Mislil sem tiste "za enkratno uporabo". Svojo Mastercard debetno in kreditno mam tudi jaz dodano v Google Pay.
Tega pri "naših" bankah ni.
Tega pri "naših" bankah ni. |
Prikaži več možnosti
|
Odvisno od računa. Tukaj si lahko pogledaš. https://www.revolut....-account-plans/
Za osnovne stvari je zastonj. "I just bought Tesla stock, using a Tesla while driving a Tesla. Try doing that in your Prius"
|
Prikaži več možnosti
|
https://www.intesasa...mastercard.html https://www.intesasa...ple-pay-PO.html https://www.intesasa...google-pay.html Opozorilo: Analiza, ki je zgoraj opisana je izkljucno mnenje avtorja in v nikakrsni smeri ni investicijski nasvet, ampak je namenjeno informiranju in izobrazevanju o delovanju posameznih pravnih subjektih na financnih trgih. Vsaka odlocitev o nakupu ali prodaji posameznega financnega instrumenta je v izkljucnu domeni lastnika/prodajalca ali kupca financnega instrumenta. |
Prikaži več možnosti
|
To niso virtualne kartice? Ali sem jaz kaj spregledal? "I just bought Tesla stock, using a Tesla while driving a Tesla. Try doing that in your Prius"
|
Prikaži več možnosti
|
Niso.
Samo dodaš jih lahko v apple/google pay... |
Prikaži več možnosti
|
Tole je dons moji isto nardil. Sem zbrisal vse sumnike pa da vidmo. |
Prikaži več možnosti
|
Tudi virtualne imamo znotraj app-a. Opozorilo: Analiza, ki je zgoraj opisana je izkljucno mnenje avtorja in v nikakrsni smeri ni investicijski nasvet, ampak je namenjeno informiranju in izobrazevanju o delovanju posameznih pravnih subjektih na financnih trgih. Vsaka odlocitev o nakupu ali prodaji posameznega financnega instrumenta je v izkljucnu domeni lastnika/prodajalca ali kupca financnega instrumenta. |
Prikaži več možnosti
|
Pri meni šumniki niso rešili problema. Kontaktiral sem support in so hoteli dokument, kjer se vidi, da je to moj račun. Ko sem ga poslal, je nakazilo šlo lepo skozi. Je kdo že dobil kartico od Trade Republic? |
Prikaži več možnosti
|
A ni isto vzet iz žepa kartico al pa telefon? V bistvu je s kartico lažje ker je ni treba odklepat in odpirat app-a, samo vzameš iz žepa in prisloniš.
Tole pa meni ne gre skupaj. Vsakič do sedaj ko sem menjal telefon je šel cel teden preden so spet vsi app-i delali tako kot prej, sploh z bankami je bil problem. Logiraš se v nov telefon in ne dela nič, ajde, imenik se prenese, pa kake slike, passwordi, licence, certifikati pa ne, vsaj meni se nikoli do sedaj niso. |
Prikaži več možnosti
|
Ima se kdo problem z NLBpay? Zahteva ponovno altivacijo, kot opcijo pa ponudi le NLB Crna Gora.
Za popizidit, ce prav vidim, je to le na iphone, medtem ko na androidih dela. Verjetno nekaj s posodobitvijo aplikacije. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Daj to nujno kontaktiraj NLB, ker je polno nategov!!!
Jaz sem drugače že dobil TradeRepublic VISO, virtual card.
A si moral pridobiti potrdilo od NLB, oziroma tvoje banke? Mislim, ne vem zakaj je lahko težava. Saj nakažeš lahko z večin računov na TradeRepublic, nazaj pa lahko samo na svojega. Meni je šlo gladko iz prve. |
Prikaži več možnosti
|
Če obnoviš podatke iz cloud backupa načeloma ni problemov. Dela OK na iPhonu in Androidu. Gesla so načeloma shranjena v password managerju (lahko od googla, appla ali kakšnem tretjem). Jaz sem svoje čase menjal telefon na 1 do 2 meseca, pa je bil prehod precej enostaven.
V N26 in Revolut se pa lahko logiraš tudi samo z uporabniškim imenom in geslom. Lahko tudi iz javnega računalnika ali sposojenega telefona dobiš dostop do denarja, če je nujno.
Ni treba appa odpirat. Na iPhonu 2x klikneš stranski knof in se odpre apple wallet. Prednost je ta, da lahko izbereš s katero kartico boš plačal, če jih imaš več. Pa kot omenjeno, meni dosti pomeni, da mi ni treba nositi po žepih ničesar. Od kar so še ključi od avtomobila na telefonu imam v žepu res samo telefon, 20€ in švicarja. "I just bought Tesla stock, using a Tesla while driving a Tesla. Try doing that in your Prius"
|
Prikaži več možnosti
|
Vozniška je v avtu. Osebne nimam. Če grem po opravkih vzamem sabo potni list, čeprav zadnje čase opažam, da zadošča slika na telefonu. Za registracijo avtomobila in podobne manj uradne stvari. "I just bought Tesla stock, using a Tesla while driving a Tesla. Try doing that in your Prius"
|
Prikaži več možnosti
|
Ni zanemarljivo, da pri plačilu s telefonom (apple pay) ni potreben PIN (tudi nad 50€) - ker je že odklepanje telefona opravi avtorizacijo. |
Prikaži več možnosti
|
Točno tako, s tem, da moraš (vsaj jaz) kartico vzeti še iz denarnice, ker imam notri več NFC kartic in drugače ne dela. Tisti ki ni probal ne ve, kako priročno je to. Urejal gade, 10.04.2024, 07:05. |
Prikaži več možnosti
|
Pa osebno mas lahko tud na telefonu, ce mas tanovo ki je elektronska
|
Prikaži več možnosti
|
Sploh nisem vedel .. thx za tole info! |
Prikaži več možnosti
|
Na Applu ne moreš. |
Prikaži več možnosti
|
In kako to narediš, oziroma kam si jo shraniš? Jih imaš lahko več, primer od cele familije? |
Prikaži več možnosti
|