Skoči na vsebino

 

INTEGRA, Maribor

- - - - -

 • Prijavi se za objavo odgovora
163 odgovorov v temi
Tomzl
Tomzl

  www.bmwslo.com

 • Administrator
 • Sporočil: 8 675
 • Lokacija: Ljubljana

#1

V tej temi naj bi bile zbrane vse ocene za ta servis.

Float like a Cadillac, sting like a Bimmer :)

Prikaži več možnosti


Artist
Artist

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 2 960
 • Lokacija: Spodnji Duplek
 • Avtomobil: BMW E61 525D

#2

Kot novopečeni lastnik BMW-ja ne morem ravno ocenjevati kvalitete servisa. Imel pa sem že redni servis in sem bil s storitvijo kar zadovoljen.

Bili so gostoljubni in cena servisa pa je relativno visoka. Za servis sem dal nekaj čez 90 jurjev, od tega je bilo delo 27 jurjev.... Ne vem, kakšne so drugod cene servisov BMW E39 na 50.000 km zato cene ne morem komentirati. V primerjavi z Mercedesom je BMW cenejši, tako material kot delo.

Cene rezervnih delov so relativno zelo visoke. Tako so znancu samo za kondenzator na klimi zahtevali nekaj več kot 1000 EVRO, on pa je za original BMW kondenzator z montažo v Grazu plačal 700 EUR.

Prva ocena za servisne storitve je dobro (7), cena nadomestnih delov slabo (5), gostoljubje pa dobro + (7/8).

Lp :ok
Edina resnica je, da edine resnice ni!!
Prikaži več možnosti


BMW M
BMW M

  .

 • Globalni moderator
 • Sporočil: 9 146
 • Lokacija: Žižki

#3

Ima še kdo kaj izkušenj z Integro, ker avta več ne mislim voziti v Avtohišo Meško!
Mehaniki so totalno nesposobni in že 4 mesece niso dobili novega orodja za zamenjavo nekih gumic, ker so svojega prejšnjega zlomili in vedno je potrebno še enkrat priti nazaj, ker nimajo delov ter jih moraš čakati zelo dolgo! :damn
Prikaži več možnosti


ipsilon
ipsilon

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 2 237
 • Lokacija: Tolmin
 • Avtomobil: E36-off to see the world

#4

Meni so na Integni kar simpatični :laugh
OK, problem je predvsem pretirana cenovna zasoljenost. Ampak konec koncev so vsi pooblaščeni servisi za vse znamke dragi kot hudič. Tako ure kot originalni nadomestni deli.
Na rednem servisu sem imel avto pri njih le enkrat - Inšpekcija II, takoj ko sem avto kupil. Prišlo je nekje 90 jurjev, so pa zrihtali še nekaj stvari poleg servisa (motorčki ogledala, žarnice, semeringi ipd.), menjali so vse tekočine in podobno. Če upoštevamo, da se moraš za servis pri njih naročiti en teden vnaprej - kot pri zobozdravniku, so zadevo izpeljali hitro in zadovoljivo. Motilo me je to, da so namesto bakrenega tesnila oljnega karterja dali kar aluminijasto in niti oljni filter, ki so ga dali noter, ni bil originalen. OK, saj ne, da je avto zato slabše delal, ampak če greš na pooblaščen servis, pričakuješ originalne dele, ane!?
Ob drugi priliki so mi menjali volansko ključavnico in pritrdili so tapiserijo vrat - prišel sem, zrihtali so, plačal sem in se odpeljal. Za moje pojme ni bilo drago, nekje 15 jurjev delo in material. Po normativih seveda.
Še najbolj sem bil razočaran pri lanskem "zimskem preventivnem pregledu vozila". Še predavanja sem šprical, da sem lahko šel tja. In kaj ugotovim? Da bi znal tudi sam preveriti tlak v gumah in količino tekočine za pranje šip. Pa a troblja dela. Na koncu sem se še skoraj skregal z mehanikom, kako se naštela ročna zavora. Itak sem imel prav jaz :confused
Največ opravka imam na Integri, ko kupujem razne drobnarije za avto. Razne plastike, mreže, silikonski sprej ipd. Ko so enkrat pogruntali, da nisem le še en mulo z BMWjem, so začeli z mano zelo lepo delati. In mi svetujejo, kaj in kako naj naredim, da bom narejeno čim bolje in čim ceneje. Pa kak popust tudi že pade :ok S tem postane tudi cena originalnih delov precej bolj sprejemljiva. In pa nikoli se ne naveličajo po računalniku in skladišču iskati vseh nemogočih plastičnih čepkov, ki jih hočem :-D
Prisostvovanje pri popravilu - načeloma ni zaželeno. Ampak ko sem rekel, da bi bil zraven, me ni nihče odganjal. Sem pa obljubil, da bom priden. Lahko pa seveda počakaš v foteljih v salonu, pa še kavico dobiš :ok

