Skoči na vsebino

Android

- - - - -

• Prijavi se za objavo odgovora
1853 odgovorov v temi
Andy04
Andy04

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 9 527
  • Avtomobil: avtomatik

Hay :),

me prav čudi, da glede na vse večjo priljubljenost z AOS še nimamo teme za DYI, FAQ :zmeden. Se Android sem in tja pojavlja v temah, ampak to ni to.

Pa dajmo kakšno rečt na to temo, če ste za :-D. Novosti glede Androida, uporabni programi, priljubljene igrice ;), navigacija...

Jaz trenutno iščem kak slovar za na telefon. Ima kdo kaj oz. poznate kaj pametnega?

LP A.
:nono Trau keinem, der nicht trinkt. :nono

Član KOS
Prikaži več možnosti

BMW-Mojster
BMW-Mojster

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 534
  • Avtomobil: BMW E46 M-Tech, E39

Google translate, Termania
========== BMW ==========
///- CHAMPION ALL THE TIME -\\\

Objavljena slika

Prikaži več možnosti
    • Andy04 je všeč

Istrijan
Istrijan

The Computermeister

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 763
  • Avtomobil: Karjola

Priporocam instalacijo IONROAD -a , zelo uporabna aplikacija :ok2
Prikaži več možnosti

Andy04
Andy04

BMW fanatik

• Uporabnik

Google ni kaj prida, minus je tudi to, da je zadeva na on-line :). V tujini bo hitro drago :ok2.
Za Termanio slišim prvič - moram malo preverit.

Pogoj za slovar je seveda, da se da shraniti na kartico, nekaj podobnega kot ASP32 za na PC, recimo.

LP A.

Član KOS
Prikaži več možnosti

Dreamliner
Dreamliner

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 859
  • Avtomobil: E39, E90

kar se tiče androida, lahko delim svoje izkušnje:

Imam telefon HTC desire, kupil sem ga približno po enem mesecu, ko je prišel na slovenski trg, v prosto prodajo. po cca. 3-4 mesecih sem si rootal telefon ali drugače, dodelil administratorske pravice. preizkusil sem nekaj OS-ov, najbolj pa sem zadovoljen z VilainRom, ki pa je zadnje čase ostal brez updatov zaradi prihoda android 4.0 za telefone.
sam ne bom še prešel na 4.0 sistem, dokler ne bodo OS-i bolj stabilni.

priporočam naslednje aplikacije:
-3G watch dog; aplikacija za spremljanje prometa pretoka podatkov
- aCar; odlična aplikacija za spremljnanje stroškov vozila; plačal sem dodatek
- Advanced task killer; zapira aplikacije, ki tečejo v ozadju
- AppBrain market; neuraden market aplikacij
- Astro; sistem za datoteke
- Barcode scanner;
- Clock Sync; deluje samo če so dodeljene adm. pravice, sinhronizacija ure z atomsko uro
- app Dež; slovenska aplikacija za vreme
- Delo; slo. aplikacija za časopis Delo
- Facebook in Facebook msg
- GPS Essentials; dobra aplikacija za navigacijo
- iSki austria in slovenija; aplikaciji za stanje na smučiščih
- Live365; aplikacija za poslušanje radija preko mreže
- MP3 Music Download
- My Work Clock; ura za spremljanje prisotnosti na delu
- Odpiralni časi; slo aplikacija za urnike trgovin, kina, itd.
- PONS slovar; dober slovar
- Ringtone maker; app za prirejanje muzike za zvonenje
- Twitter
- Winamp

če pa koga kaj zanima, lahko še kaj komentiram :)
Prikaži več možnosti
    • perobmw je všeč

x-driver
x-driver

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 26 577
  • Avtomobil: e39 530iA, e85 Z4 3.0i

Jaz imam sony ericsson xperio ray in originalen rom, android 2.3.4, ki pa rahlo, ampak redno trokira. Čakam 4.0.

Priporočam tudi jaz winamp, facebook aplikacija je tako ali tako že gor, imam tudi opero mini, ki pa ni povsem stabilna, zanimiva je tudi aplikacija, ki se imenuje Paint Joy, s katero lahko na veliko načinov nekaj narišeš. Za upravitelja datotek uporabljam Astro, povprečna zadeva, ampak ima veliko uporabnih lastnosti. Pa LED light aplikacija, pa še par iger, to je pa to. Za task killerja imam Advanced Task Killer, ne vem pa, kaj bi rekel o njem - nimam pojma.

