Skoči na vsebino

Pregledal sem tega BMW-ja iz oglasa

* * * * - 3 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
1509 odgovorov v temi
branevrankar
branevrankar

Tischlermeister

• Uporabnik
  • Sporočil: 20 207
  • Avtomobil: Bmw

nebom trdil ampak po "lastniku" sodeč bi rekel, da ima @PIC prav, človek ki ga je prodajal pred kakim mesecem je bolj mali, v slovenščini se mu sliši da ni slovenec in kolikor sem videl je bil zelo malo ob tem avtu saj je imel druge ki pa so bili cenejši in na sejmu bolj zanimivi. mislim, da je to le kakšen diler

no sem mislo, da nisi opazil zadaj. je res, da se da urediti za majhen denar ampak če daš komu delat je to sigurno vsaj 200€ in še vprašanje zakaj rjavi na takšnih mestih.

Vidiš da nimate pojma. Večina vas kvazi ocenjevalcev določenih serij avtomobilov ne pozna dovolj dobro, da bi lahko ocenjevali:napaka
In ko gledam ocenjene avtomobile; od e36 do e46, compacte itd. itd. se vidi da določeni hodijo gledat avtomobile samo zato, da lahko tukaj pišejo o njih, prodajalcem pa kradejo čas.

Vse e46 imajo to hibo, da tam havba rjavi. In ko ''na oko'' ocenjujete, koliko bi stalo popravilo take napake; se sploh še nikoli niste pozanimali ampak samo nabijate. Komplet štrihanje zadnje havbe me stane pri kvalitetnem ličarju 100€.:cool
Arbeit und disziplin::cool
Prikaži več možnosti
    • Dreamliner je všeč

DaKiNe
DaKiNe

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 180
  • Avtomobil: BMW F30

ja, to stane tebe, koga drugega ki pa nima nobenih vez pa mogoče malo več. nikomur nisem kradel časa saj sem prodajal svoj avto v bljižini in sem vsake toliko šel mimo in ga malo pogledal ni pa nikdar bilo pordajalca zraven. drugo nedeljo je bil avto zopet tam in zopet nobenega le enkrat ko sta dva fanta gledla avto je en priletel od enega drugega avta pa se na daleč oglašal če kupujeta pa sta rekla ne in se je obrno in kar odhitel do drugega avta. avto pa kolikor se spomnim ne rjavi le po prtlažniku ampak še kje drugje in ker je rja sredi ničesa je potrebno delati prehode, in potem še kvalitetno avto najboljše v celoti spolirati pa te pride strošek koliko? samo kvalitetno poliranje ti je dobrih 300€ tako da mislim da nisem nič na pamet....

aja moj coupe le46 z 212.000km nima pike rje

Urejal DaKiNe, 11.06.2012, 10:10.

Prikaži več možnosti

AdHoc
AdHoc

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 477

Kot vidim je tole letelo na mene in me zanima kaj sem napačnega napisal?

Tratim prodajalcem čas? Kako, če človek stoji 5 ur na sejmu brez da bi kdo prišel k njemu in ga za 10 minut povprašam in potipam kaj o avtu ve; nekaj o E36kah pa že vem, glede na to da jo imam sam. Za coupeja sem pa tudi napisal, da bi se to dalo za majhen denar urediti plus prodajalec je sam pristopil do mene.

Katastrofa komentar, resnično. Sploh ne veš za kaj se gre pa gas v ofenzivo, kot da bi ti kdo babn'co odpeljal.
Prikaži več možnosti

defasturias
defasturias

Banned

• Izključen
  • Sporočil: 7 665
  • Avtomobil: 330xi

Tole je res standard mesto za rjo, tako kot tudi spodnji robovi vrat in havba pod masko, tam kjer je dvojni pleh. Mogoče pri nekaterih še zadnje obrobe :ok
Prikaži več možnosti

narra
narra

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 944
  • Avtomobil: BMW

Vozilo je bilo pred slabim mesecem prodano za 5.400 .. še tema prodaje

http://forum.bmwslo....ead.php?t=93353

Avto je definitivno top primerek, sam je očitno odšel v napačne roke.. preprodajal-čine roke

Objavljena slika

Link do vozila

http://www.avto.net/...=6167192&show=1

Urejal narra, 11.06.2012, 21:58.

Prikaži več možnosti

DaKiNe
DaKiNe

BMW fanatik

• Uporabnik

se opravičujem, da sekam kar nekaj vmes ampak se mi ne zdi smiselno odpirat nove teme za to vprašanje:

zanima me, če mi lahko kdo pove koliko je ali kje ugotoviti koliko je po eurotaksu vreden BMW e60 letnik 3/2007 FL, 525dA 177kv še stari menjalnik, oprema: navi prof, pdc s in z,xenon, vebasto, multi volan, ostalo pa misli, da je serijsko.
Prikaži več možnosti

