Vse o E46 M3 - nadaljevanje VI
Tega je imel starejši gospod pri nas , imel ga je kot daily driver po Mengšu mogoče je obiskal še Trzin in Domžale , blokado pa prašanje če je kdaj videl v vseh letih. Zadnje mesece ga ni bilo za videt sem mislil da se je že prej prodal. Vizualno ni avtu nič manjkalo razen M barve na ledvičkah ter pokrovčkih platišč luči bi bile za spolirat. Zgleda se mu ne da več , svoje čase je bil v tujski legiji se zdaj nosi majhen ruzak sabo kamorkoli gre BAJE osnovne stvari za preživetje mogoče ni imel volje zaradi starosti to rihtat ter plezat dnevno v tak avto da je šel v pekarno po kruh
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Očitno se je našel kdo ki je odkartal 20 jurjev in roka. Jebi ga, ima ludih i posle rata... nekaterim se pač ne da uvažat, raje kupijo avto tukaj pa čeprav ga preplačajo, na dolgi rok se investicija v pleh itak povrne. Resnica o globalnem segrevanju: https://demokracija....r-matjaza-lice/ |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Dejansko sem ga enkrat srecal na tej relaciji.. z baretko na glavi v avtu.. Fajn blo videt starjsega cloveka v tem, sem si se na glas rekel ta je pa car. |
Prikaži več možnosti
|
...z mojim podobna zdodba...tudi starejsi gospod za daylija mel...freude am fahren...
![]() |
Prikaži več možnosti
|