Projekt E30 cabrio
lej tole si že vidu? Pa kokr zastopim je v kompletu že vse... če je res vse, pol cena niti ni tolk visoka
http://cgi.ebay.de/B...1QQcmdZViewItem |
Prikaži več možnosti
|
Odsvetujem po daljsem pogovoru z Blue-jem je zadeva taka ce hoces, da je to narejeno tako kot je trena priprav 3k EUR ![]() Pri takih kompleti ponavadi vedno nekaj manjka . Pa tle rabis se sobe in pa nov program za motorno elektroniko ![]() Mene bo predelava za Audi iz 190km na cca. 260km stala nekje 3k € ![]() KKK K04 Turbina , Sobe vecje, Ojnicni lezaji, cevi , nov izpuh , itd. Za take predelave so najboljsi www.e30-turbo.de
LP Pirc
|
Prikaži več možnosti
|
šobe?? misliš injektorje... te so ful poceni, jih ma kolega že ene par kompletov na zalogi, ker jih je kr kupoval oz. nekaj jih je celo dobil, če rabiš kakšne, ga lahko prašam, če ma kej viška. Samo povej koliko pretoka morajo met al kaj je že tist.
glede čipa, pa mislm da v tem kompletu že je... je pa res da optimalne rezultate dobiš šele z optimizacijo na valarjih. |
Prikaži več možnosti
|
Ja ampak sobe morajo biti vecje kot so originalne . Cena je nekej 400€ . Ce gres prek 230km moras menjat tudi racunalnik oz. dodat drugega. V kompletu ni cipa ampak je mehanski regulator tlaka kar ni najbolje ![]() Lp
LP Pirc
|
Prikaži več možnosti
|
Če nucaš za audija, ma ene od Coswortha odveč... so zlo malo rabljeni, če niso celo novi in za tistih 260 konjev bi mogli bit čisto vredu... cena bo pa bistveno nižja kot 400EUR
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Bom govoru z BlueGTI-jem pa bomo vidl kaj bo reku . Kok pretoka pa majo ? Ker drugace mam jaz namen dat precej vecje sobe gor dat kot bo potrebno da mi jih ne bo treba potem se 1x menjat ce bom hotu se na vecjo turbino it ![]() Pa mislim da se ta tema lahko nadaljuje tukaj ker gre malo offtopic ![]() http://forum.bmwslo....t=23045&page=30
LP Pirc
|
Prikaži več možnosti
|
Smo se učer mal fural, avto se pelje kot nov
![]()
Joy turns gasoline into adrenaline!
![]() |
Prikaži več možnosti
|
No evo vceraj sem dvignil (pri mehaniku) spuscen avto
![]() Notri je kombinacija Eibach pro kit + Bilstein B6 + novi vrhnji nosilčki . Avto je opazno bolj trd je pa bolj vodlijiv in se skoraj nic ne nagiba ![]() Vozne lastnosti so se po prvih obcutkih vec kot opazno izboljsale (posledicno tudi zaradi spere) ![]() Tako da toplo priporocam vsakemu E30 lastniku, ki zeli, da bo avto bolj sporten in istaocasno zeli avto , ki ne bo prenizek in tako uporaben vsak dan .
LP Pirc
|
Prikaži več možnosti
|
Bla, bla, bla skozi celo temo, slik pa toliko, da bi jih na prste preštel.
![]() ![]() ![]() LP
Rajši san lačen, kak pa brez BMW-ja!!!
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Si hotel povedat ![]() ![]()
LP Pirc
|
Prikaži več možnosti
|
= ![]() |
Prikaži več možnosti
|
če misliš nosilčke za zadnje amortizerje, upam da si dal gor tiste od Z3... so malček dražji - ca. 5eur kos, so pa bistveno močnejši... pašejo pa direkt. In če maš avto znižan se ti ful bolj splača dat tiste gor, kot pa od e30. Vsaj nekaj takega sem bral nekje na netu. |
Prikaži več možnosti
|
Mehanik k mi je to montiral ze ve kaj dela tako da je dal 100% gor tiste k je treba ![]() Slike bom danes dal gor ce mi bo uspelo ![]()
LP Pirc
|
Prikaži več možnosti
|
potem maš verjetno originalne gor... ma škoda, ker če daš une, maš pol mir, tak pa... ma sj, glede na to, koliko se boš vozil (verjetno ne ravno po 10+ k km na leto), je verjetno itaq vseeno.
|
Prikaži več možnosti
|
Katere nosilčke imaš to v mislih? ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Verjetno ležaji nad amortizerji. Zanima me kdo ti je preoblekel sedeže, ker izgledajo..
![]() Član KOS |
Prikaži več možnosti
|
To ja . Sedeze mi je kolega naredil . Cca. 600€ racuna ![]() Sej zdej mu bom dal se 25ko narest ![]()
LP Pirc
|
Prikaži več možnosti
|
Huuh..cena je kar primerna izdelku. To imaš usnje/alkantara? Grelci so univerzalni ? Član KOS |
Prikaži več možnosti
|
Grelci so VW (v koncni fazi je grelec, grelec) . Zame je bila se bolj ugodna ![]() Je pa kombinacija Goveje usnje in MicroFibra (je lazja za ciscenje in precej manj obcutljiva ter enaka na otip in pogled) ...
LP Pirc
|
Prikaži več možnosti
|
Projekt gre dalje ...
Danes mi je postar tole v nabiralnik natlacil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
LP Pirc
|
Prikaži več možnosti
|