koliko pa prite MT1, če ni skrivnost?
Jaz prodajam zadnji podaljsek + pragove za 20k SIT . Za nove kose so pa cene astronomske . Pragovi mi ne pasejo na cabrio , zadnja podaljska mama pa dva ...
Jaz prodajam zadnji podaljsek + pragove za 20k SIT . Za nove kose so pa cene astronomske . Pragovi mi ne pasejo na cabrio , zadnja podaljska mama pa dva ...
LP Pirc
|
Prikaži več možnosti
|
Te lahko vprašam kako si pršu do BBSk RS pa kolk so te stale če ni skrivnost (lahko tut na PM)?
So že široki obroči al so še navadni gor???? |
Prikaži več možnosti
|
Ti sigurno veš, a pašejo zadnje na cabria luči od E30 kupeja po faceliftu? Če bi kupil model pred faceliftom, da bi zadnje luči dal od faceliftanega gor, spredaj pa tako ali tako MT2 odbijač, pa se razlike ne bi več videle.
|
Prikaži več možnosti
|
Mislim da pasejo ... sam ne kupuj unga Cabria za 550k crnega ker je sekret !
LP Pirc
|
Prikaži več možnosti
|
Najdu sem jih na mobile.de pa je pero pa pols se nixxon (sam se nisem mogu zmenit ker ne znam nemsko)klicu pa se zmenu da sta se z eni forumovcov(ne bom pisu imena da ne bo kej narobe) dobila pa mu jih je predal ker je sel sluzbeno tam mimo ...
LP Pirc
|
Prikaži več možnosti
|
Kje bom dobil cabria sva se tako že pogovarjala
![]() Off-topic: je res, da če ima avto Euro2 certifikat, da ga lahko voziš kar enako kot pol leta star avto? Je to vpisano v prometno ali je samo certifikat? Kaj pa če gor kupiš avto in ga daš predelat, potem pa dol pripelješ (imaš samo certifikat, ni pa vpisano v prometno)? |
Prikaži več možnosti
|
Za EURO 2 mora met zadnja vzglavnika tri-tockovne varnostne pasove n vseh sedezih ter katalizator ... Ce ima to ne rabis nobenih pildkov ampak samo peljes na homologacijo in je ...
LP Pirc
|
Prikaži več možnosti
|
Feltne so prispele
![]() ![]() ![]() Slikce bo dal gor ko jih bom lahko kam nalozil trenutno server kjer to ponavad delam ne dela ...
LP Pirc
|
Prikaži več možnosti
|
http://www.rabljene-gume.com/
![]() mogoče ma kej tazga na zalogi... čene, maš pa še enga tm nek u fužinah al mostah, ki ma tud polno rabljenih gum... majo pa tm nek 4-5mm profila, cene so pa ca. 2k sit na kos... |
Prikaži več možnosti
|
Tega poznam ta je prakticno cez cesto od mene ... Enkrat sem ze vzel pr njemu ...
LP Pirc
|
Prikaži več možnosti
|
BBS RS je pred kratkim prodajal Propeler če se ne motim. Malo poglej pod oglasi. Pirc: Ko boš star pa 71 let mi ga boš pa lahko prodal. ![]() ![]() LP Luka
A guy told me one time:" Don't let yourself get attached to anything you're not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel a heat around the corner."
|
Prikaži več možnosti
|
Slike feltn si lahko ogledat na prvi strani na vrhu
![]() So slike mal slabse ker sem slikal s telefonom ker sem posodil fotkic sestri ![]()
LP Pirc
|
Prikaži več možnosti
|
Lepe so.
![]() Sem mislil da imajo več robu. Dej jih na avto, no! Sam da vidmo. Tistih 15 minut vintanja boš pa že preživel. ![]() ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Haha ... kaj ste tok neucakani ![]() ![]() Sej zdele se morm za gumice zment ![]() A une TOYO PX (take so k Dunlop SP 9000/9500) so vredu ?
LP Pirc
|
Prikaži več možnosti
|
joj, ne toyo gum! jaz sem jih samo enkrat kupil in jih ne bom nikoli vec. strasansko, ampak res strasansko hitro ratajo trde... torej isto kot, ce bi si kupil drsalke ![]() take so moje izkusnje... |
Prikaži več možnosti
|
Ok odpadejo ... Kaj pa te Dunlop sp9000 ?
LP Pirc
|
Prikaži več možnosti
|
z dunlop sp9000 nimaš kej falit
![]() |
Prikaži več možnosti
|
toyo so baje sem slišal že od mnogih fenomenalne gume, ampak najbrž res samo dokler ne ratajo trde ![]()
Vsak je svoje Tinkare Kovač!
|
Prikaži več možnosti
|
OK, TNX folk, sm kontaktiru propelerja, kupu feltne ![]() ![]() ![]() Zdej rabim še širše zunanje robove/obroče za dvodelno BBS RM oziroma RS 15'' feltno! A kdo ve kje se dajo dobit, novi ali rabljeni, najbolj zaželeni so 1.5'' obroči!! Lahko tud kakšne tuning štacune v tujini! |
Prikaži več možnosti
|
Uf si se pa izprsil ![]()
LP Pirc
|
Prikaži več možnosti
|