Pregledal sem tega BMW-ja iz oglasa
se mi zdi da bo ta tema bolj ko ne psotavila na plan veliko slabo vozilo. Po osebnem mnenju je na avto.netu ravno BMW tista znamka, pri kateri bi blo treba najbolj pazit...preveč sumljivih prodajalcev avtomobilov sumljivega porekla.žal.
upam pa da ne bo prihajalo do brezveznih pljuvanj vsega kar se prodaja:) |
Prikaži več možnosti
|
Super tema:ok
Ampak tisti, ki objavi poročilo, naj na vrh zapiše serijo, model, letnik, da bomo lahko ostali, ko bo v temi 50+ strani, uporabili funkcijo "išči v tej temi" in našli modele, ki nas zanimajo. Za kateri avto gre, je doslej navedeno le v print screenu, kar pa iskalnik ne zazna. |
Prikaži več možnosti
|
če ni samo za e 46 in nisem ga pregledal ampak preveril preko šasije. avto je že imel prevoženih 235.000km to je zabeleženo na servisu verjetno je še kaj več.
http://www.avto.net/...=6010375&show=1 |
Prikaži več možnosti
|
Še slikica za arhiv, ko bo pretekel oglas. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
pametno. nekdo ga je menda danes šel gledati. no me zanima če je saj sem mu povedaj kako je, in če je šel upam, da ga je dobro shandlal če ga ima namen kupiti drugače pa pričakujem od njega kakšno sporočilo kako je z avtom
|
Prikaži več možnosti
|
da še jst prislonim eno v to temo...
bil na ogledu BMW E46 320i touring, letnik 2000 http://www.avto.net/...=6109298&show=1 Avto je lepo ohranjen, vse dela BP, ima kar nekaj opreme,... Lastnik je zelo prijeten človek in pusti dober vtis vestnega lastnika. - nekih tehničnih napak nisem opazil, torej tukaj deluje vse BP ![]() kaj me je zmotilo: - zdi se mi malce predrag, od opreme mu manjka gretje sedežev, upoštevajoč da ima usnjene - na robu sprednje havbe ga je malce načela rja,...avto ni nov in tega ne skriva - levi prag malo odstopa, če se ne motim, je potrebno samo zamenjati tisti beli "nosilček" - grde felge, hehe (gume so ok) - ker je notranjost kombinacija bež in črne, mi ne potegne najbolj...(vse bež mi je bolj kul), jasno pa je, da je svetla notranjost malce bolj občutljiva (e46 serija na splošno) in se tu in tam kaj lušči, je kakšna praska...generalno pa je lepo ohranjen (e36 in e39 lepše kljubujejo času v notranjosti) - izvenserijski radiji so v teh modelih ogabni...ta je sicer soliden in ne pretirano moteč a vseeno...zame je to no-go, mp3 gor ali dol ![]() vozne lastnosti težko komentiram, ker sem sedel na sovoznikovem sedežu (avto nismo gledali zame) ampak baje je ok ![]() servisno naj bi imel, jaz je nisem dobil v roke...je pa bil uvožen iz Italije pred leti zaključek: mislim, da je prav soliden primerek za nekoga, ki išče tak avto...mene pa ni očaral, še posebej ne za tak denar - za 3 jurje pa bi bil vrhunski primerek, hehe ![]() PS: poleg lahko prodajalec ponudi tudi prtljažnik in trugo za na streho ![]() http://forum.bmwslo....=1&d=1339158091 lp ž |
Prikaži več možnosti
|
"da še jst prislonim eno v to temo...
bil na ogledu BMW E46 320i touring, letnik 2000 http://www.avto.net/...=6109298&show=1 ta avto poznam in poznam lastnika. sicer nisma ravno kolega ampak, je brat od moje bivše sošolke + prej je ta tip imel v lasti e61 letnik 2006 (ali 2005) ki ga je kupil moj stric, in je avto res ok. tak kot je sam rekel da je. kar je bilo treba menjati je samo potrošni material (bremze itd) ok ta dotični avto ki ga zdej prodaja, je v njegovi lasti približno eno leto. kolikor sem jaz videl se tip lepo vozi (ni divjak) + itak ma otroka, tak da že po tem sklepaš da se lepo vozi. kar se cene tiče je tudi po moje malo pretirana, samo mislim da nebo velik spustil, ker tip ima denar, ima celo neko firmo, tak da se mu z prodajo ne mudi - po moje.... tak da to je kar jaz vem. mislim pa da kdo ga bo kupil, ne bo razočaran, sam za ceno naj se dobro zmeni..... lp |
Prikaži več možnosti
|
![]() EDIT: post je samo zato, da se ve, da je govora o istem avtu, ki ga zgoraj opisuje @zzigon, glede na dejstvo, da se to ne bo videlo, ko bo oglas odstranjen iz neta. Urejal LEO37, 09.06.2012, 10:02. F7P 704+M270DE16AL+665921+M50B20+M54B22+M57D25+N53B30 = 37 cyl = 1209 PS |
Prikaži več možnosti
|
Še en pregled BMW-ja, gre za tegale coupeja:
![]() Prodajalec je trdil, da je "2. ali 3. lastnik, nisem ziher, ne bom ti lagal". Sem preveril in je v bistvu 9. lastnik. Pravtako ne ve, da je avto v resnici '99 letnik, servisna je v celoti prazna, prevoženih ima 260k in ne 227k, ni imel pojma kdaj je bil avto uvožen v Slovenijo (sem preveril - l. '00). Računov servisov ni ("sem stran vrgel račune, kaj mi bodo?"). Avto ni pisan na prodajalca, kaj to pomeni pa sami presodite. Lastnik je dajal vtis, da se želi avta čimprej znebiti. Ker je ves dan deževalo, ne morem komentirati stanja karoserije. Na podlagi tega se nisem odločil niti za pregled pri mehaniku. Urejal AdHoc, 09.06.2012, 21:04. |
Prikaži več možnosti
|
leo sori sm narobe gumb kliknu... pozn je bilo ko sem pisu komentar... ja se pa post navezuje na tist avto zgoraj. pa sej si bodo pogruntali kaj sm mislu:ok |
Prikaži več možnosti
|
se je mogoče ta avto par mesecev nazaj pri AHV-ju prodajal?deluje mi dost podoben,oprema tudi? ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ne vem, se je kolega potem za drugega odločil in naju ta sploh več ni zanimal.
