Skoči na vsebino

Pregledal sem tega BMW-ja iz oglasa

* * * * - 3 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
1509 odgovorov v temi
duhec
duhec

Tame racing driver

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 777

Heh, caki da pridemo se tvojega pogledat. :jezk :ok2

Pohvala za temo!

Never underestimate the power of stupid people in large groups. :student

Prikaži več možnosti

hvilu
hvilu

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 740
  • Avtomobil: Fiat

Heh, caki da pridemo se tvojega pogledat. :jezk :ok2

Pohvala za temo!

Herzlich wilkommen:)
Prikaži več možnosti

DaKiNe
DaKiNe

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 180
  • Avtomobil: BMW F30

pol pridite še mojega, da date kako dobro mnenje o njem.

@fine7 ga je videl ampak po 14 dnevih na*egovanja mi reče da ne dobi lizinga se ne oglasi več na forumu :)
Prikaži več možnosti

Sorgo
Sorgo

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 6 124
  • Avtomobil: R6 topless

@defasturias a tistega za katerega si me kontaktiral si boš šel ogledat?
Jaz kar sem ti povedal sem slišal iz strani mehanika, bi pa vseeno me zanimalo, koliko je kaj res, če slučajno greš na ogled.
Meni žal časovno ne rata...
Prikaži več možnosti

bigMIKE
bigMIKE

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 444

Odlična tema!
Prikaži več možnosti

Gajsa
Gajsa

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 822
  • Avtomobil: F31 316d

Zanimiva tema....

Kakšne podrtije se prodajajo pri nam... ne morš verjet...

My ex BMW's:
E36 320i cabrio, E39 530dAT ///, E46 318i, 323i, 323Ci (2x), 320iT, 325Ci :love , 320d, E81 118d, E90 318d, 325i, E92 320i ///, E91 318d (3x), 320d, E83 2.0dA, F20 118d

Prikaži več možnosti

veloce
veloce

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 53 546
  • Avtomobil: Kombi

Dejstvo je, da 10 let in več stari avti ne morejo biti ko novi in to, da je treba določene stvari poštimat, je nekaj popolnoma normalnega. Barvanje s čopičem pa je žal telebanija, da je ni večje.:crazy
ARHITEKT
Prikaži več možnosti

Brouky
Brouky

Actually

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 384
  • Avtomobil: Fiesta 88

super tema, vredna zelenca, glede na to, da se zbirajo neke ideje, kako bi lahko ostala opazna in pregledna še nekaj mojih idej...

Strinjam se z idejo, da je tema brez dodatnih komentarjev, razen, če je še kdo gledal isti avto in bi rad dodal še svoje ugotovitve(citira original post s sliko..), da bi pa vse skupaj bilo malo bolj pregledno, pa predlagam da ima vsaka serija svojo temo...;) glede na to, da so v tej temi samo E46, lahko ostane ta samo za E46, potem pa še teme za druge serije in mislim da bodo teme dovolj pregledne...seveda ob upoštevanju pravil...;)

Kdor je za nej dvigne roko...:ok2 :laugh
Prikaži več možnosti

defasturias
defasturias

Banned

• Izključen
  • Sporočil: 7 665
  • Avtomobil: 330xi

Objavljena slika

Samo moramo biti vzajemni, če hočemo da bo tole delovalo. Tako kot seedanje torrentov, ko tukaj dobiš info, je lepo da če si sam pogledal kak avto, napišeš svoje ugotovitve o njem. Če bo samo spraševanje, ko bo treba kaj napisat se pa nikomur ne bo dalo, potem je brezveze.

Torej moderatorji... :ok2
Prikaži več možnosti
    • Brouky je všeč

geezmo
geezmo

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 41
  • Avtomobil: e46

da še jaz dodam nekaj...pa že vnaprej bi vas rad opozoril da se zavedam da je avto star in da so kakšne napake po toliko letih...ampak tale je pa eden najbolj zjahanih kar sem jih kadarkoli videl...

Objavljena slika

za ogled avta sem si vzel približno 20min in ugotovil naslednje:
-že sam način vožnje kako se je pripeljal dosti pove o tem kako je bil vsakodnevno vožen (torej po domače povedano gas do podna)
- da bi avto vizualno zgledal bmwju podobno in ne kakšni obtolčeni kii pride bi moral poštrihat: oba sprednja blatnika zaradi poškodb, oba zadnja blatnika; levega zaradi poškodb in desnega zaradi rje ter oba odbijača. vrata pa je zaradi starosti že malo začela načenjati rja (po spodnjih robovih).
-manjka pokrovček kljuke na desnih sprednjih vratih ter zvita okrasna letvica
-pri pregledu motorja sem videl da pri kolektorju pušča izpuh
-ko sem odprl vrata sem videl da gori lučka za airbag, tisti ki ki je avto pripeljal pokazat ni vedel zakaj
-strgan voznikov sedež, smrad od cigaretov, povsod pepel, vse umazano posebej prtljažni prostor...
-namesto originalne predstavne ročice neka češka
-volan obrabljen nenormalno, tako da že če pogledamo volan in sedež nam je lahko jasno da kilometri niti slučajno niso realni; kar je tudi prodajalec priznal da verjetno niso
-počena zadnja desna luč

torej to je moja groba ocena tega avta, ki sem si ga ogledal in prosim da me ne napadate da je avto star in da ni bilo kaj dosti drugega pričakovat:blabla
uglavnem avto za moje pojme ni vreden nič oz pol te cene za katero se prodaja ker je zanemarjen totalno. upam da bom komu, ki ni iz okolice ljubljane prišparal pot.

