Akvarijske ribe
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
eko danes postavu skupaj orjaka-270 litrov,slikce bom dal kasneje.zdej me pa zanima.če ma kdo viška kej ribic,želim predvsem naslednje:
aphyosemion australe xiphophorus helleri carnegiella stricata tateurondina ocellicauda gyrino chelius aymonieri |
Prikaži več možnosti
|
Jaz imam za oddajo skalarko,če bi kdo imel jo podarim. Namreč odločil sem se da po cca 15 letih akvaristike naredim pavzo.
Skalarka, stara cca pol leta, bele barve z črnimi/rjavimi pikami/lisami. Prevzem v MB. In pa komplet rastlin, neka vrsta suličark. Dolgi listi, široki 2cm. |
Prikaži več možnosti
|
Da mal zbudim temo,orjak 2300l,ki se je na žalost končal z letošnjim letom,cene repromateriala,da vse špila,kot mora so ponorele,pa sama energija v Kw na mesečni ravni se ne strinja več z mojim trr in stanjem na njem,mogoče še kdaj,sam nisem optimist Urejal alesio, 02.06.2023, 11:46. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Huh morski pa ubijajo ja... Prelepo je to! Jaz sem imel 8 diskusov ko sem se to šel... Pol pa mi je akvarij počil... Spodnja platnica... Ne vemo zakaj... Mogoče kaka napaka na materijalu??? |
Prikaži več možnosti
|
Lep akvarij. Koliko pa imaš stroškov mesečno s tem špasom? O takšni igrački, le da sladkovodni sanjam že nekaj let, samo nekako je vedno kakšna druga prioriteta, preden bi zmetal v tak projekt par tisočakov...
LP Tristan01 |
Prikaži več možnosti
|
o my god
Zelo lep, še Nemota imaš noter Urejal magic man, 02.06.2023, 15:38. |
Prikaži več možnosti
|
Tole je fantastično.
Želja je že od otroštva ampak se nekako nisem skupaj spravil nikoli, tako da od zlate ribice v okrogli bući dalje ni nikoli prišlo |
Prikaži več možnosti
|
sploh si ne znam predstavljat, koliko je to stroškov mesečno? |
Prikaži več možnosti
|
Toliko kot z lastništvom BMWja . Malce heca, ni pa daleč od resnice , strošek dejansko ni zanemarljiv, samo strošek elektrike cca. 20 EUR na mesec (odvisno seveda od velikosti akvarija in tehnike), potem sol za menjave vode, 25 kg stane cca. 100 EUR, imaš jo recimo za 4 mesece, potem dodajanje Ca, Mg, kH,... za rast koral, potem recimo "narediti" moraš vodo, to ni navadna voda iz vodovoda, ampak jo moraš spustiti čez filtre,predno jo soliš itd. Kljub vsem, jaz ga recimo ne dam iz hiše za noben denar . |
Prikaži več možnosti
|
Nanese kar lepo mesečno, še posebej če primerjaš s sladkovodnim akvarijem, po drugi strani pa vsak hobi stane nekaj... Pogled na lepo zbirko rib pa odtehta vsak EUR. Sem ravno par dni nazaj naročal hrano za mački in nekaj peska za WC... Potrošna roba ki jo živali rabijo in sem plačal 200 EUR, je pa to zaloga za največ 4 mesece, raje tri in pol, ker bosta žverci septembra začeli jesti na polno, ko bo popustila poletna vročina... Tako malce za primerjavo. LP Tristan01 |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Shit, 2300l, pa se morski!!!
Jst sem si vedno zelel morskega samo je to res posteno drago, sploh zaceni vlozek za vso tehniko, ker tu manj kot 500l res nima smisla imet. Sem mel 150l rastlinjak, pa ze v tega je slo ene 2k...co2, gnojila, luci itd itd, sem ga pa mogu podret ko so prisli otroci, je bil kr navit in je blo treba na 3 dni strist rastline itd. Tu je bil se v zacetni fazi...ko otroci malo odrastejo si definitivno ustimam en 500l rastlinjak ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|