Optika podvozja
Zanima me kam vozite avte na optiko?jaz sem do zdaj nastavljal optiko pri dveh vulkanizerjih in sem bil obakrat zelo razocaran saj sem prakticno unicil nove gume.To je bilo enako na dveh avtih
|
Prikaži več možnosti
|
Če bi bil v tvojem profilu vsaj približen kraj bivanja, bi ti kdo lažje svetoval in ti priporočal dobro optiko. Tako te pa lahko pošiljamo po celi SLO. Jst npr. te pošiljam v Ajdovščino do Koruze
|
Prikaži več možnosti
|
Jaz grem danes do Stipiča na Zaloški v Ljubljani. Glede na priporočila na forumu, bi morali možakarji svoje delo opraviti vrhunsko.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Kaj mislis oz kako pa si "unicil" nove gume? Po mojih izkusnjah v zadnjih letih kar povsod kjer sem bil naredijo OK - od spana do vaskih vulkanizerjev. Pa tudi moznosti nastavitev ipd je precej malo, tudi ce ni optimalno, ne mores kar unicit gum zaradi tega. Morda je problem kje drugje, da ni kriva optika..?
LP
URos |
Prikaži več možnosti
|
Ker je že tema o avto-optiki, me zanima kako se kaj cene gibljejo. Lp
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Tam nekje od 40-50 eurou naprej:ok
|
Prikaži več možnosti
|
28€
|
Prikaži več možnosti
|
Meni je tudi on nekaj let nazaj rihtal optiko na Saxo-ju Vts in je bila res dobro narejena. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Kje? Moram iti na optiko enkrat v kratkem času, pa so povsod cene od 40 eur naprej??
![]() |
Prikaži več možnosti
|
autohiša Mihalič Št. Jurij, od 40€ na gor, odvisno kolk ma dela z odvijanjem vijakov:ok2
vedno z vami janih:ok
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Tudi mene zanima, kdo pri nas je verodostojen mojster za to.
Slovenija je itak tako majhna, da eden ali drugi konec nje, ne predstavlja neko razdaljo. Ker na zadnje ko sem bil na optiki, še z prejšnjim avtom, sem bil pri Španu (Brezovica), kjer pa mi še danes ni jasno, zakaj je moral mojster pri nastavitvi optike spredaj s kladivom tolči in izbiti "plombo" po delu, kjer je pritrjen amortizer. (?) ![]() Njegov odgovor je bil, da se spredaj ne da drugače nastaviti optike. WT? Urejal Nimesis, 23.03.2012, 17:47. |
Prikaži več možnosti
|
Takole bom rekel... če imaš na avtu kakšne aktivne komponente, kot npr. aktivni volan pa še mogoče dynamic drive, potem se na daleč izogni vsem avtooptikam, pa tudi če slovijo kot najboljše. Sem pred cca 2 leti delal optiko pri avtooptiki, ki me do sedaj še nikoli ni razočarala, ampak sem se 2x vrnil nazaj z reklamacijo saj se avto ni in ni hotel več peljati kot prej. Na pooblaščencu so potem 2 uri popravljali za "mojstrom" in zrihtali u nulo. Cena je bila glede na čas koliko so delali po minuti dela nižja:laugh pa kljub temu, da je bilo 2x dražje v €. |
Prikaži več možnosti
|
Mislim, da se da zmenit .... |
Prikaži več možnosti
|
A pozna kdo kako dobro in preverjeno optiko v Novem mestu ali pa okolici?
|
Prikaži več možnosti
|
AVTOKLEPARSTVO IN AVTOVLEKA BOJAN GORENC S.P. SLOVENSKA VAS 25, 8232 ŠENTRUPERT Tel: 073434650 | Fax: 073434651 |
Prikaži več možnosti
|
Tukaj še GSM številka in zemljevid http://www.rabim.inf...ervis-vozil-439 |
Prikaži več možnosti
|