Ima kdo na xperii ray kakšno fotoaparat aplikacijo, se pravi, da ima nekaj več učinkov in teh zadev pri slikanju, ker osnovna aplikacija je bolj revna po tej strani.

Urejal x-driver, 16.02.2012, 02:13.

Prikaži več možnosti

Andy04
Andy04

BMW fanatik

• Uporabnik

Za Termanio slišim prvič - moram malo preverit.

No go :nono :nono. Je isto on-line.

Še kak predlog kdo :)?

LP A.

Član KOS
Prikaži več možnosti

BMW-Mojster
BMW-Mojster

BMW fanatik

• Uporabnik

No go :nono :nono. Je isto on-line.

Še kak predlog kdo :)?

LP A.

Aja offline hočeš, tega pa za androida pomojem še ne boš dobil. Mogoče bo Amebis naredil kaj v tem smislu, je pa njihova zbirka čez 1GB velika, tako da si boš moral kar platc narest na telefonu za kaj takega uporabljat :).

Objavljena slika

Prikaži več možnosti

DNKO
DNKO

Banned

• Izključen
  • Sporočil: 678
  • Avtomobil: Vlak in kolo

Tom in njegovi prijatelji. Ne dvomim, da večina poznamo govorečega mačkona, vendar ga mogoče vsi ne :).

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Urejal DNKO, 17.02.2012, 01:17.

Prikaži več možnosti

Big_Al
Big_Al

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 262
  • Avtomobil: ex E39 523i LPG

http://www.viber.com/

Sicer je tu messenger, skype in fring ampak je pa ta poseben, ker identificira tebe in vse ostale preko tel. številke in tako najde vse osebe v imeniku, ki ga prav tako uporabljajo. Ne iščeš več nickname-a ali maila in ne veš če je pravi.
Prikaži več možnosti

therion
therion

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 016
  • Avtomobil: E38 728i

Včeraj sem prodal Galaxy S z namenom menjave za Galaxy Nexus, šele po prodaji pa sem ugotovil, da prekleta škatla nima luknje za micro SD kartico. Gre se seveda za backup, ki sem ga naredil na kartico in si jo zdaj lahko vtaknem poljubno kam. Fotke in beležke sem sicer shranil v Kiesu, aplikacije bom pa že dobil iz marketa, zadeva se ustavi pri SMS backup and restore. To mi je bilo najbolj pomembno iz določenih razlogov, zdaj pa nimam najbrž neke poti do prenosa v Nexusa, hn? Backup SMS-ov se naredi na SD kartico, zasilnega pa imam tudi na mailu v xml obliki. Je komu znano, če bi šlo to kako prenest na Nexusa, da bi datoteko nekako odprl v Handcent SMS, da bi jo ta normalno prikazal na način kot, če bi jo odprl iz aplikacije SMS Backup and restore?
Uporablja kdo Nexus? Kako se obnese? Galaxy S je bil enkraten in mi je malo žal, da sem ga prodal..SGS2 mi nekako ne diši, ker je na poti SGS3, kaj drugega pa se mi ravno ne zdi vredno nakupa. Danes sem gledal LG 3D, pa novo Prado, SE Arc S in mi je vse skupaj bolj srednja žalost. Za iPhone pa mi itak ni jasno zakaj bi ga kdo kupil, ko se dobi Android...po preizkusu v trgovini se mi zdi, da bi to bil zajeten korak nazaj.
Ni ga jutra brez putra..
Prikaži več možnosti

BMW-Mojster
BMW-Mojster

BMW fanatik

• Uporabnik

Ja Galaxy Nexus nima reže za kartico, ampak ima pa vsaj lučko, ki je Galaxy S ni imel :skrbast. Te novi samsungi so hitri, sploh Galaxy Nexus, saj ima tudi android 4.0, ki dela hitro kot strela, ampak vsakemu teh Samsungov nekaj fali pa še veliki in štorasti so. :laugh. Marketing dela svoje a :laugh :napaka
Poskusi kakšen online backup narest, pomojem da bi moralo obstajati že kaj takega (sploh če maš rootan telefon). :ok