jocker
jocker

BMW fanatik

• Izključen
  • Sporočil: 8 308
  • Avtomobil: Audi A5 Cabrio

http://www.dat.de/fz...63FE71F9D65BC94

mogoče si lahko tukaj okvirno pomagas...
Prikaži več možnosti
    • pery je všeč

DaKiNe
DaKiNe

BMW fanatik

• Uporabnik

hvala! :ok
Prikaži več možnosti

helmut
helmut

BMWslo.comoholik

• Uporabnik
  • Sporočil: 317
  • Avtomobil: E60 530d

Evo, danes sem se zapeljal na "izlet", in sem šel gledat belega... Ogled je trajal cele 2 minuti. Kitan tako, da se na daleč vidi, na zadnjem levem boku smeti v barvi, kot, da so ga pod kozolcem barvali, oz. cel avto je bil res malomarno popravljen!!! Šen primer kako so ljudje:napaka na slikah izgleda v piko, po tel. pogovoru mi je potrjeval ohranjenost celotnega vozila... Skratka :damn :damn :damn

Potem sem se odpravil proti Lenartu do plavega 320cd od @DaKiNe, moram priznat, da je avto solidno ohranjen za ta letnik, ima sledi svojih 200k, kar mene osebno pozitivno prepriča. Notranjost je dobro ohranjena, zasluži si le kompletno čiščenje, kot tudi poliranje, ker so na laku sledi neprofesionalnega dela (malenkost zapoliran).Pelje se lepo, nima zračnosti v podvozju, pa tudi motor deluje (zaenkrat) dobro.Po pravici me malo moti barva...
Če se dogovoriva za ceno???...

Pripete slike za predogled

• b.jpg
  • p.jpg
Prikaži več možnosti

Dare47b
Dare47b

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 039
  • Avtomobil: BMW Exx

Spoštovani,

moram priznati, da je naslov teme predvsem samo "zanimiv", komentarji nerelavantni in opisi so samo subjektivna mnenja.:ok

Vsake oči imajo svojega malarja in vsak bi si ogledal drugače.

Pozitivno, da se v postu objavi slika oglasa, ker vse hitro izginja ali se spreminja na netu.

Vsekakor bi bilo pametno, da se ogledniki "avtomobilov", tudi oglasijo, ko in če so kaj kupili. Ni nujno, je pa druga plat medalje oglednikov, da niso samo nabijalci postov in mlatilci prazne slame.:ok

V kolikor je nekdo pripravljen spisati 2 ali 3 odstavke iz ogleda 10L+ starega "avtomobila", iz spisanega moč razbrati, da je bil ogled opravljen predvsem na vizualni ravni, prevozna sredstva ogleda na najnižji stopnički vrednostne lestvice, je bolj pravilni pokazatelj o kakšnih kupcih je govora in ne o prodajalcih.:laugh

Pričakovati pri takih oz. toliko starih avtomobilih stanje BP in za 100Kkm brez potrebnega vložka, praske, je izhod samo nakup novega avtomobila.:ok

Mnenja subjektivno upoštevam samo takrat, ko bodoči kupec pride na dvorišče v boljšem spremstvu oz. prevoznem sredstvu, kot je v moji lasti!
Najlažje je tuje oceniti, svojega pa ne opaziti.:ok

Upam na korektno nadaljevanje teme in kooperativno sodelovanje forumašev pa LP.:beer

D.
Rajši san lačen, kak pa brez BMW-ja!!!:ok2
Prikaži več možnosti
    • branevrankar je všeč

zzigon
zzigon

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 518

Vsekakor bi bilo pametno, da se ogledniki "avtomobilov", tudi oglasijo, ko in če so kaj kupili. Ni nujno, je pa druga plat medalje oglednikov, da niso samo nabijalci postov in mlatilci prazne slame.:ok

jst lahko povem, da je prijatelj potem kupil 320i, ki sem jo tukaj pokomentiral (z njim sem bil na ogledu, kot 2go oko) :ok

in je zaenkrat multo zadovoljen, hehe

lp
ž
Prikaži več možnosti

helmut
helmut

BMWslo.comoholik

• Uporabnik
  • Sporočil: 317
  • Avtomobil: E60 530d

Če je avto na zunaj podrtija, se pri meni ogled konča, zakaj bi sicer izgubljal dodaten čas, za mehansko stanje ipd.
Če kot prodajalec napišeš na oglas ODLIČNO OHRANJEN, nekaramboliran...!!! Je potrebno za tem tudi stati, mar ne? In ne glede na to kakšne vrednosti je avto. Zakaj je potem lahko @DaKiNe stal za tistim, kar je zapisal v oglasu... Ne maram "šalabajzerjev" :ok2
Takšno je moje mnenje in tako mora biti, mislim, da si se @Dare47b, v prejšnjem postu malo dotaknil tistega, kar sem napisal...
Prikaži več možnosti

AdHoc
AdHoc

BMW fanatik

• Uporabnik

:blabla :blabla :blabla

Ahoj, jaz sem kupil mehansko brezhiben avto, karoserijsko pa skoraj brezhiben (ene 2 praskici pa ima). Avto je star 20 let. Poleg tega dvomim da se komu da iz Ljubljane voziti v Maribor ali pa iz Maribora v Koper samo zato, da pride tja in ugotovi da lastnik v bistvu laže in "ODLIČNO OHRANJENO" v resnici pomeni 4x karambolirano in 8x prešpricano, da je avto menjal 12 lastnikov (in ta v bistvu ni tretji), ter da avto sploh ni pisan na prodajalca, da je avto v treh različnih barvah itd. Temu je namenjena ta tema.

