Imaš mogoče tako imenovanega jezka nek upor za digitalno klimo?
za enega sem ziher, da ga nima vec...pa pozanimaj se prej, ce pase od e39 v e36-ce isces za svoj avto.
@kvasek ce ti dajo za pir, jim ga ti premontiras-cca. 5 min sedaj ko ves

za enega sem ziher, da ga nima vec...pa pozanimaj se prej, ce pase od e39 v e36-ce isces za svoj avto. @kvasek ce ti dajo za pir, jim ga ti premontiras-cca. 5 min sedaj ko ves ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ja sej e 36 ma sam enga pa ja paše pa pomoje ma tud tvoj sam enga |
Prikaži več možnosti
|
to ne bo drzalo... 64 11 6923204 to je od e39 in pase se edino od x3 in x5-predvidevam da e83 in e53 poglej po etk-ju...kr kok vidim, ni enak. |
Prikaži več možnosti
|
..
|
Prikaži več možnosti
|
![]() |
Prikaži več možnosti
|
vesel december bo
|
Prikaži več možnosti
|
nekaj je še
|
Prikaži več možnosti
|
božični popusti na vse kar se mi je nabralo doma:)
prednja havba 120eur blatnik 40eur el.pomik stekel 40eur /kom modri športni sedeži 160eur vrata komad 40eur delujoč vebasto iz 530d 250eur M volan lepo ohranjen 160eur luči e39 bele spredaj 100eur klima kompresor 50eur komplet jeklenih felg 15 col za e39 50eur komplet lesenih letvic za notranjost 40eur ježek 20eur |
Prikaži več možnosti
|
še...cene okvirne
|
Prikaži več možnosti
|
Mene pa zanima, ali se prodaja motor?
LEGEND .........................................................wait for it..............................................................DARY! e30!
|
Prikaži več možnosti
|
Rabi kdo kej
|
Prikaži več možnosti
|
še
|
Prikaži več možnosti
|
še
|
Prikaži več možnosti
|
havba
prednje lučke žmigavci zadnja havba deli podovzja(roke amortizerji) hladilnik vode in klime jeklena platišča razne plastike M volan športni sedeži itd razne malenkosti itd |
Prikaži več možnosti
|
A je mel avto M podvozje? RAbil bi sprednji stabilizator.
Manšeta pri prestavni ročki je še?, ni važno stanje sam da je plastika spodaj cela. Lp |
Prikaži več možnosti
|
...
|
Prikaži več možnosti
|
itd
|
Prikaži več možnosti
|
Se vedno
|