To je bilo opisno ocenjevanje, bomo probali zadevo v številke spravit.

- gostoljubnost 10
- nadomestni avto (da/ne, dolpačilo) nimam pojma, nisem nikoli rabil
- cena popravila 7 (komentar glej zgoraj)
- izkušenost mojstrov 9 (ena ocena dol zaradi ročne)
- lokacija 10 (za tiste iz MB)
- čas trajanja popravila 9 (da jih ne bomo preveč hvalili)
- ali je bila napaka odpravljena 10 (še vedno)
- drugo - potrpežlivost pri iskanju delov 10 :-D

Overall bi jim dal kar 9. Take so moje izkušnje. Še malo pod vplivom tistega popusta od zadnjič :mljask
Ajd,

Y

"nič ni resnično, vse je dovoljeno"
Objavljena slika
Objavljena slika
Prikaži več možnosti


oitge
oitge

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 362
 • Lokacija: Ljubljana
 • Avtomobil: E46 320ci

#5

Ob drugi priliki so mi menjali volansko ključavnico in pritrdili so tapiserijo vrat - prišel sem, zrihtali so, plačal sem in se odpeljal. Za moje pojme ni bilo drago, nekje 15 jurjev delo in material. Po normativih seveda.


ipsilon ali lahko malce več opiseš glede te menjave ali si morali naročiti novo ključavnico, ali imaš že ključ z čipom, ali lahko prižgeš avto tudi s tistim plastičnim ključem ?? so ti zamenjali samo vložek ali celotno volansko ključavnico??

:wave
BMW E36 318i (M40 B18),
BMW E36 320i (M50 B20),
BMW E46 320ci(M54 B22)
Prikaži več možnosti


BMW M
BMW M

  .

 • Globalni moderator
 • Sporočil: 9 146
 • Lokacija: Žižki

#6

Torej me bodo najverjetneje na Integri začeli redno videti in upam, da bom potem tudi jaz dobil kakšen popust! :ok
Prikaži več možnosti


ipsilon
ipsilon

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 2 237
 • Lokacija: Tolmin
 • Avtomobil: E36-off to see the world

#7

oitge, pri ključavnici so mi menjali samo mehanski vložek (tisti cilinder), ker se je že zatikala in sem se bal, da bo enkrat pač zružila skupaj in bo avto nevozen. Ključavnico so naročili po vin številki, tako da se je ujemala s ključem in ni bilo treba menjati še ostalih ključavnic na avtomobilu, vgradili so jo tudi oni, ker so mi rekli, da tega dela ne smejo dat iz rok brez vgradnje. Normativ za delo je 1/2 ure, zamenjano je bilo v 10 min, so mi pa povedali, da se zadeva večkrat zatakne in imajo celo zmedo, preden stari del dobijo ven.
Ključa nimam s čipom, tudi tistega plastičnega ključa nimam, pač pa imam železnega rezervnega. Imel sem še enega rezervnega, ki pa mi ga je avtoličar zapravil :napaka
Ajd,

Y

"nič ni resnično, vse je dovoljeno"
Objavljena slika
Objavljena slika
Prikaži več možnosti


