Kar nekaj časa sem razmišljal pri odprtem okencu za objavo nove teme ali naj odprem temo s takim namenom ali ne. Na koncu sem se (očitno

Torej pred leti, ko sem bil še pri prijatelju v delavnici in nisva imela skoraj nič orodja... set najcenejšega orodja iz Bauhausa in najcenejšo fleksarico... pa se je dalo večino stvari narediti, nekaterih pa vseeno ne. Enkrat sem potreboval CO2 varilni aparat in s tem namenom odprl temo, da najamem oz. si izposodim... ampak je bila tema brez veselega zaključka in sem na koncu nesel popravit nedelujoč varilni aparat, ki ga je imel prijatelj v kotu pod prahom. Tudi, ko sem prosil za pomoč sem dostikrat naletel na gluha ušesa... zato sem pripravljen posoditi vso orodje, ki ga imam zdaj v delavnici, ki jo imam v najemu.
Od uporabnega orodja imam za posoditi:
- žirafo (2 tonsko) za dvigovanje motorjev in ostalih stvari
- "ketncug", opravlja podobno nalogo kot žirafa
- moment ključ sicer nižjega cenovnega razreda, ki je vseeno opravil vsako delo do sedaj
- 2 kompleta notranjih torx nastavkov za "gedore"
- par kompletov "gedor", zopet cenejšega razreda ampak delajo že dolgo in nisem ravno nežen z njimi
- krožna brusilka - "fleksarca"
- doma narejeno stojalo za M50 motor
- Wagner električno pištolo za nanašanje PlastiDip-a (omenjen je v temi Folija vs. barvanje) oz. vseh vrst avtolakov ali primer-jev
- napravico za resetiranje servisnega intervala OIL in INSPEC (preko OBD 20-pinskega konektorja - do letnika 2001)
Imam pa tudi vibracijsko/rotacijsko brusilko za pripravo karoserije na primer, pnevmatsko pištolo ter varilni aparat, ki pa so od prijatelja in bi ga moral vprašati.
Vedno sem si želel boljši odnos med forumaši tako, da če kdo potrebuje karkoli od orodja, ki ga imam ali pomoč pri čemerkoli naj pove in bomo skupaj lažje opravili nalogo. Če vam je ideja všeč jo podprite in ponudite kar imate za ponuditi oz. če kaj potrebujete vprašajte.

Seveda pa velja načelo "you brake it, you buy it"!