Podlesnik, Domžale
10+
![]() Pri Podlesniku smo že odkar imamo BMW! Tam se servisira moj, od fotra 528iA, ter še 2 moja kolega sta redna pri njem. Delo opravijo hitro, zanesljivo in poceni. Zadnja zelo dobra izkušnja je bila, ko so mi vlomili v avto in razbili zadnjo šipo. Pri Podlesniku, ne samo da so jo imeli, tudi zamenjana je bila v manj kot 1 uri, ko sem do njih pripeljal avto! Da niti ne govorim o zelo ugodni ceni... Jure Griljc, predsednik BMW avto kluba Slovenije F30 318d M Sport, b.j. 2017 |
Prikaži več možnosti
|
9 (10 zaenkrat ne dobi nobeden)
Poceni, najboljši. Dokler nisem sam začel rihtati avta sem zmeraj vozil k njemu. Tudi zdaj še zmeraj od njega kupujem dele. Bal sem se, da je bolj mehanik in, da ne ve toliko o najnovejših modelih, samo sem se motil. Ima tudi nekaj minusov, samo jih ne bi omenjal, ker je drugače najboljši. Pa tudi nekaj malenkosti nima take veze. |
Prikaži več možnosti
|
Enakega mnenja. Tam (smo) servisiramo vse naše BMWje: E21 316i E30 318i E34 518i E34 520i E39 528i E53 X5 3.0d pa še od stare mame: E30 318is Res, zanesljivo popravi, brez problemov. Edinole na zadnjem servisu od X5 so se mal preveč okol fural(so nam tank spraznl) ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
10!
Odkar imam BMWja sem pri njem. Ni problema! Celo kako tel st da od konkurence - se pravi da se je ne boji, ker je pac dober!
Član KOS
![]() Vozimo VSAJ po omejitvah, če po predpisih nočemo/moremo .... |
Prikaži več možnosti
|
Do sedaj brez pripomb.
Zelo priporočam!!!!! ![]() |
Prikaži več možnosti
|
In kje točno ta gospod je?
Telefon, naslov? Hvala. BMW Z3 - simply - purely medicinal. |
Prikaži več možnosti
|
Podlesnik Joze
Mala loka 25 Domzale 041 627 591
Član KOS
Prikaži več možnosti
|
E30:
Hvala lepa. In lep pozdrav. Austin ![]() BMW Z3 - simply - purely medicinal. |
Prikaži več možnosti
|
Austin, če boš prvič tam bo kar malo problem najti, tko da če se odločiš it tja magari povej kdaj in se kje dobiva, te bom spremljal do tja
![]() Jure Griljc, predsednik BMW avto kluba Slovenije F30 318d M Sport, b.j. 2017 |
Prikaži več možnosti
|
Si že rekel.
Ti javim. Upam sicer da mi bo uspelo prit v MB, vendar zaenkrat slabo kaže-imamo obiske-poslovne pa jih treba zabavat... ![]() BMW Z3 - simply - purely medicinal. |
Prikaži več možnosti
|
No, za menjavo diskov imam termin jutri zjutraj ob 8h.
Gospod je slišati dokaj prijazen, za vse štiri diske pa še nekaj z ročno bo računal okoli 7 Cankarjev. Ni veliko. ![]() BMW Z3 - simply - purely medicinal. |
Prikaži več možnosti
|
Še ena pohvala. Tudi tokrat sem imel servis, Inšpekcija II, opravljeno hitro, zanesljivo in kar je za študentski žep pomembno, poceni!
![]() Jure Griljc, predsednik BMW avto kluba Slovenije F30 318d M Sport, b.j. 2017 |
Prikaži več možnosti
|
Stirje diski za 7k SIT ?
|
Prikaži več možnosti
|
Po moje po komadu, ane?! Zadnjic sem peljal bratovega karavancka na servis! To je bil tak ta zaresen! Zadnji diski, ploscice + spredaj, pakne zadaj, nova pletenica za rocno (ki jo je zelo tezko dobit, ker pase samo od karavana), svecke, olje, filter, bencin filter, klinast jermen, skratka all inclusive = 65t SIT!!!!!
Na koncu pa smo ugotovili da je racunal delo 8t SIT - za 3 dni dela!!!
Član KOS
Prikaži več možnosti
|
@BMWfreak:
Napisal sem 7 Cankarjev, ne 7k Sit... Ja, zamenjal mi je potem samo prva dva, ker so mu baje narobe poslali zadnja dva, tako da bo zadnja menjal pri naslednjem servisu ki pa bo kmalu (naslednji mesec). Računal pa je 32 tisoč. Vsekakor priporočam. Gospod je mojster stare šole. ![]() BMW Z3 - simply - purely medicinal. |
Prikaži več možnosti
|
A bi lahko nekdo, ki je ze bil pri njemu, napisal kako tocno prides do njega (tut za tiste ki nismo iz Domzal)? -Hvala.
LP
URos |
Prikaži več možnosti
|
Sem ti napisal pod menjava zgloba, če se ne motim.
Drugače pa napiši kdaj imaš termin pa bom mogoče lahko skočil ven pa ti pokažem. ![]() BMW Z3 - simply - purely medicinal. |
Prikaži več možnosti
|