Aja oglede, ki sem jih jaz z kolegom opravil (ter tu opisal karseda objektivno - vsaj jaz mislim da če je avto v dveh barvah ali pa je menjal 9 lastnikov ter nima servisne knjige, da je to objektivno in nikakor subjektivno) sem zaključil in je kupil 330Ci, tako da tole natolcevanje kako sva hodila krasti čas prodajalcem je ponovno bazirano na sklepih, ki nimajo osnove.

LP
Prikaži več možnosti

DaKiNe
DaKiNe

BMW fanatik

• Uporabnik

tak je, kdo reče, da je avto kot iz trgovine laže saj to je nemogoče pri takih letnikih sploh če volan in sedež nima znakov obrabe potem veš da je mučka :) aja pa avto pri 10 letih 100.000km za avto pa je dal tolko da bv pa še po možnosti je doplačal navi, za koga če se ne vozi? jaz sem odkrit in povem kar vem o avtu samo zato ker vem kako je ko kupujem sam in vsak samo gleda kje te "našpana" (da ne rečem nategne :) ) če bi vsi bili takšni bi bilo na netu le 5 avtov z oznako nekaramboliran :ok
Prikaži več možnosti

branevrankar
branevrankar

Tischlermeister

• Uporabnik
  • Sporočil: 20 207
  • Avtomobil: Bmw

tak je, kdo reče, da je avto kot iz trgovine laže saj to je nemogoče pri takih letnikih sploh če volan in sedež nima znakov obrabe potem veš da je mučka :) aja pa avto pri 10 letih 100.000km za avto pa je dal tolko da bv pa še po možnosti je doplačal navi, za koga če se ne vozi? jaz sem odkrit in povem kar vem o avtu samo zato ker vem kako je ko kupujem sam in vsak samo gleda kje te "našpana" (da ne rečem nategne :) ) če bi vsi bili takšni bi bilo na netu le 5 avtov z oznako nekaramboliran :ok

Moj je bil karamboliran (še preden sem ga dobil):cool. Javno povem in priznam, da sem kar nekaj mučk moral za šta...j...kimi šalabajzerji odpravit:fight. Trenutno bi ga moral samo še malo našminkat, pa bi bil ok...
Aja pa notranjost moram spet v original leder stanje spravit:napaka

V glavnem, ni zastonj rek, da avta ni dobro na oni strani trojan kupit:)
Arbeit und disziplin::cool
Prikaži več možnosti

DaKiNe
DaKiNe

BMW fanatik

• Uporabnik

khmm, veš od kot sem?? :) glej pri nase je pa glih drugačen rek, lj,kr, italija :) ampak ne dam nič na to, imam avto italijanski in je ok, in nima veze kje kupiš so pri nas slabi in pri vas kot tudi dobri.
Prikaži več možnosti

defasturias
defasturias

Banned

• Izključen
  • Sporočil: 7 665
  • Avtomobil: 330xi

V glavnem, ni zastonj rek, da avta ni dobro na oni strani trojan kupit:)

khmm, veš od kot sem?? :) glej pri nase je pa glih drugačen rek, lj,kr, italija :) ampak ne dam nič na to, imam avto italijanski in je ok, in nima veze kje kupiš so pri nas slabi in pri vas kot tudi dobri.

Ubistvu oboje drži in oboje ne drži. Treba bi bilo dodat, da avta ni dobro kupit od PREPRODAJALCA, ne glede na lokacijo v Slo (ali tujini). Mislim da kraj bivanja ne vpliva na poštenost in mentaliteto človeka, tako da dober avto se lahko najde povsod. Diler je pa rojen nategun in te bo nategnil tudi če ga preseliš na drug konec Slovenije.
Prikaži več možnosti
    • x-driver je všeč

AdHoc
AdHoc

BMW fanatik

• Uporabnik

Tudi jaz dvomim, da ima lokacija v Sloveniji karkoli s kvaliteto avtomobila. V Celju je pač ogromno preprodajalcev, to je pa to.
Prikaži več možnosti

Dejan-V
Dejan-V

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 9 253
  • Avtomobil: Mazda CX60 3.3d AWD

Oprosti, ampak govoris traparije. Jaz sem placal navi, pa naredim 8000km na leto. Kaj torej muckam?
Prikaži več možnosti

x-driver
x-driver

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 26 843
  • Avtomobil: e39 530iA, e85 Z4 3.0i

Oprosti, ampak govoris traparije. Jaz sem placal navi, pa naredim 8000km na leto. Kaj torej muckam?

Pa veš, zakaj si to naredil? :-D Kar tako, ali imaš kakšen poseben razlog?

Mislim pa, da je zelo malo takih, kot si ti, tako da ima lahko DaKiNe prav ;)
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.