"POV" fotografije
Bemtiš jaz pa ravno skeširal kredo. Bi počakal, če bi vedel za konec.
Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Prikaži več možnosti
|
Če mi daš 20 bemflov al pa to lančo, lančo vzamem.
To je ultimativni vrhunec avtomobilizma. Če bi se z zlato žlico v ustih rodil bi imel verjetno veliko avtomobilov ampak dokler nebi mel tele lanče pa alfe 33 stradale, nebi mirno spal. Urejal voith, 17.05.2025, 14:05.
“You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Kaj si dal gor? Moram danes do Mb, v vecernih urah, si sel kdaj po cesti mimo Bolfenka gor? ![]() Urejal MajoR, 17.05.2025, 17:28. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Saj je krt tudi bmwja mislil, vsaj pomojem. Poznam to lancio pol pa berem naslednji post o najbolj legendarnem avtu in za foro pozoomam bmwja.. E9 z m30..kaksna alfa |
Prikaži več možnosti
|
Ni primerjave. Lancia je vrh vseh avtomobilov vseh časov, e9 pač ni nč. Lep bmw. To je vse.
|
Prikaži več možnosti
|
ST XTA plus 3. samo komaj drug teden grem na optiko, tak da zdaj še ni to to... mi je bilo rečeno, naj naredim cca 500km preden ga damo na vage, te pa se malo vozim okoli.
Nisem, na Pohorje grem ponavadi samo do bolnice, nekako navada še od motorja... oglasi se kdaj na Ptuju When life speeds by... downshift. |
Prikaži več možnosti
|
Ja do pljucnega oddelka grem tudi jaz. Cesta na Bolfenk so super ovinki samo ne vem kako je s peskom, ker je pozimi ful posipana. Bom moral it v izvidnico danes mogoce.
Komot se oglasim, sem kar na tej realaciji. Mi2 sva izmenjala tel takrat menda ali? ![]() |
Prikaži več možnosti
|
sporoči kako je gor, če ti ne uspe danes pa grem jaz v ponedeljek
ja, sva When life speeds by... downshift. |
Prikaži več možnosti
|
15 eur in 15 minut dela
Aja objava nima smisla če ne pokažem prej/potem
|
Prikaži več možnosti
|
Sem kar Lancio S4 Stradale imel v mislih. Narejenih je bilo 70 kom, trenutno se mislim, da ne prodaja nobena. 5 let nazaj se je nor tale: https://rmsothebys.c...mpaign=LotTiles ![]() Pa da ne bo pardona, nobenega avta od danes se ne bi branil, edino predvojna vozila me res ne zanimajo. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Blizu da ni? To je to. Mal izolacije, steklena okna, pa lepa armatura in detunan motor. Del teh stradale s4 je bil kmalu po homologacijski nalogi predelan nazaj v dirkalnike. Poglej si un video, ki sem ga prilepil zgor, tip gre lepo čez zgodovino tega avtomobila. To je leta 85 na makedamu mel 2,5s/100kmh, kar jaz sploh ne razumem kako je možno. ![]() Urejal voith, 18.05.2025, 08:46.
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Vceraj starodobniki, kamnik, sutna.
Danes so v arboretumu |
Prikaži več možnosti
|