Ventil pokrov je šel z moment ključem zategovat?
In kaj je s tem dejstvom narobe? Tudi vijaki na pokrovu ventilov imajo predpisan svoj zatezni moment... Ustrezen ključ v roke in gremo...
In kaj je s tem dejstvom narobe? Tudi vijaki na pokrovu ventilov imajo predpisan svoj zatezni moment... Ustrezen ključ v roke in gremo... |
Prikaži več možnosti
|
Jaz zategujem take stvari po občutku,moment ključ je za glave in drugo drobovino v motorju:-D Verjamem pa da ko nekdo kupi moment ključ pol bi z njim zategnil še vijake armaturke če bi lahko:ok2 Mogoče sem pa samo jaz tak tip človeka.... Urejal robi 328i, 14.11.2012, 21:27. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Tudi jst zategujem pokrov ventilov na roke po občutku. Ni pa nič narobe, ce ga z moment ključem.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Je, če imaš kitajca za 20€
![]() Meterček za kompresijo me je prišel nekih +/- 40€ ne vem točno, je pa z ebaya iz amerike. $28 števček $20 poštnina. tm nekje če se prav spomnm. Je bil pa že dolgo na wishlisti.. Urejal voith, 14.11.2012, 22:27.
“You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
|
Prikaži več možnosti
|
Absolutno, se razume da velja izkoristiti (dober) občutek v rokah. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ziher je tole oz. nekaj podobnega: http://www.st-labora...ija.aspx?id=250 http://www.lotric.si...je/moment-sile/ Cene kalibracije recimo okvirno od 50 ~ 100€, odvisno koliko N / kN ima ključ. LP A. Urejal Andy04, 15.11.2012, 09:51. ![]() ![]() Član KOS |
Prikaži več možnosti
|
O super, bom poklical pa vprašal. ![]() Ampak kalibracija pa ni poceni. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
super tema!
ker se mi ne izplača kupovati Punkt masino me zanima, če jo je kdo v okolici lj ali kamnika pripravljen posoditi, da se en blatnik spunktera? |
Prikaži več možnosti
|
Punkt mašina... to je kr sexy zadeva. Moj prijatelj/sonajemnik pravi, da nasledno zadevo, ki kupi je punkter. Upam, da ti kdo posodi. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ima mogoče kdo na prodaj avto dvigalo?
-dvosteberno -škarjatsto -štiristeberno -enosteberno Tako kot si sledijo po seznamu taka je moja želja po njih. Se pravi najraje dvosteberno..., če pa ni drugega pa enosteberno. Razmisljam malo o dvigalu ker je zoprno kakšne stvari brez njega delat. ![]() Lahko je staro, samo da je izpravno. |
Prikaži več možnosti
|
Na bolhi mal poglej vcasih se prodajajo za "dober" denar kako so pa v resnici ohranjeni pa nevem:-D
|
Prikaži več možnosti
|
Do koliko €? vem za eno dvosteberno... |
Prikaži več možnosti
|
Morem še malo kolege vprašat, če bi kaj prispevali. Cca 1000€ |
Prikaži več možnosti
|
Nevem kje naj vprašam pa bom kar tukaj:-D Kako se pravilno slovensko reče "rajbar" za vbrizglanle šobe (dizel). Iščem po guglu pa nenajde:napaka
|
Prikaži več možnosti
|
v mislih imaš verjetno grezilo ali pa povrtalo ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ročno povrtalo pride v poštev pri takšnih stvareh... Orodje ti bo morda posodil kak strugar/orodjar v tvoji okolici... |
Prikaži več možnosti
|
Kakšen je na koncu, kot torx?
|
Prikaži več možnosti
|
Ja TORX 60 |
Prikaži več možnosti
|
Žal nimam:ok2 |
Prikaži več možnosti
|