Moram priznat, da ste mi odprli oči glede dotičnega avta in je res preveč kičast.. ne vem kako bi v živo zgledu, ampak po slikah sm mislu da mi bi bil všeč - se strinjam da je pravi zmazek, ko bolje pomislim/pogledam

Kar se tiče 3ke je tako, da mi nova generacija sploh ni všeč (vizualno), tako kot noben BMW po 2020. Je pa želja serija 4 GC (zarad oblike in 4/5 vrat), prav tako tudi MPPSK.
To so mislim da japan racing platišča. Drugače pa avto čista rižota.
Kdo je sploh kupec takih nakičenih bavarcev? Mogoče kaki bivši gti fahrer 
Nekdo ki nima pojma (ravno zato sem tukaj pisal, da me malo "izobrazite" in streznite)

nisem noben gti fan in si nikoli prej nisem lastil niti približno primerljivega vozila (do zdaj samo dizli).. sploh imajo pa vsake oči svojega malarja, ne vem kaj je narobe s tem

Ce je zelja za 440i GC Mpaket si zamudil vsaj 2 v SLO, sta kampirala na anetu nekaj casa 2018 in 2019 cca 50kkm za 30-33k. Ta avto je neka kvazi predelava 2017 s 130kkm, m340 je novejsa serija z Driving assistant profesional, LSD, sibedah pa 3 leta mlajsi…poglej temo od pankija ce bi retrofital zadeve imas veliko opcij.
Samo kolikor gledam, so cene vseh avtov s to opremo takšne.. kje potem iskat avto, da bo imel realno ceno (takšno kot jo navajaš ti)?
Js mislim da je pleh_fan prodajalec tiste 440i 
Tebi pa samo BRAVO.. ti moraš biti pa res brihta (da prideš do takega smešnega zaključka).. se lahko dobiva v Ljubljani pri meni doma, pa skupaj pokličeva tipa v Innsbruck da se prepričaš, da sem res isti človek.. Daj prosim utemelji na podlagi česa si prišel do take ugotovitve? Al ti je zgolj dolgčas in ne dopuščaš možnosti da je na forum prišel nekdo ki iskreno nima pojma in išče znanje, ki ga ljudje tu gor imajo in so ga pripravljeni delit..? A ni ravno to namen foruma? Lahko pa prilepim še druge oglase, ki so mi zanimivi.. kaj boš potem rekel da sem prodajalec vseh tistih avtov?
P.s. enako se mi je zgodilo, ko sem 3 leta nazaj tu gor spraševal, po enem passatu.. ne vem kaj delam narobe,ali pa imam zgolj smolo s takimi brihtneži kot si ti, ki potem uničijo debato..