Kljub temu da niso RS pa bo avto zgledal super z njimi, tako da ni panike

@Pirc: res ti nočem uničevat veselja, vendar tele feltne ki si jih slikal z zlato sredino niso RS-ke. Ne vem sicer točno kateri model so, vendar se mi zdi da ima Eddy po dizajnu enake, samo njegove so drift black
![]() Kljub temu da niso RS pa bo avto zgledal super z njimi, tako da ni panike ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Mah kaj češ vsak tele ma svoj vesele...mah dolg cajta sm isku take feltne pa sm jih končno najdu...pol sm jih pa kr mogu kupit ![]() ![]()
Sej moje tut niso RSke (ker so bolano drage ![]() Take so: ![]() pa ne mislim jih dat na BMWja |
Prikaži več možnosti
|
Tud tele so zlo hude feltne, sam to da jih ne boš dal na bmwja pa res bolje da si z majhnimi črkami napisal ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Mal heca more bit, sej bo najbrž kmal padu kakšen bavarc za everyday drive ![]() ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Nima veze ... hude so v vsakem primeru ... nisem jih zaradi tega kupoval da bi gor pisalo BBS RS ![]()
LP Pirc
|
Prikaži več možnosti
|
sam, kaj pa vem... sam men 15ke zgledajo lih mičken premale na e30... 16ke so ravno prav...
|
Prikaži več možnosti
|
Jah pa si kupi 16" ce ti pase ... 15" bbs majo skor vsi gor pa je cist ql
LP Pirc
|
Prikaži več možnosti
|
200 EUR ... Sicer je pol hotel 250EUR ker jih je pripeljal iz Balzheime-a do ULM-a ...
LP Pirc
|
Prikaži več možnosti
|
Pravkar sem dobil klic da je M-Tehnic dokoncan ... Tako da ga grem ju3 iskat in ga bom pocasi dal gor
![]() Kdo je ze rekel da mi ga ne bo uspelo tko zrihtat? ![]()
LP Pirc
|
Prikaži več možnosti
|
A to boš imel poliester ali kaj drugega? Pa verjetno pragove posebej za cabrio narejene. S telimi feltnami in MT1 bo avto res lep ![]() |
Prikaži več možnosti
|
O ne ne bo kr original M-Tehnic ! Pa brez pragov bo ker te pac ne pasejo ...
LP Pirc
|
Prikaži več možnosti
|
Tole da bo dokončan me je malo zavedlo ![]() Original je zakon ![]() A odbijače boš pustil krom, ali jih boš tudi pobarval? |
Prikaži več možnosti
|
Ja odbijaci so bili ubistvu ze pobarvani ko sem avto dobil . M-Tehnic je bil pa za popravit pa za pobarvat . Drugace je original ...
LP Pirc
|
Prikaži več možnosti
|
Jupi feltne so na avtu
![]() Bom dokumentiral kasneje ... samo prej operem avto ![]()
LP Pirc
|
Prikaži več možnosti
|
Lepo, lepo, zelo lepo!
![]() ![]() ![]()
Ni umetnost voziti slab avto hitro, umetnost je voziti dober avto počasi.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
ti bi tud moral nižat, vsaj spredaj... kakšne dimenzije gum pa imaš sedaj gor??
Zgleda pa hudo ![]() dej mi še neki povej, a se tist sredinski del ko je kao velik šrauf in BBS piše... a se tisto zašraufa gor, al samo natakne? |
Prikaži več možnosti
|