Rado
Rado

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 1 018
 • Lokacija: Maribor
 • Avtomobil: Mitsubishi ASX

#8

Še moje mnenje o Integri.
Prvi lastnik je vse servise delal na Integri, jaz še nobenega, vseeno mi iz Integre pošiljajo razni reklamni materijal, razne akcije, ... tako, da me imajo še vedno kao za njihovo stranko. Pri njih sem popravljal, ko mi je zakuhal in so mi to hitro in strokovno porihtali, za zdaj je vse OK. Sem jim večkrat (3x - 4 x) zatežil okoli lučke za AIR BAG (ko se mi je prižigala) in so mi vedno dali na tester in izključili "ZASTONJ" ,in mi takoj povedali kaj je narobe, dokler nisem zamenjal kablov (pri njih) in je sedaj OK. Ko hočem kakšno informacijo o rez.delu, dodatku,... si vedno vzamejo čas in mi najdejo in priporočajo kako in kaj. Kolikor sem bil zraven pri teh popravilih ( ni bilo problema), sem dobil občutek, da se spoznajo na svoje delo in ga dobro opravijo. Najprej sem hodil na jesensko / pomladanske akcije, pa so me razočarale (niso oni krivi), tako, da sedaj grem tja, samo ko rabim kakšen rezervni del ali dodatek in me vedno lepo sprejmejo.
Edina "zamera" je ta, da je delo pri njih predrago za mene, drugače bi bil njihova stalna stranka.
Sedaj pa grem tudi jaz na številke:
- gostoljubnost : + 10
- nadomestni avto : ne vem / nisem rabil
- cena popravila : ? (za mene previsoka, čeprav vem, da so takšne povsod na pooblaščenih servisih in jih diktirajo drugi )
- iskušenost mojstrov : 9
- lokacija : 10 (za nas iz MB) :-D
- čas trajanja popravila . 8/9
- ali je bila napaka popravljena : 10

Lp
BMW = veselje v vožnji

Član KOS
Prikaži več možnosti


FRooTEG
FRooTEG

  Novinec

 • Uporabnik
 • Sporočil: 96
 • Lokacija: Koroška
 • Avtomobil: družinska kola

#9

*** DELETED***
SQ 4 ever
Prikaži več možnosti


FRooTEG
FRooTEG

  Novinec

 • Uporabnik
 • Sporočil: 96
 • Lokacija: Koroška
 • Avtomobil: družinska kola

#10

Hmm Integra .. Ja situacija je taka .. NIKOL VEČ !!

Sej osebje je prijazno, pa se nakak zavzame za tebe, sam ka pa pol delajo z avtom ...

528i (98)
Kot prvo .. pri senzorju za klimo v avtomobilu je an mali ventilatorcek (Tam, ko so komande za štelat klimo, pa ekrančiči ) vgrajen za front panelom .. pa mi je vsake pou ure za ene 4-5 sec zacvilu mal, drgač pa deloval čisto normalno. Pa rečem js tipotu, da bi mal pogledu če lahk namaže al pa kej nardi, da vsake tolk časa mal zacvili ! aja pa še servis komplet sm naredu takrat !

No pridem js čez dogovorjene 4 ure po avto ! Pa mi tip reče, da niso uni usposobljeni za odpiranje tega, pa da bojo poslali na servis za to ! Pa mi dajo avto za dva dni ! ROVERJA 200 ?!?!

Pridem js čez dva dni .. pa mi uni ves happy reče, da so uspeli popravit, pa da je zdej vse ql, pa ne cvili več, pa bla bla ..

Grem js plačat, pa Babu hoče met za popravilo 84.900 SIT !!!!!!!!!

?????

Pa js tja do unga sprejemnika al ka je .. pa "ka zej to ?"
pa se tipo sponi, da ma se moj del od klime, ker so pač komplet konzolco zamenjali ?!?!?!?!

Se razpizdim, da se tk pač ne grem, pa da naj se mal k seb spravijo, pa slušni aparat nabavijo ... Pa mi tip vs presran reče " A nimate avto na firmo pisan !!?!?!? Sm mislu da ga bom tk uslonu, da se mu bo smotl !

