sirup, ki ga narediš iz vršičkov s šnopcem zmešaš nekim nevtralnim... pa imaš smrekovec al pa smrekov liker odvisno v kakšnem razmerju zmešaš... Ampak sirup zmešan s šnopcem do stopnje, ko je za popit še vedno bolj sirupasto kot šnopasto je odlična zadeva. Vneto grlo pozdravi za šalo Urejal BMW4everafter, 30.05.2023, 10:11. 1964 Ford mustang 289 V8, F36 440i MPPSK |
Prikaži več možnosti
|
To so naše babice delale. Pa tud regratove cvetove so v nekaj namakali včasih. Pa še en kup drugih stvari. To je bila domača lekarna.
|
Prikaži več možnosti
|
Moj oče orehovca na podoben način dela. ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Ambrož pod Krvavcem |
Prikaži več možnosti
|
Ko BMW-jev R6 in V10 zarohni, se vse naenkrat lepše zdi! (bencinski, se razume!) |
Prikaži več možnosti
|
Vidim, da ti manjka plastika spredaj pri odbijaču. Če rabiš imam jaz popolnoma novo originalno (sem dobil zraven M paketa navadno in za aktivni tempomat....ker slednjega imam, omenjene plastike ne rabim ). |
Prikaži več možnosti
|
Ja vem. Divjad... urejam I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324
|
Prikaži več možnosti
|
Postojna danes popoldne
![]() Par zanimivih vozil sicer, ampak overall nič posebnega za videt,,. Pa kot na vsakem meetu prdet pa pokljat z M3/M4 je zgleda ratala klasika brez katere se ne da meeta naredit, pa čeprav se sliši, kot, da bi nekdo z vnetim mehurjem po pocinkanem plehu scal, cefurcki pa vsi mokri od orgazmov medtem… ![]() Sem star ratal zgleda…. Samo še 911 me ganejo ko jih vidim…(bolj ko je clean bolj mi je hud - tist rumen recimo al pa crn… rdec je že preveč načičkan…) drugo skoraj da ne…. Ne vem… hecno kako se okus spreminja skozi leta. ![]() Lepo preživeto popoldne no. Urejal BMW4everafter, 03.06.2023, 18:43. 1964 Ford mustang 289 V8, F36 440i MPPSK |
Prikaži več možnosti
|
Furmanski praznik ali kaj je že tak čas vsako leto... Običajno so prišli lokalni iz Oldtimer kluba. LP Tristan01 Urejal tristan01, 03.06.2023, 18:44. |
Prikaži več možnosti
|
nene je bil en organiziran event... Ma ne sej je bilo pestro in zanimivo Urejal BMW4everafter, 03.06.2023, 19:43. 1964 Ford mustang 289 V8, F36 440i MPPSK |
Prikaži več možnosti
|
Zakaj? Jaz sem samo pomagal spravt skupej, ni to moja hiša. Skelet na paleti. No pa nek orodja sm posodil. Makita dtd 172 trga!
|
Prikaži več možnosti
|
Ne vem zakaj narod ne gradi več takih hiš pri nas? Vsi samo neke dolgočasne zidane bajte. Jaz bi takoj tako mel, če bi šel v gradnjo.
|
Prikaži več možnosti
|
Samo zaradi miselnosti, da pač mora biti zidan grad. Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Tomo, daj nam še izdaj koliko je stala gradnja do strehe?
|
Prikaži več možnosti
|
Jaz pa se nebi nikoli odlocil. Velik problem so nasi izvajalci - ogromno napak se tekom gradnje lahko naredi + mene moti, ce imas pri montazni gradnji se eno nadstropje, cela hisa doni. Pa sem bil ze prakticno preprican za montazno/skeletno gradnjo in me vsakic odbija, ko se spomnim kaj se dogajal pri bliznjih prijateljih in strankah. Zamakanje vode pri okenskih policah, spuscanje strehe,... da ne govorimo o sanaciji po tem. Izvajalci niso dorasli tovrstni gradnji. Ce se odlocis tipsko hiso, se gre nekako, vse kar je izven tipskega nacrta je pa strel v koleno, napaka za napako. |
Prikaži več možnosti
|