Objavljena slika

Prikaži več možnosti

therion
therion

BMW fanatik

• Uporabnik

Iskreno povedano me je veselje do Nexusa čisto minilo, ker se mi zdi kot neka napol spocana zadeva, ki jo znajo čez mesec ali dva updejtat z manjkajočimi zadevami, jaz pa bom sedel kot osel z outdejanim kosom plastike v roki. Pa tudi ICS mi je totalno čuden in tuj..Ne vem prav kaj naj, Galaxy S3 prihaja v kratkem, tako da S2 odpade, ker bo v trenutku, ko izzide S3 popolnoma razvrednoten, kot se je zgodilo z S1, ker jih je na trgu malo morje. Motorola RAZR je sicer hardversko precej zanimiva, zelo dober občutek daje v roki, a ima par minusov, kot je njihov bedasti Moto-blur, ki ga namažejo čez sistem, potem uporaba micro-SIM in pa seveda prišvasana baterija, ki jo lahko menja samo servis. Sonyji so plastick-fantastick, Apple za :crazy ,HTC-ja pa ne kupim iz principa, zaradi radosti, ki jih je prirejal servis ob zadnji reklamaciji njihovega telefona. Tako, sam sebi sem dal šah-mat, navajam se na rezervni SonyEricsson K800 in moram povedat, da ne vzbuja občutka, da mi kaj manjka, ker ni zadnji oh in sploh Android. Zadeva DELA:ok2
Ni ga jutra brez putra..
Prikaži več možnosti

Johnny S
Johnny S

BMW fanatik

• V potrjevanju
  • Sporočil: 2 825

Galaxy Nexus, kupljen pri naših operaterjih je brandan z samsungove strani, tako da posodobitve ne prihajajo iz googla ampak samsunga :crazy in je na njih potrebno čakat 2 meseca več.
Treba je iz googlove strani prenest software in ga naložit, potem pa se vsipajo posodobitve.
ICS je bomba, ogromno hitrejši od gingerbreada. Na Nexusu je čist android, brez Samsungovega TouchWiza :mljask
Baje bo v naslednjem updatu, chrome privzet brskalnik :-D
Prikaži več možnosti

M_power
M_power

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 019

Ve kdo kdaj naj bi 4.0 bil na voljo uradno za galaxy s2 ?

Videl sem novico da je uradno objavljeno da zadeva bo za S2 in S1 vendar ne še kdaj.

Ob prihodu S3 ? Prej ?
A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself.
Prikaži več možnosti

Johnny S
Johnny S

BMW fanatik

• V potrjevanju
  • Sporočil: 2 825

Špekulira se, da v Q1, podrobneje marca. Pride pa spet update z Samsunga tako da... Če bo kasneje, bo polom, namreč google je že naznanil android 5.0 Jelly Bean :laugh
Ne bo pa nič drugačen kot je zdaj 2.3.x gingerbread, ker je prekrit z samsungovim TouchWizom (razen, če bodo le tega posodobili).
Prikaži več možnosti

therion
therion

BMW fanatik

• Uporabnik

Kolikor je meni znano Sladolednega sendviča ne bo za S1, vir GSM Arena. Je pa zanimiv prvi v valu vrnitve Panasonica na evropsko tržišče, prihaja Eluga:

http://www.gsmarena....s-news-3859.php

S Panasonici sem imel vedno dobre izkušnje, upam da nadaljujejo svojo tradicijo:mljask
Ni ga jutra brez putra..
Prikaži več možnosti

jakabmwdrei
jakabmwdrei

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 293
  • Avtomobil: BMW

a mogoče kdo ve, če obstoji za android kaj podobnega kot je Instagram za iPhone, namreč aplikacija za obdelavo fotografij...?
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

M_power
M_power

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 019

a mogoče kdo ve, če obstoji za android kaj podobnega kot je Instagram za iPhone, namreč aplikacija za obdelavo fotografij...?

Maš miljon aplikaciji za obdelavo fotografij :ok (market)
A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself.
Prikaži več možnosti

voith
voith

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 19 166
  • Avtomobil: ˘Ô≈ôﺣ

http://gizmodo.com/5...erything-you-do

http://www.zdnet.com...-iq-poison/1697

Tole je zanimivo, apple že v osnovi v ios vgradi tole, pr androidu pa nekateri ponudniki ali podjetja.. Carrier IQ. Zadeva pošlje informacijo o vsakem pritisku gumba, vseh geslih in popolnoma vsega v neko x bazo, kjer pol to lahko analizirajo po mili volji. :)

Na marketu je ena free aplikacija ki to detektira, če koga moti, da se beleži vsak pritisk gumba, ki ga naredi. Reče se ji Voodoo Carrier IQ detector.

Urejal voith, 22.02.2012, 00:34.

You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.