|
Prikaži več možnosti
|
Na avtosejmu v Mariboru sem bil in sem MORAL iti gledati ta avto. Po mnenju lastnika, da "tisto malo kar kadi pa je itak normalno", nalepka M je "serijsko že original bila gor" in nikoli karamboliran (čeprav se vidiš na cca. 38 tisoč kilometrov, da je avto približno v treh različnih barvah), ter kakopak je izpušni sistem menjan, tako da se avto neumno dere.
Avto ima "2 lastnika za seboj, en starejši gospod in ena starejša gospa" (seveda so točno to ljudje, ki na 316i BMWje lepijo M nalepke in menjavajo izpušne sisteme:laugh). Aja, pa po mnenju prodajalca je to znamka BEMW. V glavnem, za kozlat. Po mojem mnenju ni vreden niti za dele kupiti. ![]() Urejal AdHoc, 10.06.2012, 21:30. |
Prikaži več možnosti
|
Pa še tale kupejček, ki izgleda res lepo ohranjen (vozil ga nisem), lastnik je najverjetneje dokaj pedanten (še eni tepihi preko original velurjevih). Na parih predelih malenkost rje, drugače pa avto izgleda lepo ohranjen. Notranjost je v redu, meni osebno manjka kaj dodatne opreme (nič kar se za mali denar ne bi dalo dokupiti), edino na enem mestu je voznikov sedež malo strgan. Nekaj ljubiteljske nege mu manjka (vložek za vizualno popolnost bi bil nizek). Baje je lastnik tudi na forumu, morda se bo javil?
Na sejmu sta bila njegova starša in sta zelo prijetna človeka, smo se kar zagovorili. Avto bi naj imel (nisem preverjal, ker nisem kupoval vozila) izpolnjeno servisno in bi naj bil redno servisiran. Všeč mi je bilo, da motor ni bil sčiščen in ni dajal vtisa da se masti. Po mojem bi se ga splačalo iti pogledat, no. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Najverjetneje karamboliran od zadaj, saj nima originalnega auspuha:-D |
Prikaži več možnosti
|
najprej za rdečega, na sliki se vidi da je bil barvan
![]()
tale coupe je večkrat na sejmu in zmeraj ga prodaja en moški ki prodaja še par drugih avtov. rja je kar lepo prisotna verjetno nisi gledal v predelu zadnjetablice in še kako to da kar na lepem tako močno rjavi?? notranjost je resnično ohranjena v nulo je pa notranjost toliko slabša sploh pa ni primerno radkape na coupeju ![]() Urejal Eddy, 12.06.2012, 18:50. |
Prikaži več možnosti
|
O zlatem je že bila burna debata, ker se je poceni kupil v Ljubljani in se naprej prodaja v Celju
![]() LP, PIC |
Prikaži več možnosti
|
Saj sem napisal, da avto rjavi (sem videl zadaj okoli tablice). To se da za kar majhen denar urediti. Mene so tudi zmotile radkape, sem pozabil napisati.
Meni je možakar rekel, da ga imajo 5 let pri hiši. Preverjal pa nisem. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
nebom trdil ampak po "lastniku" sodeč bi rekel, da ima @PIC prav, človek ki ga je prodajal pred kakim mesecem je bolj mali, v slovenščini se mu sliši da ni slovenec in kolikor sem videl je bil zelo malo ob tem avtu saj je imel druge ki pa so bili cenejši in na sejmu bolj zanimivi. mislim, da je to le kakšen diler
no sem mislo, da nisi opazil zadaj. je res, da se da urediti za majhen denar ampak če daš komu delat je to sigurno vsaj 200€ in še vprašanje zakaj rjavi na takšnih mestih. |
Prikaži več možnosti
|