nebom trdil ampak po "lastniku" sodeč bi rekel, da ima @PIC prav, človek ki ga je prodajal pred kakim mesecem je bolj mali, v slovenščini se mu sliši da ni slovenec in kolikor sem videl je bil zelo malo ob tem avtu saj je imel druge ki pa so bili cenejši in na sejmu bolj zanimivi. mislim, da je to le kakšen diler
no sem mislo, da nisi opazil zadaj. je res, da se da urediti za majhen denar ampak če daš komu delat je to sigurno vsaj 200€ in še vprašanje zakaj rjavi na takšnih mestih.
Vidiš da nimate pojma. Večina vas kvazi ocenjevalcev določenih serij avtomobilov ne pozna dovolj dobro, da bi lahko ocenjevali:napaka
In ko gledam ocenjene avtomobile; od e36 do e46, compacte itd. itd. se vidi da določeni hodijo gledat avtomobile samo zato, da lahko tukaj pišejo o njih, prodajalcem pa kradejo čas.
Vse e46 imajo to hibo, da tam havba rjavi. In ko ''na oko'' ocenjujete, koliko bi stalo popravilo take napake; se sploh še nikoli niste pozanimali ampak samo nabijate. Komplet štrihanje zadnje havbe me stane pri kvalitetnem ličarju 100€.