No pa pol le nekak se odločim, pa plačam tst dnar.. sej ni blo druge trenutno ... pa se odpeljem !!! Se peljem ene 30 km .. epo v miru musko poslušam,... ko naenkrat ZACVILIIIIIIIIII ... Js sm mislu, da se mi bo sfuzlalo .. obrnem ,peljem nazaj ( Do takrat je že nehal cvilit) pa unmu hočem dopovedat, da se je zadeva spet oglasla ( RDEČ SM BIU ) ! Pa on . ja sej ste ze plačali, pa ste prej relkli, da je vredu, lahk vam ga še enkrat pošljemo na servis !!!! NOV DEL ?!?! Na servis?

Nadaljevanje sledi .. zdej ni cajta .,. treba delat !

LP FROOT !
SQ 4 ever
Prikaži več možnosti


MATEJ
MATEJ

  Novinec

 • Uporabnik
 • Sporočil: 108

#11

Jaz sem imel pravkar na servisu mojega 320D v INTEGRI seveda in moram reči da sem v vsh pogledih zadovoljen sicer sem že bil prej parkrat pri njih in moram reč da so mi šli že večkrat na roko tako da meni so vredu.Še posebaj en mehanik je stup tam v vseh zadevah ni stvari ki je ne bi rešo prva liga.
Prikaži več možnosti


Aero26
Aero26

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 7 624
 • Lokacija: slovenija
 • Avtomobil: Smoked Blue Arrow

#12

Zdravo!

Zadnjič sem odpr temo "vodni curek za stekla"!
Kot sem tam opisal , so se mi zamašile šobe in sem vprašal za vaš nasvet kaj naj naredim....napisal sem tudi , da so mi na integri zamenjali levi filter pred šobo, saj sem takrat ravno dajal barvat zadnji odbijač in mi je rekel Miroslav Bauman,da mi bojo to oni menjali v sklopu popravila,ker sem pač slučajno takrat tudi kupil ta filter....

V soboto sem odstranil izolacijo na havbi, in na moje presenečenje opazil, da na levi(voznikovi) starni tega filtra sploh ni gor....

ne rečem da se mi je zamačila šoba zaradi tega, ker ni tega filtra bilo gor, ampak si to kot neka pooblaščena firma za BMW ne more dovolit, da stranka materijal nabavi in po'teno plača, oni se sami ponudijo, da bodo to že oni porihtali v sklopu barvanja odbijača, nakar mi tega dela sploh ne vgradijo niti dajo zraven(čeprav sem ga pošteno plačal pri njih), oziroma mi pač povejo, da ni šlo to vgradit poleg tistega barvanja in bbi bilo rešeno....kaj če bi bil to kakšen del pri motorju in bi mi zaribal motor???
ZELO ZELO NEPROFESIONALNO OD NJIH!!!!!

To jim bom sel danes po službi tudi osebno povedat, in me zanima kakšni so njihovi razlogi za ta dejanja.... že pri barvanju odbijača so se izkazali za neresne, namesto 2 dni so mi ga baravli 5 dni(preko vikenda)
To samo dokazuje njihovo nestrokovnost in kakšen pristop imajo do strank..!!!
Upam da bo ta post malo spremenil njihov odnos do njihovih strank na BOLJE!!!!!
ocena:
integra....škoda besed
nezadostno 1
Prikaži več možnosti


udm
udm

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 2 207
 • Lokacija: doma

#13

Aero26, welcome to the club :-D
nekaj mojih izkušenj z Integro se nahaja na spodnjem linku
http://www.bmwslo.co...wtopic.php?t=61
Življenje je igra. Kdor se ne zna igrati, izpade...
Prikaži več možnosti


Aero26
Aero26

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 7 624
 • Lokacija: slovenija
 • Avtomobil: Smoked Blue Arrow

#14

ja jaz tudi bom napisal moje doziveje na tem linku
http://bmwslo.com/ph...p?p=21851#21851
Prikaži več možnosti


Nixxon
Nixxon

  Tajnik BMW avto kluba Slo

 • Globalni moderator
 • Sporočil: 56 158
 • Lokacija: Vrhnika
 • Avtomobil: Rdeča raketa

#15

Check this out, iz avtomania.com:

Podjetje Integra brez BMW-ja in Minija

S podjetjem Integra iz Maribora je slovenski uvoznik in zastopnik za prodajo znamk BMW in Mini, podjetje Avto Aktiv prenehalo sodelovanje na področju prodaje obeh omenjenih znamk.

