"POV fotografije"
Midva sva v rutarju vzela. Ta je bla edina k je mela nekak un feel kot bretz, pa sva bla povsod, vse v rangu 2k cheap do konca.
“You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Nene ta ni moj, moj je za enkrat na enem depoju, ker več kot 3 čolni na dvorišču mal preveč jehovsko zgleda, ko se mal umiri pride pa nazaj in sledi kar konkretna generalka. Drsna vrata se nekaj zatikajo in moram pol čolna podret da to zrihtam, nove šipe pridejo, šotor orng, nov motor, vhf inštalacija, flapi pa še kej se bo najdl sigurno.
![]() Urejal voith, 01.10.2023, 20:22.
|
Prikaži več možnosti
|
Vzglavnik seka.
|
Prikaži več možnosti
|
Pride še M znak na njemu. Ni še konec, bom pokazal še par detajlov, ko bo končano. Lp dL |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Sej je lepa slikca, sam ne razumem pa čist zakaj bi takole lepo slikco nosil na roki do smrti. Še na steni bi se je kmal naveličal. Kako je potekala veriga misli, da si si to sam pri sebi osmislil? Psihološka plat takih tatoojev me je vedno zanimala.
|
Prikaži več možnosti
|
Sej to lah za vsak tattoo rečeš. |
Prikaži več možnosti
|
Absurdnost tatoojev ima spekter. In e46 je dokaj skrajno na eni strani. Po absolutno subjektivnem mnenju seveda.
|
Prikaži več možnosti
|
Zdravo,
iz izkušen iz življenja sem se naučil, da nikoli ne razmišljam zakaj ima nekdo nekaj, kar jaz nebi imel. To je stvar posameznika in zakaj se je nekdo nekaj odločil je to njegova stvar in pravica. Jaz kot opazovalec lahko ocenim oz. izrazim ali mi je to všeč ali ne. Lahko pa pojasnim psihološko plat, da bo lažje razumljiva. Vedno je bila želja po tattoju oz. rokavu, ampak zaradi predsodkov in pričakovanju drugih se nisem odločil zanj (služba, družba, starši ipd...). Po določenem obdobju ti. garanja sem si zastavil 5 želja in eden od teh je bil tattoo. Tema tattoja ni samo bmw E46, ampak ima celotno zgodbo, in sicer:
1. Portret hčere v obliki rdeče kapice in jaz, ki je vodim skozi gozd. Pomen tega je, da sem hčeri pred spanjem bral Rdečo kapico, ki je nekakšna sidro/povezava med nama;
2. Portret sina v obliki dirkaške čelade in bivši bmw M3. Sin je kljub mladosti nor na vozila in je moja mala kopija. BMW M3 sem kupil z zadnjim EUR v žepu, se vozil, užival, vsi, ki me poznajo vejo, da sem oboževal to vozilo. Vozilo sem prodal z namenom nakupa stanovanja, se pravi, da sem omogočil bivanje sebi in svoji družini. V prevodu, svoje sanjsko vozilo sem prodal, da sem zagotovil streho sebi in svojim otrokom;
3. Besede Ljubezen, Vera in Upanje v čirilici imajo globlji pomen. Kdo pozna malo krščanstvo bo vedel o čem govorim.
Tudi jaz ne razumem tattujev brez pomena (črte ipd..). Moji imajo zame velik pomen in ja v kolikor odkrijem še kakšnega si bom tetoviral na drugo roko. Zakaj? Zato, da me ima kdo kaj vprašati in zato, ker si to jaz želim in zato, ker mi je vseeno, kaj si nekdo misli o tem. V kolikor bi se vsak ukvarjal s svojimi stvarmi in problemi bi bil svet lepši. Hvala
PS: Pa brez zamere |
Prikaži več možnosti
|
Jaz pa ravno obratno, vedno analiziram in razmišljam kaj je moralo nekomu dogajati v glavi, ko je storil to ali ono.
Če nebi hotel da se s tvojimi stvarmi ukvarjamo pol jih nebi objavil, tko si pa mal moral pričskovat, da se bo kdo vtaknil. ![]() Jaz ti tko povem, če bi si moj najboljši prijatelj dal e46 tetovirat čez pol roke bi ga začel gledat malenkost drugače, v smislu da čeprav ni delovalo, vseeno nekje nek del kolesja zgleda mal šmelca. Pa ne mislim kaj slabega, samo odkrit sem. Urejal voith, 04.10.2023, 22:43.
|
Prikaži več možnosti
|
A e46 m3 je bil tvoj prvi avto al kako? Jaz bi se npr iznakazil če bi si dal tetovirat kadetta (solzo) limuzino..
If clothes make the man, then the engine definitely makes the car. By Larry Webster (Car and Driver)
|
Prikaži več možnosti
|
Ce je tebi to vsec in ima zate pomen, ne vidim razloga zakaj ne. To je tvoja odlocitev.
Te popolnoma razumem, saj sem nekoc tudi sam razmisljal tako. Analizirati tuja zivljenja, namesto svojih je žalostno. To razmisljanje oz. čas je bolje preusmeriti v analiziranje svojega zivljenja npr.. kako ali kaj narediti, da se bos ti pocutil bolje. Urejal DejanL., 05.10.2023, 06:13. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324
|
Prikaži več možnosti
|
Zakaj bi svoje življenje analiziral? Ker imam svobodno voljo ga živim točno tako kot sem si zamislil, zakaj bi analiziral prevoženo pot če sem jaz sedel za volanom, saj sem si ja sam smer navigiral. Psihološka analiza posameznikov pa mi je hobi, rad to počnem, ne vidim pa nobene žalosti v tem. Pa da se vrnemo k bmwju na roki, jaz imam tudi lepe spomine na marsikaj ampak v glavi ne po rokah. Se strinjam, da se človeško telo da dopolniti s tatooji v kolikor so okusni in lepi. Ta bmw ni niti prbližn ne eno ne drugo. Se mi zdi tako onečiščenje tako vrhunskega orodja kot je človeško telo, ene take risbice gor risat. Pomisl kaj je vse ta roka zate naredila, ti si ji pa gor narisal e46 s totalno neprpporcionalnim vzglavnikom, ki deluje kot voznik avta s škrniclom na glavi. Jaz če bi bil tvoja roka nebi bil vesel in bi protestno noto možganom poslal. Dopuščam pa možnost, da se motim in je to lep tatoo in jaz nimam okusa. Vse je možno dandanes. Urejal voith, 05.10.2023, 19:58.
|
Prikaži več možnosti
|