Obnova E28, l. 1985
Objavil
ŽigecBMW525
, 21.01.2012, 20:04
91 odgovorov v temi
Lepo počasi, to je pravilen način
![]()
Iztok Mlakar pravi : Življenje je navadna Briškula
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Blatniki sanirani. Razlog zakaj sem jih pobrusil do pločevine je predvsem rja. Na spodnji strani so bili malce slabe ohranjeni, ter drug blatnik je bil malenkost vdrt, pa sem se hotel prepričati, da ni pod kitom novonastala rja.
Ker so vrata kar solidno ohranjena, sem jih samo obrusil najprej z 120 potem 180 brusnim papirjem, kar mislim, da bo vredu za nadaljno oskrbo ![]() Če ma kdo na zalogi, potrebujem komplet sprednji in zadnji odbijač. Lp, Žiga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Urejal eXtreme, 14.03.2012, 12:44. |
Prikaži več možnosti
|
Nova pridobitev, ki bo vstavljena kmalu po kleparskih in ličarskih delih
![]() Prosim pa za nasvete in predloge, kdo je na celjskem območju strokovnjak za swap, hvala;) ![]() ![]() Lp, Žiga |
Prikaži več možnosti
|
Njega sem že kontaktiral. Sprašujem še za dodatne info, da se potem odločim za najugodnejšega majstra;)
Hvala;) |
Prikaži več možnosti
|
Lep pozdrav vsem skupaj,
uspelo nam je spraviti motor iz avta:). Kot egipčani, ko so zidali piramide vendar smo mi bili brez pomoč vesoljcev ![]() ![]() ![]() ![]() Avto je sedaj kar se da spraznjen, kar sledi bo brušenje notranjega dela podna, prostora kjer je bil motor, ter prtljažnika. ![]() ![]() ![]() ![]() Lp, Žiga |
Prikaži več možnosti
|
Ste pa bili močni da ste tako visoko dvignili motor:-D.Koliko vidim imaš pante še na avtu, tako da boš moral veselo nastavljat zračnost vrat, ko boš gor montiral, bi bilo lažje če bi pustil pante na vratih. Uspešno obnovo želim
![]() Lp
Drift is not a crime, is a different driving style
|
Prikaži več možnosti
|
Za prave evre ni problem:ok2 ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Mja, je bil kar podvig za 3ljudi. Brat in jaz sva ga dvignila gor, ata pa spredaj lepo počasi ven vlekel;)
A res? Tega pa nisem vedel, hvala;) |
Prikaži več možnosti
|
Hehe, vrjamem ja. No saj, predno bo do samega swapa prišlo, bo še nekaj časa preteklo:) Sma pa itak na vezi;) |
Prikaži več možnosti
|
To je še stari notri, ta gre dol ko se bom lotil podvozja;) lepo po vrsti:-D. Novi pa lepo mirno čaka:ok ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ne, ampak poznam človeka, ki jo je in od njega sem jo kupil;)
|
Prikaži več možnosti
|
Heheh, imaš prav:-D Ampak mislim, da ni za skrbet;)
|
Prikaži več možnosti
|
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Odvisno od koga kupiš! ![]() Dober "deal" si naredil s tem swapom. ![]() ![]() E30 316i, E30 316i, E39 528i, E30 320is, E30 316, E30 316, E30 323i, E30 318iT, E30 316i, E32 735iA, E28 524td, E34 525iT, E39 523i, E34 525iXT |
Prikaži več možnosti
|
Tudi meni se zdi, da sem imel kar srečo pri tem nakupu;)
|
Prikaži več možnosti
|