Pohvala za temo!
Heh, caki da pridemo se tvojega pogledat.
![]() ![]() Pohvala za temo! Never underestimate the power of stupid people in large groups. |
Prikaži več možnosti
|
Herzlich wilkommen:) |
Prikaži več možnosti
|
pol pridite še mojega, da date kako dobro mnenje o njem.
@fine7 ga je videl ampak po 14 dnevih na*egovanja mi reče da ne dobi lizinga se ne oglasi več na forumu ![]() |
Prikaži več možnosti
|
@defasturias a tistega za katerega si me kontaktiral si boš šel ogledat?
Jaz kar sem ti povedal sem slišal iz strani mehanika, bi pa vseeno me zanimalo, koliko je kaj res, če slučajno greš na ogled. Meni žal časovno ne rata... |
Prikaži več možnosti
|
Odlična tema!
|
Prikaži več možnosti
|
Zanimiva tema....
Kakšne podrtije se prodajajo pri nam... ne morš verjet... My ex BMW's: |
Prikaži več možnosti
|
Dejstvo je, da 10 let in več stari avti ne morejo biti ko novi in to, da je treba določene stvari poštimat, je nekaj popolnoma normalnega. Barvanje s čopičem pa je žal telebanija, da je ni večje.
![]()
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
super tema, vredna zelenca, glede na to, da se zbirajo neke ideje, kako bi lahko ostala opazna in pregledna še nekaj mojih idej...
Strinjam se z idejo, da je tema brez dodatnih komentarjev, razen, če je še kdo gledal isti avto in bi rad dodal še svoje ugotovitve(citira original post s sliko..), da bi pa vse skupaj bilo malo bolj pregledno, pa predlagam da ima vsaka serija svojo temo... ![]() ![]() Kdor je za nej dvigne roko... ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
![]() Samo moramo biti vzajemni, če hočemo da bo tole delovalo. Tako kot seedanje torrentov, ko tukaj dobiš info, je lepo da če si sam pogledal kak avto, napišeš svoje ugotovitve o njem. Če bo samo spraševanje, ko bo treba kaj napisat se pa nikomur ne bo dalo, potem je brezveze. Torej moderatorji... ![]() |
Prikaži več možnosti
|
da še jaz dodam nekaj...pa že vnaprej bi vas rad opozoril da se zavedam da je avto star in da so kakšne napake po toliko letih...ampak tale je pa eden najbolj zjahanih kar sem jih kadarkoli videl...
![]() za ogled avta sem si vzel približno 20min in ugotovil naslednje: -že sam način vožnje kako se je pripeljal dosti pove o tem kako je bil vsakodnevno vožen (torej po domače povedano gas do podna) - da bi avto vizualno zgledal bmwju podobno in ne kakšni obtolčeni kii pride bi moral poštrihat: oba sprednja blatnika zaradi poškodb, oba zadnja blatnika; levega zaradi poškodb in desnega zaradi rje ter oba odbijača. vrata pa je zaradi starosti že malo začela načenjati rja (po spodnjih robovih). -manjka pokrovček kljuke na desnih sprednjih vratih ter zvita okrasna letvica -pri pregledu motorja sem videl da pri kolektorju pušča izpuh -ko sem odprl vrata sem videl da gori lučka za airbag, tisti ki ki je avto pripeljal pokazat ni vedel zakaj -strgan voznikov sedež, smrad od cigaretov, povsod pepel, vse umazano posebej prtljažni prostor... -namesto originalne predstavne ročice neka češka -volan obrabljen nenormalno, tako da že če pogledamo volan in sedež nam je lahko jasno da kilometri niti slučajno niso realni; kar je tudi prodajalec priznal da verjetno niso -počena zadnja desna luč torej to je moja groba ocena tega avta, ki sem si ga ogledal in prosim da me ne napadate da je avto star in da ni bilo kaj dosti drugega pričakovat:blabla uglavnem avto za moje pojme ni vreden nič oz pol te cene za katero se prodaja ker je zanemarjen totalno. upam da bom komu, ki ni iz okolice ljubljane prišparal pot. Urejal geezmo, 21.05.2012, 13:42. |
Prikaži več možnosti
|
Modelov je precej, mogoče da bi bila tema posebej za serije (1/3/5/7 itd.). Ena tema pa komentarje preko vseh tem z opisi.
Pa kot je rekel defasturias, če boste samo prišli gledati in nič napisali, to ne bo funkcioniralo. Moderatorji, vsi spite? |
Prikaži več možnosti
|
lahko tudi samo po serijah, čeprov če hočemo detaljnost, bi blo bolje po E-serijah...
![]() ![]() Je kdo sploh pozval moderatorje s "the special button"? ![]() |
Prikaži več možnosti
|
tud prov,bojo šle škatle v prešo ali v bosno,kar bo pa ostalo bo pa vredno ogleda-pač selekcija!
|
Prikaži več možnosti
|
Mislim, da je to še najbolje. |
Prikaži več možnosti
|
Prilimal si najcenejšo e46, valda da so sfuk.... to je čisto realna cena. ![]()
its all about thrill....
|
Prikaži več možnosti
|
Sem. |
Prikaži več možnosti
|
Če je vse res, avto ni vreden več kot 1500€. Če ne zaradi drugega, zaradi nujno potrebnega vložka v avto:)
Arbeit und disziplin:
![]() |
Prikaži več možnosti
|
modi prosim sticky!hvala lepa in lep dan
|
Prikaži več možnosti
|
če to nebi bilo res tega nebi pisal. tema je pač namenjena oceni vozil in podal sem realno stanje. je pa pač star avto kot sem že stokrat prej omenil in seveda je kaj za popravljat ampak za moje pojme je tukaj preveč za vložit če pa komu paše naj ga pa kupi pa zrihta. sem samo hotel ostalim ki bi jih ta avto mogoče zanimal podat moje mnenje o avtu in se ne mislm pregovarjat zdaj o cenah ali je vreden ali ni in tako dalje... |
Prikaži več možnosti
|