Urejal geezmo, 21.05.2012, 13:42.

Prikaži več možnosti

AdHoc
AdHoc

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 477

Modelov je precej, mogoče da bi bila tema posebej za serije (1/3/5/7 itd.). Ena tema pa komentarje preko vseh tem z opisi.

Pa kot je rekel defasturias, če boste samo prišli gledati in nič napisali, to ne bo funkcioniralo.

Moderatorji, vsi spite?
Prikaži več možnosti

Brouky
Brouky

Actually

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 384
  • Avtomobil: Fiesta 88

lahko tudi samo po serijah, čeprov če hočemo detaljnost, bi blo bolje po E-serijah...;) vsekakor pa potrebno da si vsak vzame 5 minut časa in naredi povzetek avtomobila, katerega je šel gledati...;)

Je kdo sploh pozval moderatorje s "the special button"?:-D
Prikaži več možnosti

veloce
veloce

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 53 546
  • Avtomobil: Kombi

Mislim, da se zaradi te teme nebo več prodal noben BMW.:-D
ARHITEKT
Prikaži več možnosti
    • duhec in 寶馬2010 uporabnikom je všeč to sporočilo

alesio
alesio

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 225
  • Avtomobil: E 39 525 td touring

tud prov,bojo šle škatle v prešo ali v bosno,kar bo pa ostalo bo pa vredno ogleda-pač selekcija!
Prikaži več možnosti

Brooks
Brooks

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 32

lahko tudi samo po serijah, čeprov če hočemo detaljnost, bi blo bolje po E-serijah...;)

Mislim, da je to še najbolje.
Prikaži več možnosti

imprezoo
imprezoo

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 088
  • Avtomobil: Bmw f11 530xd

da še jaz dodam nekaj...pa že vnaprej bi vas rad opozoril da se zavedam da je avto star in da so kakšne napake po toliko letih...ampak tale je pa eden najbolj zjahanih kar sem jih kadarkoli videl...

Objavljena slika

za ogled avta sem si vzel približno 20min in ugotovil naslednje:
-že sam način vožnje kako se je pripeljal dosti pove o tem kako je bil vsakodnevno vožen (torej po domače povedano gas do podna)
- da bi avto vizualno zgledal bmwju podobno in ne kakšni obtolčeni kii pride bi moral poštrihat: oba sprednja blatnika zaradi poškodb, oba zadnja blatnika; levega zaradi poškodb in desnega zaradi rje ter oba odbijača. vrata pa je zaradi starosti že malo začela načenjati rja (po spodnjih robovih).
-manjka pokrovček kljuke na desnih sprednjih vratih ter zvita okrasna letvica
-pri pregledu motorja sem videl da pri kolektorju pušča izpuh
-ko sem odprl vrata sem videl da gori lučka za airbag, tisti ki ki je avto pripeljal pokazat ni vedel zakaj
-strgan voznikov sedež, smrad od cigaretov, povsod pepel, vse umazano posebej prtljažni prostor...
-namesto originalne predstavne ročice neka češka
-volan obrabljen nenormalno, tako da že če pogledamo volan in sedež nam je lahko jasno da kilometri niti slučajno niso realni; kar je tudi prodajalec priznal da verjetno niso
-počena zadnja desna luč

torej to je moja groba ocena tega avta, ki sem si ga ogledal in prosim da me ne napadate da je avto star in da ni bilo kaj dosti drugega pričakovat:blabla
uglavnem avto za moje pojme ni vreden nič oz pol te cene za katero se prodaja ker je zanemarjen totalno. upam da bom komu, ki ni iz okolice ljubljane prišparal pot.

Prilimal si najcenejšo e46, valda da so sfuk.... to je čisto realna cena. :)
its all about thrill....
Prikaži več možnosti

AdHoc
AdHoc

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 477

lahko tudi samo po serijah, čeprov če hočemo detaljnost, bi blo bolje po E-serijah...;) vsekakor pa potrebno da si vsak vzame 5 minut časa in naredi povzetek avtomobila, katerega je šel gledati...;)

Je kdo sploh pozval moderatorje s "the special button"?:-D

Sem.
Prikaži več možnosti

branevrankar
branevrankar

Tischlermeister

• Uporabnik
  • Sporočil: 20 090
  • Avtomobil: Bmw

Če je vse res, avto ni vreden več kot 1500€. Če ne zaradi drugega, zaradi nujno potrebnega vložka v avto:)
Arbeit und disziplin::cool
Prikaži več možnosti

alesio
alesio

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 225
  • Avtomobil: E 39 525 td touring

modi prosim sticky!hvala lepa in lep dan
Prikaži več možnosti

geezmo
geezmo

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 41
  • Avtomobil: e46

Če je vse res, avto ni vreden več kot 1500€. Če ne zaradi drugega, zaradi nujno potrebnega vložka v avto:)

če to nebi bilo res tega nebi pisal. tema je pač namenjena oceni vozil in podal sem realno stanje. je pa pač star avto kot sem že stokrat prej omenil in seveda je kaj za popravljat ampak za moje pojme je tukaj preveč za vložit če pa komu paše naj ga pa kupi pa zrihta. sem samo hotel ostalim ki bi jih ta avto mogoče zanimal podat moje mnenje o avtu in se ne mislm pregovarjat zdaj o cenah ali je vreden ali ni in tako dalje...
Prikaži več možnosti
    • M Technic in bolhapolhax uporabnikom je všeč to sporočilo

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.