Omenjeno podjetje bo prenehalo s prodajo vozil omenjenih znamk konec letošnjega leta tako, da s prihodnjim letom ne bo več uradni pooblaščeni prodajalec za znamki BMW in Mini. Zakaj je prišlo do te nenadne odpovedi pa zaenkrat ostaja še skrivnost.


http://www.avtomania...od=page&id=1385
Objavljena slika
Jože, počivaj v miru. Hvala za vse.
Prikaži več možnosti


MATEJ
MATEJ

  Novinec

 • Uporabnik
 • Sporočil: 108

#16

To jaz že vem lep čas samo sem čakal da nekdo drug to prvi napiše od drugega leta naprej bo BMW prodajal AVTO JARC, Integra pa bo ostala samo še pooblaščeni servis.
Prikaži več možnosti


Pero
Pero

  Banned

 • Izključen
 • Sporočil: 15 672
 • Lokacija: Kranj
 • Avtomobil: Fiat Ulysses

#17

Tudi AA-ju bi moral BMW-Ag odvzeti licenco.Takih nesposobnežev ne dobiš niti v Ukrajini.Pa če bi bili tam bi jih že zdavnaj pokončali
Prikaži več možnosti


Aero26
Aero26

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 7 624
 • Lokacija: slovenija
 • Avtomobil: Smoked Blue Arrow

#18

Tudi AA-ju bi moral BMW-Ag odvzeti licenco.Takih nesposobnežev ne dobiš niti v Ukrajini.Pa če bi bili tam bi jih že zdavnaj pokončali


pero....si slabo prebral...šraufali jih še vedno bojo...sam prodajali jih ne bojo vec :ok2
Prikaži več možnosti


dejo
dejo

  Novinec

 • Uporabnik
 • Sporočil: 81
 • Lokacija: Maribor
 • Avtomobil: e36_316i

#19

škoda, ker njihove prodajne usluge so za 10 in sem kar se tega tiče lahko rečem same lepe stvari, seveda če izvzamem novega prodajalca rabljenih, upam,da se bo sčasoma tudi on povzdignil še malo višje in razširil svoja obzorja.. Glede servisov pa nič kaj lepega.
Spodaj je link do moje prve izkušnje,
http://www.bmwslo.co...=158&highlight=
drugič so na jesenskem preventivcu spregledali da na eni strani ne deluje šoba za pranje vetrobrana, seveda niso pozabili odkljukati okence kjer piše, da je zadeva izpravna.
tretjič pa so mi na Toyota servisu na službenem kombiju pozabili zategniti kolesa in sem eno kolo že skoraj izgubil ostala pa samo malo zrahljana, izgovor: "so se sama odtegnila"...hallo.
očitno sem rojen pod srečno zvezdo in so grešili samo pri meni, ali pa drugi niso tako malenkostni kot jaz.
Prikaži več možnosti


Austin Powers
Austin Powers

  sir Captain Slow

 • Globalni moderator
 • Sporočil: 14 179
 • Lokacija: Canvey Island, Essex, GB
 • Avtomobil: S54

#20

To jaz že vem lep čas samo sem čakal da nekdo drug to prvi napiše od drugega leta naprej bo BMW prodajal AVTO JARC, Integra pa bo ostala samo še pooblaščeni servis.


To pa tudi ni edino podjetje ki bo licenco za prodajo izgubilo...

BMW Z3 - simply - purely medicinal. :)

Prikaži več možnosti
-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2018. Vse pravice pridržane.